xcoder Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 καθώς σήμερα έχω άπειρο χρόνο, είπα να τσεκάρω όλες τις τιμές των παρόχων Οπότε ξεκάθαρα η προσφορά της Δεη κερδίζει εάν κάποιος δεν θέλει συνδυαστικό πακέτο με τηλεφωνία και/ή tv Στα 500mbps οι τιμές αυτή τη στιγμή είναι: nova : 34 euro (με voucher) δεη : 27,50 cosmote : 39,65 (με voucher) Η διαφορά στην τιμή είναι σημαντική πάντως
Alxd1974 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Internet χωρις τηλεφωνια δινει εδω και χρονια η Inalan. Η οποια μας εκανε και δωρο για τα Χριστουγεννα -στους πελατες της- δωρεαν αναβαθμιση 100mbps συν την προηγουμενη ταχυτητα!! Δεν την αλλαζω.
iliata2410 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) απο πότε η ΔΕΗ μπήκε στον χώρο των τηλεποικοινωνιών,και δέν το ξερουμε; Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από iliata2410
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, iliata2410 said: απο πότε η ΔΕΗ μπήκε στον χώρο των τηλεποικοινωνιών,και δέν το ξέρουμε; απο πότε η ΔΕΗ μπήκε στον χώρο των τηλεποικοινωνιών,και δέν το ξέρουμε; Εννοείς να παρέχει υπηρεσίες ή να κάνει επενδύσεις σε αυτές? Για το 2ο, εδώ και μερικά χρόνια.
iliata2410 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Εννοείς να παρέχει υπηρεσίες ή να κάνει επενδύσεις σε αυτές? για το πρώτο; Σίγουρα κάπια στιγμή θα βγάλει προγράμματα που άμα εισαι και στο ρεύμα της ,θα ειναι ποιο καλύτερα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, iliata2410 said: για το πρώτο; Σίγουρα κάπια στιγμή θα βγάλει προγράμματα που άμα εισαι και στο ρεύμα της ,θα ειναι ποιο καλύτερα. Για το πρώτο αυτές τις μέρες εμφανίστηκε στο site της. Λογικά δεν έχει συνδεθεί κάποιος ακόμα.
kostas314 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 52 λεπτά πριν, Jts είπε Το 100/100 ή 100/50 είναι το minimum στο 2025 πλέον, για έναν μέσο χρήστη που χρησιμοποιεί όντως το internet. Όντως παραπάνω είναι μόνο για όσους ξέρουν γιατί το χρειάζονται. Για κάποιους βέβαια αξίζει και μόνο που δεν περιμένεις καθόλου σχεδόν για να κάνεις update κάνα παιχνίδι, η ελάχιστα για να ξεκινήσεις ένα καινούργιο. Μαλλον δεν εχεις ξεκινησει ποτε εγκατασταση call of duty. Δεν εχεις βαλει ποτε patch, δεν εχεις δοκιμασει ποτε εγκατασταση over the internet ή δεν χρειαστηκε να στειλεις μεγαλο αρχειο σε φιλο σου. Οσο πιο μεγαλο τοσο πιο καλο. Οχι 1000 5000 αν μπορουσα να ειχα θα το διαλεγα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Πάλι καλά! Επίσης 5
ii_die_4 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, tryfos said: Εντάξει, αυτά είναι θέματα των παρόχων κλπ. δεν αφορούν τον χρήστη. Καλά τα λες αλλά αυτή είναι η οπτική του παρόχου, όχι του μέσου καταναλωτή, που (κατά τη γνώμη μου) ακόμα δεν χρειάζεται ούτε τα 500, ούτε -πολύ περισσότερο- τα 1000, με τις αντίστοιχες χρεώσεις βεβαίως βεβαίως.... Και αφού όπως λες σωστά, από μια ταχύτητα και πάνω, ό,τι και να δοθεί, θα καταναλώνονται τα ίδια, για ποιο λόγο να βιαστώ να πάω να μπω στο βαγόνι των 1000 όταν χρειάζομαι 50, άντε βία 100; Υπερκαταναλωτισμός λέγεται αυτό, τίποτε άλλο. Εντάξει ρε φιλε, εσύ δεν το χωράει ο νους σου, τι να κάνουμε Εγώ έχω server σπίτι και users 5-6 φίλους έξω από το σπίτι + καμια 30 πράγματα στο σπίτι. Επίσης, το έβαλα ήδη 2 φορες αλλα whatever, Κύπρο με 40/μηνα (12 μήνες δωρεάν by the way με TV και τηλέφωνο): 3 1
Jts Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 25 λεπτά πριν, kostas314 είπε Μαλλον δεν εχεις ξεκινησει ποτε εγκατασταση call of duty. Δεν εχεις βαλει ποτε patch, δεν εχεις δοκιμασει ποτε εγκατασταση over the internet ή δεν χρειαστηκε να στειλεις μεγαλο αρχειο σε φιλο σου. Οσο πιο μεγαλο τοσο πιο καλο. Οχι 1000 5000 αν μπορουσα να ειχα θα το διαλεγα. Καλά εγώ 300άρα έχω δεν περιμένω και πολύ. Φυσικά οι μεγαλύτερες ταχύτητες είναι προτιμότερες.
Arkin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, tryfos είπε Εντάξει παιδιά, βάλτε όλοι 1000άρες γραμμές, για να έχετε άμεσα τα patches των παιχνιδιών, γιατί είναι επείγον, άμεσο θέμα ζωής και θανάτου και πρέπει να κατεβαίνουν στο λεπτό. Κάποτε είχαμε 56kbps. Άνοιγε μια φώτο σε 5 λεπτά. Πήγαμε στα 384 μέχρι το 2007 που ήρθαν ταχύτητες 1 2mb. Όλοι έλεγαν τι χρειάζονται τόσο τεράστιες ταχύτητες. Το ίδιο όταν βγήκαν 24αρες και πήγαμε από τα 2mb εκεί. Ποτέ δεν πάει χαμένη η ταχύτητα. Μια φορά να την χρειαστείς τελείωσε. 150gb θες για ένα παιχνίδι στο Steam με 50αρα θες 9 ώρες κοντά και να τραβάς όλη την ταχύτητα δηλαδή το υπόλοιπο σπίτι να μην έχει καν streaming με nova cosmote tv. Δεν μιλάω για upload εκεί μαρτύριο όλα τα χρόνια. Βάλε τώρα σε αυτά και ταινίες αν θες σοβαρή ποιότητα 80 90gb οπότε καταλαβαίνεις. Ελπίζω το 1gb να γίνει το στάνταρ παντού κάποια στιγμή. Οσον αφορα τις τιμές. Κάποτε δίναμε 40 ευρω για 384 μετά 35 για 24αρα μετά 30 για 50αρα σήμερα 30 για 500αρα. Οι τιμές μένουν ίδιες οι ταχύτητες ανεβαίνουν. Έτσι είναι η εξέλιξη ειδικά στο θέμα ίντερνετ που αυξάνονται κατακόρυφα συνεχώς και οι απαιτήσεις για bandwidth. 2
dream21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Αυτα ειναι να πληρωνεις 23.90€ με εκπτωση .. η κανονικη τιμη 27.90€ ADSL 24 παρακαλώ στο ΣΑΠΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΧΑΛΚΟΥ ΤΗΣ COSMOTE και απο την αλλη η ΔΕΗ να δίνει FTTH 500 με 27.50€
aypnia Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Οι τιμές είναι φθηνότερες από τον ανταγωνισμό. Και για να μην έχουμε μνήμη χρυσόψαρου πριν λίγο καιρό οι υπάρχοντες παίχτες έκαναν αυξήσεις για να φάνε τα λεφτά από τα vouchers. Εγώ που δεν δικαιούμαι voucher λοιπόν γιατί έχω ήδη 200αρα όταν λήξει το συμβόλαιό μου με τη nova γιατί να μη πάω στη ΔΕΗ που για 500αρα θα μου ζητήσει 27 ευρώ και γιατί να μείνω στη nova που για 500αρα θα μου ζητήσει 42 ευρώ, δηλαδή 15 ευρώ παραπάνω από ότι η ΔΕΗ; Για σταθερό δεν με νοιάζει και τόσο αλλά λογικά όταν φύγει από το πιλοτικό και γίνει εμπορικά διαθέσιμο θα δίνουν και τηλεφωνία. Και 5 ευρώ παραπάνω να με χρεώσουν για τηλεφωνία και πάλι θα μου βγαίνει τουλάχιστον 10 ευρώ φθηνότερα από το να μείνω στη nova για 500αρα. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από aypnia
tasvar Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, Karanikolis είπε Αυτό που λες δεν είναι έτσι ακριβώς. Είχε περάσει ένα συγκεκριμένο κομμάτι στη νέα ζωή και γύρο γύρο το οποίο έργο ήταν πιλοτική εγκατάσταση και ήταν λίγο στον "αέρα".. όλα πήραν φωτιά φέτος το καλοκαίρι και μετά, σαν να ξεκίνησε την υλοποίηση τώρα, σύνδεσε όλο το περιστέρι και ταυτόχρονα πολλές ακόμα περιοχές. τότε που λες δεν υπήρχε καν στο χάρτη η ΔΕΗ σαν πάροχος. Φέτος το καλοκαίρι άρχισε να δίνει σιγά σιγά πληροφορίες πως θα υλοποιηθεί και πως θα μπει στο παιχνίδι. Το καλοκαίρι του 2022 Μίλησα για λίγο ο ίδιος με τον τεχνικό που έβαζε τις οπτικές ίνες στις κολώνες και κατ'επέκταση στις καμπίνες ή όπως λέγονται. Της ΔΕΗ δίκτυο μου είπε πως είναι και θα πέσουν επάνω οι πάροχοι όταν ετοιμαστεί. 2.5 χρόνια μετά, δεν έχει ετοιμαστεί. Τον Μάρτιο του 2024 μας έβαλαν τα κουτάκια -διακλαδωτές έξω από τα σπίτια και ακόμη κρέμονται οι οπτικές ίνες... 7 ώρες πριν, Exorgistis είπε Αμα βλέπεις καμπίνες τότε ΔΕΝ ειναι FTTH Δεν ξέρω πως λέγεται αυτό, αλλά είναι καμπίνα, κουτί, καφάο, ερμάριο ή όπως αλλιώς λέγεται στα 50 μέτρα από το σπίτι μου, υπάρχει εκεί από το 2022, τότε που μίλησα με τον τεχνικό που το έφτιαχνε. Εκεί πέφτουν οι οπτικές ίνες από τις κολώνες της ΔΕΗ. 1
joe iwann Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 23/12/2024 στις 10:54 ΜΜ, xcoder είπε την ίδια απορία έχω κι εγώ, αλλά λογικά θα μπαίνει 2ο κουτάκι... και στη δική μας είχαμε βάλει Cosmote πριν ένα χρόνο. Στις πληροφορίες πάντως γράφει η ΔΕΗ: - Εάν υπάρχει ήδη εξωτερική (κάθετη) εγκατάσταση, ο χρόνος σύνδεσης/ενεργοποίησης είναι περίπου 5 εργάσιμες ημέρες. - Εάν δεν υπάρχει η εξωτερική (κάθετη) εγκατάσταση, ο χρόνος σύνδεσης/ενεργοποίησης εκτιμάται περίπου στον 1 μήνα. Όχι τουλάχιστον σε εγκατάσταση Οτε Β φάσης (απο ασφαλτο μεχρι εξω απο το διαμερισμα).Εγω εχω nova σε εγκατασταση του Οτε.Ο Οτε αν καποιος ενοικος πολυκατοικιας κανει αιτηση για συνδεση (και δεν ειναι στην "περιοχη" αλλου παροχου) τοτε γινεται εγκατασταση ολων των οροφων, αναλογα με ποσα διαμερισματα εχει ο καθ ενας, 1-2 .. floor fox. Μετα μπορεις να συνδεθεις σε οποιονδηποτε παροχο απο το κοινο floor box του οροφου σου .Τελος σε καθε νεα συνδεση (παντα σε εγκατασταση Οτε) μπαινει ενα εξτρα σωληνακι οπου θα περασει η οπτικη αλλου παροχου μεχρι τα κεντρικα κουτια συνδεσης. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2024 από joe iwann 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα