Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Just now, etheo said: στατική IP με πρόσθετο κόστος 7 ευρώ μηνιαίως !!! Δεν είναι πολλά ? Να υποθέσω cgnat χωρίς public ip CGNAT από default αν δεν έχεις πάρει static? Πιθανότατα...
infin1tyGR Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, etheo said: στατική IP με πρόσθετο κόστος 7 ευρώ μηνιαίως !!! Δεν είναι πολλά ? Κι εγώ περίμενα να το δώσει πιο οικονομικά η ΔΕΗ, ειδικά αφού θα παίζει σχεδόν σίγουρα με CG-NAT ή MAP-E σε όλους. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2024 από infin1tyGR
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 27 λεπτά πριν, spykapo21 είπε ρε guys Απορία, οτι δεν εκανε ο ΟΤΕ 20 χρόνια , ετρεξε και το εκανε στο δημο περιστεριου σε 3 μηνες να φανταστω (για να προλάβει το μονοπωλιο της ΔΕΗ) στο δήμο, εχουν σκαψει ολο το περιστερι μολις τελειωσαν τα εργα οπτικης κατω απο το σπιτι μου, και εχουν τελειωσει εδω και κανα μηνα και της δεη, βαζω ΔΕΗ 1gbps με 33/μηνα η μενω Cosmote αναβαθμιση απο 40ευρω FTTC σε 1GPBS FTTH /50 μηνα καταλαβαινω οτι η τιμη εχει μεγαλο gap, απλα δεν ξερω τι μπορει να ειναι πιο αξιοπιστο. Εχουν κανει ολους τους δρομους σκατα εδω στο Περιστερι, θα προτιμουσα να σκαβουν για φυσικο αεριο. 1
basilis_k6 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Δεν έχει σχέση το router με το ping. 40ms προς τα πού; Προς Γερμανία κάπου εκεί παίζει συνήθως (και ακόμα λιγότερο σε Cosmote). γερμανια ολλανδια, 55-85 αλλα συνηθως 65-75. nova ftth α και γίνετε του packet loss το κάγκελο... Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2024 από basilis_k6
Painmaker Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Και έχω φίλους που είναι ακόμα με ADSL.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 13 minutes ago, basilis_k6 said: γερμανια ολλανδια, 55-85 αλλα συνηθως 65-75. nova ftth α και γίνετε του packet loss το κάγκελο... WiFi ή με καλώδιο?
basilis_k6 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Thresh είπε WiFi ή με καλώδιο? Spoiler εννοειτε καλωδιο. τα εχω ψαξει ολα, δεν ειναι απο μενα. ειχα μια ελπιδα με την ftth... κλαιν. νεο ρουτερ, νεο pc, νεα καλωδια, μονο ευχελαιο δεν εχω κανει. βεβαια δεν εχω γνωρισει κανεναν να παιζει κατω απο 50 ουτως η αλλως αρα δεν νομιζω οτι ηταν ποτε δικο μου το θεμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, basilis_k6 said: Reveal hidden contents εννοειτε καλωδιο. τα εχω ψαξει ολα, δεν ειναι απο μενα. ειχα μια ελπιδα με την ftth... κλαιν. νεο ρουτερ, νεο pc, νεα καλωδια, μονο ευχελαιο δεν εχω κανει. βεβαια δεν εχω γνωρισει κανεναν να παιζει κατω απο 50 ουτως η αλλως αρα δεν νομιζω οτι ηταν ποτε δικο μου το θεμα. Θέμα routing τότε του παρόχου τότε. 2
infin1tyGR Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 3 minutes ago, basilis_k6 said: Spoiler εννοειτε καλωδιο. τα εχω ψαξει ολα, δεν ειναι απο μενα. ειχα μια ελπιδα με την ftth... κλαιν. νεο ρουτερ, νεο pc, νεα καλωδια, μονο ευχελαιο δεν εχω κανει. βεβαια δεν εχω γνωρισει κανεναν να παιζει κατω απο 50 ουτως η αλλως αρα δεν νομιζω οτι ηταν ποτε δικο μου το θεμα. Ειδικά το packet loss που λες δεν δικαιολογείται. Κάτι πάει λάθος στη σύνδεσή σου, δεν είναι έτσι το FTTH.
megapaixtaras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Huh? κλασσικη δεη
prometheas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Backbone ? Υποδομή διασύνδεσης με GR-IX και εξωτερικό ; Που ειναι τα στοιχεία ; 1
NickTG Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Επιτέλους, ακόμα μια υπηρεσία που δεν είναι διαθέσιμη εδώ που μένω! Συνεχίζουμε σταθερά με 3.5mbps! 7 1 4
infin1tyGR Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, sakis697 said: Γιάννενα να φανταστώ δεν έχει ε; 2 hours ago, Hal9000 said: Η πιλοτική φάση αφορά τις περιοχές τους δήμους Αγίας Παρασκευής, Αμαρουσίου, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γλυφάδας, Ηλιούπολης, Κηφισιάς, Νέας Ιωνίας, Νέας Σμύρνης, Παπάγου – Χολαργού, Παλλήνης, Περιστερίου, Φιλοθέης – Ψυχικού, Χαλανδρίου. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 2 minutes ago, sakis697 said: Γιάννενα να φανταστώ δεν έχει ε; Γιαννενα, Βόλος, Κοζάνη δεν υπάρχει FTTH γενικότερα, δυστυχώς. 6 minutes ago, prometheas said: Backbone ? Υποδομή διασύνδεσης με GR-IX και εξωτερικό ; Που ειναι τα στοιχεία ; Ίσως να τα μάθουμε πριν την εμπορική διαθεσιμότητα, από τώρα δύσκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα