kostakis81 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 δεν εχουν iphone αλλα κινητα androd και tablet . απλα πιστευω οτι λογο οτι πανε σχολειο σε καλη περιοχη (κιφησια) αντιγραφουν τα αλλα παιδια γυρω τους ... τα κλειδια μπορω να τα αντιγραψω και εγω αυτα που εβαλες .μιλαμε για τρομερο boost στην αυτοεκτημηση .... απορω ρε ποιος τα πληρωνει τα λεφτα ..
lector Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Στις 29/12/2024 στις 11:29 ΠΜ, sphinxgr είπε Αθώε!!!! 99,99% έχουν ήδη. @kostakis81 έτσι δεν είναι??? Δες και αυτό που έχει 4.000$... https://www.ndtv.com/offbeat/this-balenciaga-bracelet-looks-exactly-like-a-roll-of-tape-internet-in-disbelief-5319394 Γενικά πολλές απο αυτές τις μάρκες ουσιαστικά είναι ένα κοινωνικό πείραμα. Ειδικά η Balenciaga. Θέλουν να δουν πόσοι πάνχαζοι στον κόσμο έχουν λεφτά! Βέβαια κάποιος άλλος θα γυρίσει και θα πει "αααα είναι επιτυχημένο marketing....." Και για δώρο Χριστουγέννων σας αφήνω κάτι φθηνό για τα αυτια... Τα κλειδια της καρδιας της ειναι αυτα.
Arkin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 29/12/2024 στις 2:47 ΜΜ, kostakis81 είπε δεν εχουν iphone αλλα κινητα androd και tablet . απλα πιστευω οτι λογο οτι πανε σχολειο σε καλη περιοχη (κιφησια) αντιγραφουν τα αλλα παιδια γυρω τους ... τα κλειδια μπορω να τα αντιγραψω και εγω αυτα που εβαλες .μιλαμε για τρομερο boost στην αυτοεκτημηση .... απορω ρε ποιος τα πληρωνει τα λεφτα .. Τα άλλα παιδιά γύρω τους είναι σαν άστεγοι? Γιατί τα golden goose δεν ειναι να τα φορέσει κάποιος άλλος. Τι εκτρώματα είναι αυτά ρε παιδιά? Πρώτη φορά βλέπω τέτοια παπούτσια αλλά κρίμα να φορεθούν δημόσια εκτός αν κάποιος μας πληρώσει κάνα 10χιλιαρο ευρώ και λίγα λέω γιατί όλος ο κόσμος μόλις τα δει θα μας δίνει λεφτά νομίζοντας ότι δεν έχουμε να φάμε. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2024 από Arkin 1
The_Judas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 παρε τους σταρακια μουτζουρωσε τα και ριξτα μεσα σε λασπη...και εχεις ετοιμο ενα αντιγραφο golden goose.
Neptu Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 43 λεπτά πριν, Arkin είπε γιατί όλος ο κόσμος μόλις τα δει θα μας δίνει λεφτά νομίζοντας ότι δεν έχουμε να φάμε. Είναι αυτό που λένε ότι τα λεφτά πάνε στα λεφτά. Γι αυτό τα αγοράζουν οι πλούσιοι. 1
Charismo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ το μεγαλύτερο σοκ το έπαθα με την ταινία των 4.000$. Μιλάμε επική παπάτζα!
dtk-386 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Στις 23/12/2024 στις 10:51 ΜΜ, kostakis81 είπε ρε μαγκες κατι ανηψακια μου μου ζητησαν παπουτσια golden goose και ειδα οτι κανουν 500 ευρω
majunior Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Τώρα παιδιά είστε άδικοι. Το Σόχο-σόχο στην Κηφισιά ειδικεύεται χρόνια στο look "άστεγος/μόλις έπεσα από το μηχανάκι". Μπορείς να αγοράσεις το full πακέτο αν θες, που περιλαμβάνει βρώμικο παντελόνι και βρώμικα tops. 1
dtk-386 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, majunior είπε Τώρα παιδιά είστε άδικοι. Το Σόχο-σόχο στην Κηφισιά ειδικεύεται χρόνια στο look "άστεγος/μόλις έπεσα από το μηχανάκι". Μπορείς να αγοράσεις το full πακέτο αν θες, που περιλαμβάνει βρώμικο παντελόνι και βρώμικα tops. offtopic υπάρχει τραγούδι για αυτό : Pulp - Common People ( lyrics ) και το video clip 1
sphinxgr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 47 λεπτά πριν, majunior είπε Τώρα παιδιά είστε άδικοι. Το Σόχο-σόχο στην Κηφισιά ειδικεύεται χρόνια στο look "άστεγος/μόλις έπεσα από το μηχανάκι". Μπορείς να αγοράσεις το full πακέτο αν θες, που περιλαμβάνει βρώμικο παντελόνι και βρώμικα tops. Εκεί τα είχα δει κ εγώ!!! Αλλά τώρα που το έγραψες κατάλαβα το Concept. Μέχρι τώρα απορούσα γιατί να τα πάρεις!!! Είναι όμως ένας ρόλος όντως!!! "Έπεσα από κλεμμένο GLX ενώ προσπαθούσα να διαφύγω"!!!! Αυτό πληρώνεις. Είσαι αλήτης μέγας, χωρίς να κινδυνεύεις να πας φυλακή με κόστος 5000€ 1
greekfragma Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Καταρχάς να ξεκινήσουμε από τα απλά. τα δώρα ΔΕ τα ζητάμε. τα δεχόμαστε ΑΝ και ΟΤΑΝ μας τα προσφέρουν αυτοβούλως. 1
tzotzo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 4 hours ago, greekfragma said: Καταρχάς να ξεκινήσουμε από τα απλά. τα δώρα ΔΕ τα ζητάμε. τα δεχόμαστε ΑΝ και ΟΤΑΝ μας τα προσφέρουν αυτοβούλως. μια χαρα ζηταμε δωρα, επισης συνηθως συγγενεις, πολυ καλοι φιλοι και/ή συντροφοι συνηθως ρωτανε τι δωρο να παρουν σε εορταστικες περιστασεις. Οποτε απο το να παρεις κατι που δεν θα αρεσει ρωτας. - Παλια εποχες 80-90 τα συνοικιακα παντοπωλεια, προσφεραν και ειδη δωρων, αλκοολ, παιχνιδια κλπ. Ποιοτητα να φανταστειτε Κινα φουλ του φουλ. Ε στις ονομαστικες εορτες, τοτε που τα σπιτια δεχονταν επισκεψεις, ο καθε ασχετοασχετος που ερχοταν πηγαινε στο μινι μαρκετ και στην καλυτερη σου εφερνε ενα ballantines , στην χειροτερη μια απομιμηση Pino silvestre, που βρωμουσε τοσο που δεν μπορουσες ουτε στην λεκανη να το ψεκασεις. Προσωπικα σε πολυ κοντινους μου ανθρωπους ρωταω τι θελουν, αλλιως μια δωροκαρτα απο ενα μεγαλο πολυκαταστημα να ψωνισουν οτι θελουν
dtk-386 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Ωραία ρωτάς εσύ. Αν σου ζητήσει δώρο 500 ευρώ δεν μετανιώνεις που ρώτησες;
Neptu Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 εγώ δεν απορώ με τα παπούτσια των 500€ ούτε με την άλλη εταιρία που πουλάει φύκια για 4000€. Απορώ με τον topic starter που μπήκε στη διαδικασία να ανοίξει θέμα και να ρωτήσει αν αξίζουν. Είναι σα να σου λέει ο άλλος.. για δοκίμασε να κάνεις ένα άλμα από τον 7ο όροφο να δω κάτι κι εσύ να ανοίγεις θέμα και να ρωτάς αν είναι καλή ιδέα. 1 1
Arkin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, Charismo είπε Εγώ το μεγαλύτερο σοκ το έπαθα με την ταινία των 4.000$. Μιλάμε επική παπάτζα! Καθαρο πειραμα ειναι αυτο οπως ανεφερε καποιος πιο πανω. Θελουν να δουν ποσο ματαιοδοξο μπορει να γινει ενα ανθρωπακι που βρηκε ετοιμα λεφτα και δεν ξερει τι να τα κανει. Ψαξε να δεις και το αλλο πειραμα που πουλανε αερα κοπανιστο κυριολεκτικα εχει και βιντεο που τον μαζευουν με αποχες μιλαμε οτι το τερματισαν. Και ομως εχει ανθρωπακια που αγοραζουν. Για μενα καλα κανουν αυτες οι εταιριες ξερουν οτι υπαρχει χαζος πλουσιος κοσμος οποτε σου λεει γιατι οχι. Ετσι και εδω με τα παπουτσια για αστεγους που εβγαλαν σου λενε ολο και καποιο ανθρωπακι θα παει να τα αγορασει. Κριμα αλλα τι να κανεις. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα