xcoder Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, menthol1979 είπε 5 μέρες μου φαίνεται σα να βάζουν χέρι στην εγκατάσταση του ΟΤΕ? Πολύ περίεργο... η λογική λέει ότι θα περάσει η ΔΕΗ τη δική της οπτική μέσα από τα υφιστάμενα καναλάκια που έχει ήδη η πολυκατοικία ... δεν πιστεύω ότι θα βάλουν νέα ... Θα το ρωτήσω πάντως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 7 minutes ago, menthol1979 said: 5 μέρες μου φαίνεται σα να βάζουν χέρι στην εγκατάσταση του ΟΤΕ? Πολύ περίεργο... Ή το λένε για την περίπτωση που είναι 2ο στην πολυκατοικία με ΔΕΗ FTTH. 1
freegr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Αρχίσαμε να ζεσταίνουμε την αγορά οπότε τουλάχιστον να αποφύγουμε τα πάγια και να μειωθούν οι τιμές ενώ οι 50 άρες γραμμές μπορούν με το ίδιο ποσό να γίνουν 100 άρες
martkonsta Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, prometheas είπε Backbone ? Υποδομή διασύνδεσης με GR-IX και εξωτερικό ; Που ειναι τα στοιχεία ; GR-IX μπήκαν πριν ένα μήνα, στο Free-IX δεν βλέπω να έχουν συνδεθεί. Θα δω αργότερα αν έχουν μπει και σε κανένα άλλο IX του εξωτερικού. Ψαχνοντας το λίγο πρόχειρα είδα ότι έχουν σαν upstream την Sparkle και χρησιμοποιούν το data center τους στην μεταμόρφωση (αλλά είναι και στην digital realty στο κορωπι). Στο GR-IX έχουν 2 10αρες συνδέσεις, άρα με τους λοιπούς παρόχους και μέλη του GRIX (cloudflare, aws κλπ) έχουν αθροιστικά 20gbit. Δεν είναι κακό για αρχή, λογικά όσο θα μπαίνουν πελάτες θα το μεγαλώσουν. https://www.peeringdb.com/net/34795 https://portal.gr-ix.gr/customer/detail/94 Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από martkonsta 1 1
Ola150 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Όταν είσαι τόσο κοντά στη Νέα Ιωνία αλλά θεωρείσαι Νέο Ηράκλειο και μένεις στο γαλατικό χωριό που δεν έχει καθόλου οπτικές ίνες, είναι τέλεια. 1
infin1tyGR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 56 minutes ago, TrialKid said: Από ping πως τα πάει ; 0ms μέχρι τώρα! (δεν έχει ξεκινήσει καν να παρέχει υπηρεσίες) Αν και λόγω Seabone, μάλλον σκατά θα είναι. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από infin1tyGR 1 1
YngwieMalmsteen Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) WTF??? https://www.dei.gr/media/htjo0ygf/timokatalogos_dei_myfiber_dec_2024.pdf Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από YngwieMalmsteen
logo15 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Παντού τριγύρω μου σε απόσταση 1 στενού έχουν FTTH και εγώ χαλκό του 1960... Απλά βλέπει ο Κότε ότι πληρώνουμε όλοι για 5g και λέει "άστα τα ζωαδια! Μας ταιζουν καλά!" Σκέφτομαι να μετακομίσω στο πατρικό 50χλμ μακριά από Αθήνα και να μονασω. Ο μόνος τρόπος να έχω FTTH...
tsibosp Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Ρε παιδιά τι καλες τιμές γράφετε μερικοί... Οι τιμές είναι χωρίς τηλεφωνία και είναι και πιλοτικό. Εγώ δίνω πχ 24 ευρώ για 500αρα με τηλεφωνία. 10 ώρες πριν, ANAGNPANA είπε Λέτε όλοι για σταθερή τηλεφωνία ποιος χρησιμοποιεί στις μέρες μας το σταθερό τηλέφωνο ; αφού όλοι οι πάροχοι στο κινητό έχουν απεριόριστα ….. Εγώ το χρησιμοποιώ και αρκετά μάλιστα. Το κινητό το έχω με κάρτα που βάζω 1 το τρίμηνο ουσιαστικά για να μην μου κάνουν φραγή.
link_z Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, basilis_k6 είπε οχι, απλα το νεο ρουτερ ειναι πολυ χειροτερο απο το παλιο αλλα δεν ειναι εκει το θεμα. περιμενα με την ftth κατι σε 40ms διαολε... Κάτι δεν πάει καλά. Έπρεπε να είχες 3-5ms ping. Ψάξτο. Βάλε καλώδιο στο router και μέτρησε ξανά. Αν έχεις πάλι μεγαλύτερα νούμερα μίλησε με τον πάροχο. Την ώρα που μετράς να μην κατεβάζεις την τριλογία Lord of the Rings ρουφώντας όλο το bandwidth
YngwieMalmsteen Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 28 λεπτά πριν, link_z είπε Κάτι δεν πάει καλά. Έπρεπε να είχες 3-5ms ping. Ψάξτο. Βάλε καλώδιο στο router και μέτρησε ξανά. Αν έχεις πάλι μεγαλύτερα νούμερα μίλησε με τον πάροχο. Την ώρα που μετράς να μην κατεβάζεις την τριλογία Lord of the Rings ρουφώντας όλο το bandwidth Μιλάει για ms σε games και όχι για ms σε speedtest. Δεν πρόκειται να δει τέτοια νούμερα. 2
Innersense Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Βλέπω Νέας Σμύρνη στην πιλοτική κάλυψη (έχουν βάλει το κουτί νομίζω πριν από το Σεπτέμβριο έξω από το σπίτι μου)> Μπαίνω, γράφω διεύθυνση και... Η διεύθυνσή σας, ΧΧΧ ΧΧΧ ΧΧΧΧ, 17123, δυστυχώς δεν είναι ακόμη εντός περιοχής κάλυψης. Thanks ΔΕΗ, το εκτιμώ, καλές γιορτές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα