Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε guys Απορία, οτι δεν εκανε ο ΟΤΕ 20 χρόνια , ετρεξε και το εκανε στο δημο περιστεριου σε 3 μηνες να φανταστω (για να προλάβει το μονοπωλιο της ΔΕΗ) στο δήμο,

εχουν σκαψει ολο το περιστερι μολις τελειωσαν τα εργα οπτικης κατω απο το σπιτι μου, και εχουν τελειωσει εδω και κανα μηνα και της δεη,

βαζω ΔΕΗ 1gbps με 33/μηνα

η μενω

Cosmote αναβαθμιση απο 40ευρω FTTC σε 1GPBS FTTH /50 μηνα

καταλαβαινω οτι η τιμη εχει μεγαλο gap,

απλα δεν ξερω τι μπορει να ειναι πιο αξιοπιστο.

Επεξ/σία από spykapo21
  • Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έστησαν το αντίστοιχο ΚΑΦΑΟ της ΔΕΗ σχεδόν έξω από το σπίτι μου.
Όταν ωριμάσει λίγο το πράμα βλέπουμε. :)

Το ποιό πιθανό είναι τώρα στην αρχή για να πάρουν πελάτες από άλλους παρόχους και να στήσουν βάση πελατών θα δώσουν προσφορές.
Όταν ο κόσμος μοιράστεί μάλλον θα εξομαλύνουν τις τιμές στα ίδια επίπεδα με τους υπόλοιπους, αφού έχει καρτελοποιηθεί ήδη η αγορά δεν υπάρχει λόγος να κάνουν κάτι διαφορετικό.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, Karanikolis said:

Πολύ καλές τιμές! Μπράβο! Αντε να συνδεθούμε σιγά σιγά 

Να σου πω την αλήθεια δεν είναι καλές τιμές, γιατί η ΔΕΗ ζητάει 33.5 για 1Gbps ΧΩΡΙΣ σταθερή τηλεφωνία, ενώ η υλοποίηση με εναερίες υποτίθεται ότι είναι χαμηλότερου κόστους. Σκέψου η Nova με το υπόγειο που έχει μεγαλύτερο κόστος επένδυσης, δίνει την 1Gbps με απεριόριστη τηλεφωνία στα 33 ευρώ στο ιδιόκτητό της.

ΕΠΙΣΗΣ, πόσο φραγκοφονιάς πρέπει να είσαι για να χρεώνεις το ΠΙΛΟΤΙΚΟ?! Να το πληρώνει κάποιος full price (ή σχεδόν) και να έχει θέματα επειδή ουσιαστικά κάνει beta testing?!

7 minutes ago, kotronas said:

Εάν δεν μου το φέρει στην πρίζα δεν θα πάρω.  

Γιατί πως αλλιώς υλοποιείται στην Ελλάδα το FTTH?

• Like 1
Δημοσ.
56 minutes ago, basilis_k6 said:
  Reveal hidden contents

year 2086

-κατσε να παιξω ενα παιχνιδακι online με την νεα μου συνδεση superfiber 1500gbps

loading screen...

...

75ms ping

Esports Desperation GIF by Reply Totem

εχω γινει γραφικος το ξερω

Αυτό που λες είναι μεγάλο πρόβλημα σε games, απο ότι ξέρω σε ping δεν αλλάζουν και πολλά ανάμεσα σε adsl, vdsl, αν είναι έτσι και σε FTTH τότε κλάφτα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Havik είπε

Αυτό που λες είναι μεγάλο πρόβλημα σε games, απο ότι ξέρω σε ping δεν αλλάζουν και πολλά ανάμεσα σε adsl, vdsl, αν είναι έτσι και σε FTTH τότε κλάφτα.

σε μενα η ftth τα εκανε και χειροτερα μπορω να σου πω. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Επιτέλους κάτι "χειροπιαστό".

Μακάρι να ωθήσουν και τους υπόλοιπους 3 να βγάλουν πακέτα χωρίς σταθερή τηλεφωνία...

Η μόνη διαφορά που θα έχει με ή χωρίς τηλεφωνία θα είναι η τηλεφωνία και τπτ άλλο. Θα καταλήξουμε ίδιες τιμές που είχαμε πριν με τηλεφωνία ...και όποιος θα θέλει τηλεφωνία θα χρώνεται. Κανείς δεν θα κερδίσει...μόνο οι εταιρίες και θα χάσει όποιος θέλει να έχει σταθερό.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Επιτέλους κάτι "χειροπιαστό".

Μακάρι να ωθήσουν και τους υπόλοιπους 3 να βγάλουν πακέτα χωρίς σταθερή τηλεφωνία...

Η μόνη διαφορά που θα έχει με ή χωρίς τηλεφωνία θα είναι η τηλεφωνία και τπτ άλλο. Θα καταλήξουμε ίδιες τιμές που είχαμε πριν με τηλεφωνία ...και όποιος θα θέλει τηλεφωνία θα χρώνεται. Κανείς δεν θα κερδίσει...μόνο οι εταιρίες και θα χάσει όποιος θέλει να έχει σταθερό.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, infin1tyGR είπε

Άλλαξες πάροχο, αλλιώς δεν έχει λογική.

οχι, απλα το νεο ρουτερ ειναι πολυ χειροτερο απο το παλιο αλλα δεν ειναι εκει το θεμα. περιμενα με την ftth κατι σε 40ms διαολε...

Δημοσ.

Ιντερνετ χωρίς τηλέφωνο προσφέρει και η inalan. Προσφέρει κιόλας 1000αρα γραμμή, το αρνητικό είναι οι περιοχές κάλυψης, που φαντάζομαι το ίδιο θα είναι και με την ΔΕΗ. Μακάρι να αφήσουν την Inalan να αναπτυχθεί κι άλλο, τους έχει βάλει τα γυαλιά και τους έχει βάλει να τρέχουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, basilis_k6 said:

οχι, απλα το νεο ρουτερ ειναι πολυ χειροτερο απο το παλιο αλλα δεν ειναι εκει το θεμα. περιμενα με την ftth κατι σε 40ms διαολε...

Δεν έχει σχέση το router με το ping. 40ms προς τα πού; Προς Γερμανία κάπου εκεί παίζει συνήθως (και ακόμα λιγότερο σε Cosmote).

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, octap79 said:

Τα ίδια έλεγαν κάποιοι με τον κανονισμό της ΕΕΤΤ για το εξοπλισμό, που υποχρεώνει τους παρόχους να δίνουν VoIP credentials ώστε να μπορούμε να βάζουμε δικό μας. 

Πως θα σταματήσουν τα δωρεάν δικά τους CPE και ότι θα αρχίσει η χρέωση, 1 χρόνο μετά καμμία αλλαγή...

Αν δεις πρόσφατη έρευνα, την χρυσοπληρώνουμε την τηλεφωνία ανάλογα με το internet στο πάγιο.

• Like 1
Δημοσ.

Λέτε όλοι για σταθερή τηλεφωνία 

ποιος χρησιμοποιεί στις μέρες μας το σταθερό τηλέφωνο ;

αφού όλοι οι πάροχοι στο κινητό έχουν απεριόριστα …..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...