Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε μαγκες κατι ανηψακια μου μου ζητησαν παπουτσια golden goose και ειδα οτι κανουν 500 ευρω,,,φυσικα τα επαιξα με την τιμη 

ασε που ειναι στυλ αστεγου φθαρμενα απο τη μανα τους και καλα . τι παιζει ? εχει κανενας γνωση επι του θεματος ?

• Sad 1
  • Haha 4
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostakis81 είπε

ρε μαγκες κατι ανηψακια μου μου ζητησαν παπουτσια golden goose και ειδα οτι κανουν 500 ευρω,,,φυσικα τα επαιξα με την τιμη 

ασε που ειναι στυλ αστεγου φθαρμενα απο τη μανα τους και καλα . τι παιζει ? εχει κανενας γνωση επι του θεματος ?

Τα ανηψακια ειναι αγορακια ή κοριτσακια; Εγω εχω δει να τα φορανε μονο γυναικες αυτα, και συνηθως προκειται για trendy φραγκατες 30αρες. 

Κατα τη γνωμη μου ειναι απατη, δε μπορω να φανταστω ενα λογο να κοστιζουν τοσο, παρα μονο για πωληση μουρης ακριβου παπουτσιου, και δη μονο σε γνώστες μοδας.

• Like 3
Δημοσ.
10 hours ago, kostakis81 said:

Στην Σανγκάη στο υπόγειο mall στο σταθμό του τεχνολογικού μουσείου τα πήρα με παζάρια €35, καμία διαφορά με τα αυθεντικά. Σε βίντεο στο YouTube τα έχουν ανοίξει και πραγματικά με βάση τα υλικά δεν θα έπρεπε να είναι πάνω από €100!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, lector είπε

Τα ανηψακια ειναι αγορακια ή κοριτσακια; Εγω εχω δει να τα φορανε μονο γυναικες αυτα, και συνηθως προκειται για trendy φραγκατες 30αρες. 

Κατα τη γνωμη μου ειναι απατη, δε μπορω να φανταστω ενα λογο να κοστιζουν τοσο, παρα μονο για πωληση μουρης ακριβου παπουτσιου, και δη μονο σε γνώστες μοδας.

κΟριτσακια 13 ετων 

Δημοσ.

Το ζήτημα δεν είναι το brand αυτό καθεαυτό, αλλά ότι όλο και μικρότερες ηλικίες επηρεάζονται από τα Social Media.

Κορίτσια Α' Γυμνασίου και να ζητάνε παπούτσια 500€ από το θείο, είναι λίγο κάπως.

• Like 9
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μένουν σε τίποτα High φραγκάτες περιοχές, για αυτό τα ζητάνε. Εμείς οι "φτωχοί" την βγάζουμε σε παρόμοιες καταστάσεις με τα Tn!!!!

*Στις λαϊκές γειτονιές, αν ήθελες να κάνεις το κάτι διαφορετικό, έγραφες πάνω στην τσάντα σου, στα παπούτσια σου κλπ. Οι έχοντες για να το παίξουν ότι είναι αλητεία και ζουν στα άκρα, τα αγόραζαν έτοιμα στη δεκαπλάσια τιμή για να μην τους πουν φτωχούς. Κ μιλάμε για την ίδια ποιότητα. 

** Το ίδιο γίνεται κ με τα πιτσιρίκια. Οι έχοντες για να το παίξουν μάγκες κ ψαγμένοι κ ότι ζουν τη ζωή στα άκρα, πάνε για ξύλο, Πατήσια, Αιγάλεω, Εξάρχεια κλπ κ νιώθουν ότι πάνε στο γκέτο κ κινδυνεύει η ζωή τους κλπ κλπ

*** Βάζω αλήτικο παπούτσι των 500€ γιατί η εταιρεία έγραψε με μαρκαδόρο κ φαίνεται μεταχειρισμένο!!!!!!!!!

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ

image.png.194682e755b606571b11e7c35179983b.png

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτός κι αν τα παπούτσια όντως γεννούν χρυσά αυγά σαν χήνες, δεν δικαιολογείται αυτή η τιμή.

Όπως ειπώθηκε είναι οι αρρωστημένες μόδες που περνούν μέσω social media. 

Καλό είναι να μαθαίνουν από μικρά πάντως να μην υποκύπτουν σε τέτοιες τακτικές, ειδικά αν ανήκουν στη μέση ελληνική οικογένεια. Αυτοί είναι συνήθως που πληρώνουν ακριβά τη νύφη σε αυτές τις περιπτώσεις. Οι οικογένειες που δεν ξέρουν τι να κάνουν τα λεφτά τους, θα τα δώσουν σε γνωστές μάρκες και δεν θα ιδρώσουν καν.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 24/12/2024 στις 11:17 ΠΜ, kostakis81 είπε

κΟριτσακια 13 ετων 

Αν καλο(κακο)μαθουν ετσι απο 13 χρονω, θα υπαρχει προβλημα μεγαλο αργοτερα.

Δημοσ.
Στις 24/12/2024 στις 9:17 ΠΜ, kostakis81 είπε

κΟριτσακια 13 ετων 

Mην κάνεις κανένα αστείο.Πας καρφωτός για  Balenciaga .Ασε τις φτηνόκαρούτες για τους άλλους.

Κοίτα τον κατάλογο με την ησυχία σου.

https://www.preview.ph/fashion/balenciaga-weirdest-product-releases-a5158-20240418-lfrm?s=32303oboc2on9gqq5shq9lit8q

• Like 1
  • Haha 13
Δημοσ.

να υποθέσω ότι είναι κάποιου είδους αστείο ε; Δε μπορεί να μιλάς σοβαρά. Χριστουγεννιάτικο τρολλοθέμα

Στις 24/12/2024 στις 1:27 ΠΜ, lector είπε

εδώ κάνεις ένα λαθάκι στη λέξη, Ναι από "μ" ξεκινάει αλλά δεν είναι αυτή

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Mην κάνεις κανένα αστείο.Πας καρφωτός για  Balenciaga .Ασε τις φτηνόκαρούτες για τους άλλους.

https://www.preview.ph/fashion/balenciaga-weirdest-product-releases-a5158-20240418-lfrm?s=32303oboc2on9gqq5shq9lit8q

Αυτα λογικα πωλουνται με το κιλο γι'αυτο ειναι τοσο ακριβα.

Κανονικα πρεπει να τα βγαζεις πριν ανεβεις σε ζυγαρια.

Επεξ/σία από lector
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας κάνει το λάθος να τους τα αγοράσει ο πατέρας τους, μην ασχολείσαι.

Κανά iPhone δεν έχουν ζητήσει;

Εμείς μια χαρά μεγαλώσαμε χωρίς καν επώνυμα παπούτσια, τουλάχιστον μέχρι την ενηλικίωση.Στα 18 η και πιο νωρίς, εργαζόμασταν και παίρναμε ότι θέλαμε, μαζεύαμε πόσα χρόνια χρήματα για αμάξι και μηχανάκι και τώρα οι γονείς κάνουν δώρο ακόμα και αυτά.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 25/12/2024 στις 3:15 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

ομολογω οτι τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει . αυτα ειναι ξεχασμενα σε ορυχειο αλατιου απο τον 19 αιωνα ... που εχει φτασει η ανθρωπινη μ***** πια 

ευχαριστω αδερφε που μου ανοιξες τα ματια ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/12/2024 στις 12:50 ΜΜ, AntiCambeR είπε

Κανά iPhone δεν έχουν ζητήσει;

Αθώε!!!! 99,99% έχουν ήδη. 

@kostakis81 έτσι δεν είναι???

Στις 27/12/2024 στις 2:36 ΜΜ, kostakis81 είπε

ομολογω οτι τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει . αυτα ειναι ξεχασμενα σε ορυχειο αλατιου απο τον 19 αιωνα ... που εχει φτασει η ανθρωπινη μ***** πια 

ευχαριστω αδερφε που μου ανοιξες τα ματια ...

Δες και αυτό που έχει 4.000$...

https://www.ndtv.com/offbeat/this-balenciaga-bracelet-looks-exactly-like-a-roll-of-tape-internet-in-disbelief-5319394

Γενικά πολλές απο αυτές τις μάρκες ουσιαστικά είναι ένα κοινωνικό πείραμα. Ειδικά η Balenciaga. Θέλουν να δουν πόσοι πάνχαζοι στον κόσμο έχουν λεφτά! Βέβαια κάποιος άλλος θα γυρίσει και θα πει "αααα είναι επιτυχημένο marketing....." 

Και για δώρο Χριστουγέννων σας αφήνω κάτι φθηνό για τα αυτια...

image.png.507807f44c8d0f9e79b8027a522d94c4.png

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...