Alexia22 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 35 λεπτά πριν, polaki είπε Ως Κρητικός εγώ να πω ότι το κοπέλια (προσοχή ο τόνος) στην Κρήτη σημαίνει «παιδιά». Οπότε ΟΧΙ δεν μιλούσε σε σενα, αλλά σε όλους όσους γράφουν εδώ. https://el.m.wiktionary.org/wiki/κοπέλι By the way και εμένα στην εκπαίδευση μου το είχαν ζητήσει όταν κάποτε δίδασκα. Αν είναι έτσι τότε εντάξει το παρεξήγησα χαχαχ. Δεν το σκέφτηκα έτσι
vgeovai Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Whoops, my bad. Κοπέλια εννοουσα. Κάτι ξέχασα
Alexia22 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, vgeovai είπε Whoops, my bad. Κοπέλια εννοουσα. Κάτι ξέχασα Δε πειράζει ! 😊😂
allure_boy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, milos_ είπε Δεν το ζητάνε ούτε για σεκιουριτι. Ίσως βγαίνει αυτεπάγγελτα από την αστυνομία όταν πας βγάλεις την άδεια αλλά καμιά εταιρία δε το ζητάει. Με επιφύλαξη στις χρηματαποστολές. φυσικα για να δουλεψεις σεκιουριτυ πρεπει να υπαρχει εντελως καθαρο μητρωο αυτη την δουλεια κανω , αν δεν εχει και καποιος αδεια προσωπικου ασφαλειας δεν μπορει να την παρει με καμια κυβερνηση ...για να εχει καποιος αδεια προσωπικου ασφαλειας πρεπει να εχει καθαρο ποινικο μητρωο και οχι μονο ... αυτες η εταιριες που δεν στο ζητησαν την αδεια σου προσωπικου ασφαλειας απλα δεν ειναι εταιριες ... Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2024 από allure_boy
mariosnik_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί κάποιος για το ποινικό μητρώο εκτός αν σκοπεύει να δραστηριοποιηθει σε συγκεκριμενο επάγγελμα που το ζητάνε. Ξέρω ότι το ζητάνε για security και σώματα ασφαλείας. Κάποιος ανέφερε για τράπεζες, προσωπικά δεδομένα και χρηματαποστολες, και εκεί λογικό μου φαίνεται. Τώρα για υπάλληλος σε κουζίνα ξενοδοχείο, εντελώς κουφό. Μάλλον στο εν λόγω ξενοδοχείο θα είχαν εργαζόμενο κάποιον που έκλεβε και θα τους προκάλεσε προβλήματα. Για να σε πήραν, μάλλον εκτίμησαν ότι τους είπες την αλήθεια, ότι δηλαδή δεν είναι καθαρό. Άλλος πονηρός που θα είχε λερωμένη την φωλιά του θα αντιδρούσε διαφορετικά.
NeraBlack Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 5 σελίδες ο,τι να ναι. Ρώτα στο ποινικό πότε θα διαγραφεί. Ναι,υπάρχουν δουλειές που το ζητάνε. Σε κάποιες από το νόμο,στις άλλες από επιλογή. Ναι,σε μεγάλα ξενοδοχοχεια τους απασχολεί αν έχεις καταδικαστεί για μικροκλοπή. Καταλαβαίνω να μην έχετε ιδέα πως λειτουργεί η πραγματικότητα,αλλά επειδή έχετε βήμα,δε χρειάζεται να το χρησιμοποιείται κι ολας,όταν είστε στο κόσμο σας. Κομψά εκφραζομενος. 8 1 1
moure Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Μου φαίνεται λογικό να ζητάνε ποινικό μητρώο για πρόσληψη σε ξενοδοχείο,εντάξει όχι στη κουζίνα,αλλά μια καμαριέρα που μπαίνει στα δωμάτια και ξαφρίζει τους πελάτες θα δημιουργούσε πρόβλημα στο ξενοδοχείο. 2
Chachanoulis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 εμενα παντως σε ολες τις δουλειες που θελουν να με προσλαβουν, μαζι με ολη την αλλη χαρτουρα, ζητανε και το ποινικο. δεν εχω τατουαζ, βαμμενα μαλλια, σκουλαρικια, αλυσιδες ή δερματινα ρουχα να πω την αληθεια μου φαινεται περιεργο οτι υπαρχουν εργοδοτες που δε το ζητανε, φαινεται ο λογος για τον οποιο εχει καταδικαστει καποιος στο αντιγραφο του ποινικου? 1
Ntinaras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Στις 24/12/2024 στις 8:40 ΠΜ, milos_ είπε Ποτέ στον ιδιωτικό τομέα δεν μου έχουν ζητήσει ποινικό μητρώο. και δεν μιλάω για το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς. Μάλλον ισχύει αυτό που έγγραψε ο από πάνω. Κάτι τους έβαλε σε σκέψεις... Μου εχουν ζητησει σε τουλαχιστον 2 δουλειες.
airtrelomike13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Εξαρτάται... Αν τώρα είχες κτηματολογικές διαφορές με κάποιον, και να πέρασε στο ποινικό μητρώο, δεν είναι σοβαρός λόγος. Νομίζω ακόμα και για εξύβριση ισχύει το ίδιο, δηλαδή δεν είναι σοβαρός λόγος αν έχει περαστεί στο ποινικό μητρώο, να παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στην αγορα΄εργασίας . Θεωρώ πως σοβαρές ποινές είναι η συκοφαντική δυσφήμηση, πλαστογραφία, ναρκωτικά, δηλαδή πράγματα που εμπίπτουν σε κακουργήματα
jtkar Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Ειναι προσωπικο δεδομενο και κανονικα εαν δεν προβλεπεται απο καποιο νομο για συγκεκρομενη θεση δεν προβλέπεται η προσκομιση του. Εμενα στην εργασια μου που ειχαν ζητησει πρι πολλα χρονια, μετα απο λιγο καιρο σταματησαν να το ζητανε λογο προσωπικων δεδομενων. Εαν δεν σε παρουν γενικα κ το εχεις προσκομιση πατα τους μια καταγγελια οτι σου ζητησαν μαζι με τα υπολοιπα εντυπα προσληψης και στηριξε οτι δεν πηρανε για αυτο το λογο. Θα το φυσανε και δεν θα κρυωνει 1
Alexia22 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, moure είπε Μου φαίνεται λογικό να ζητάνε ποινικό μητρώο για πρόσληψη σε ξενοδοχείο,εντάξει όχι στη κουζίνα,αλλά μια καμαριέρα που μπαίνει στα δωμάτια και ξαφρίζει τους πελάτες θα δημιουργούσε πρόβλημα στο ξενοδοχείο. Μην το λέτε , είχαμε άτομα τα οποία έκλεβαν σακιά με πατάτες , κρέατα , αλλαντικά από τα ψυγεία . Τεράστιο θέμα και με τις κουζίνες ίσως γι αυτό να το ζητάνε πλέον σε όλους . Ακόμα και ρεσεψιόν είχα ακούσει ότι έκλεβαν χρήματα Μόλις τώρα, Alexia22 είπε Μην το λέτε , είχαμε άτομα τα οποία έκλεβαν σακιά με πατάτες , κρέατα , αλλαντικά από τα ψυγεία . Τεράστιο θέμα και με τις κουζίνες ίσως γι αυτό να το ζητάνε πλέον σε όλους . Ακόμα και ρεσεψιόν είχα ακούσει ότι έκλεβαν χρήματα Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε όποιο ποσό και να είσαι άμα θέλεις να κλέψεις θα κλέψεις 8 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί κάποιος για το ποινικό μητρώο εκτός αν σκοπεύει να δραστηριοποιηθει σε συγκεκριμενο επάγγελμα που το ζητάνε. Ξέρω ότι το ζητάνε για security και σώματα ασφαλείας. Κάποιος ανέφερε για τράπεζες, προσωπικά δεδομένα και χρηματαποστολες, και εκεί λογικό μου φαίνεται. Τώρα για υπάλληλος σε κουζίνα ξενοδοχείο, εντελώς κουφό. Μάλλον στο εν λόγω ξενοδοχείο θα είχαν εργαζόμενο κάποιον που έκλεβε και θα τους προκάλεσε προβλήματα. Για να σε πήραν, μάλλον εκτίμησαν ότι τους είπες την αλήθεια, ότι δηλαδή δεν είναι καθαρό. Άλλος πονηρός που θα είχε λερωμένη την φωλιά του θα αντιδρούσε διαφορετικά. Ακριβώς , υπήρχαν αρκετά άτομα που έκλεβαν τρόφιμα κλπ όπως ανέφερα παρά πάνω . Ακόμα και σε αλλά πόστα να είσαι άμα θέλεις να κλέψεις το κανεις . Θεωρώ γι αυτό ζητάνε ποινικό γιατί γύρευε τι έχουν δει εκεί μέσα. Εγώ ήθελα να δουλέψω και το να έλεγα όχι δεν στο δίνω θα επιβάρυνε την θέση μου . Είπα πως ήταν μαλακια στιγμής επίσης απέδειξα ότι δεν είμαι άτομο που θα κλέψει κλπ
lector Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Ξέρω ότι το ζητάνε για security και σώματα ασφαλείας. Στα σωματα ασφαλειας ειναι προϋποθεση να ειναι καθαρο ή λερωμενο; 3 1
phanispal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 38 λεπτά πριν, lector είπε Στα σωματα ασφαλειας ειναι προϋποθεση να ειναι καθαρο ή λερωμενο; Εσύ πάρε το έστω και ελάχιστα προς τα δεξιά γιατί όλη την τέρμα αριστερή πλευρά την έχεις κάνει σμπαράλια εδώ και καιρό. Έστω μισή μοίρα, δε λέω να αλλαξοπιστήσεις. Στα του θέματος, πιστεύω ότι μεγάλο ποσοστό από αυτούς που το ζητάνε έχουν καεί στο παρελθόν. 3
katsonis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Το δικό μου καθάρισε στα 8 χρόνια ακριβώς απτην απόφαση, είχα 8 μήνες με 3 χρόνια αναστολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις