Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω αγοράσει μια κάρτα δικτύου και η κάρτα γραφικών " σκεπάζει τις άλλες θέσεις pci και δεν μπορω να την βάλω. Έχω το παρακάτω σύστημα 

B550m ds3h

Κάρτα γραφικών rx 7600

Κάρτα δικτύου axe5400 tri band asus

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, pngts1996 είπε

Λοιπόν έχω αγοράσει μια κάρτα δικτύου και η κάρτα γραφικών " σκεπάζει τις άλλες θέσεις pci και δεν μπορω να την βάλω. Έχω το παρακάτω σύστημα 

B550m ds3h

Κάρτα γραφικών rx 7600

Κάρτα δικτύου axe5400 tri band asus

Οριακά μάλλον θα χωράει αλλά θα κόβει τον αέρα από το ένα ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών.

Καλύτερα επέστρεψε την και πάρε μία αντίστοιχη usb.

Αν θες να την κρατήσεις οπωσδήποτε και αν το κουτί σου έχει περισσότερα pci slots και αν υπάρχει χώρος μπορεί παίξει και με pcix riser.
Καλώδιο επέκτασης είναι, δηλαδή θα την συνδέσεις ποιό χαμηλά με την προϋπόθεση ότι το υποστηρίζει το κουτί σου και χωράει το καλώδιο να μπεί κάτω από την κάρτα γραφικών.

xlarge_20240626143035_riser_card_4174.jp

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.
5 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Την κάτω-κάτω PCIe μου φαίνεται δύσκολο να την καλύπτει και αυτή.

Όλες καλύπτονται 

Δημοσ.

Ένα από τα πρώτα πράμματα που κοιτάω κατά την αγορά μητρικής είναι αν καλύπτονται τα pcie από την κάρτα γραφικών. Εφόσον δεν το προβλέψες αρχικά  ή αλλάζεις μητρική ή βάζεις riser στην κάρτα γραφικών , γιατί για να μπει το riser κάτω από την κάρτα στην pcie θύρα χλωμό το κόβω.  Τι κουτί έχεις ? Παίρνει την κάρτα γραφικών σε άλλη θέση ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...