Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Karanikolis είπε

το γνωρίζουμε αυτό, θα δοθούν ONT στο άμεσο μέλλον.

Δεν νομίζω το μελλον με τα ΟΝΤ να είναι και πολύ άμεσο. Αν ίσχυε αυτό θα μου έλεγε οτι θα σας δώσουμε ΟΝΤ με την ενεργοποίηση της γραμμής που θα πάρει κανα μήνα γιατί ούτως ή άλλως το μόνο που υπάρχει αυτή την στιγμή είναι το ΒΕΡ έξω απο την πολυκατοικία

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, ovidius80 said:

Δεν νομίζω το μελλον με τα ΟΝΤ να είναι και πολύ άμεσο.

Λογικά όταν θα παρέχουν υπηρεσίες όλες τις περιοχές τους και σκάσουν διαφημίσεις σε ΜΜΕ/ΜΚΔ, θα δίνουν και ξεχωριστό ΟΝΤ.

Σκέψου ότι στη κεντρική σελίδα του dei.gr δεν υπάρχει ακόμα εμφανής κατηγορία για το Fiber. Mόνο με έτοιμο url έχουμε πρόσβαση ΔΕΗ myFiber | ΔΕΗ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει τέρμα κάτω! Και μάντεψε πώς λέγεται η κατηγορία:

image.png.73ce835d4ecdfe08e88e6e6c1cb2f5ee.png

Περιμένω να πουν οι κλόουν ότι κι αυτό «ξέμεινε» από τις εσωτερικές δοκιμές, ενώ δεν υπήρχε καν.

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Haha 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, infin1tyGR said:

Υπάρχει τέρμα κάτω!

Damn! Και χάζευα πριν πάλι μηπως μου είχε ξεφύγει. Καλά κρυμένο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ αν είχα υπογράψει συμβόλαιο ότι είναι δωρεάν η υπηρεσία όσο είναι πιλοτική, έβλεπα στο site ότι είναι πιλοτική αλλά αυτοί μου έλεγαν δικαιολογίες, θα το κυνηγούσα. Για το γαμώτο, κυρίως. Δεν γίνεται να είναι πάντα με το μέρος του παρόχου τα συμβόλαια. Αν το «ξέχασες» σαν όρο στο συμβόλαιο, να το υποστείς.

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, seithan said:

"Δωρεάν WiFi router 6, παράΠΡΟτελευταίας τεχνολογίας"

FIXED.

WiFi 6 -> 6E -> 7 😛

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που έχει ενεργοποιήσει ; Στη Βάρκιζα έχουν σκάψει για ίνες από το καλοκαίρι και στο χάρτη ευρυζωνικότητας λέει σύνδεση από τις 31/12/2024 αλλά ακόμα δεν υπάρχει εμπορική διαθεσιμότητα...

• Super Moderators
Δημοσ.
17 minutes ago, dvakal said:

Υπάρχει κάποιος που έχει ενεργοποιήσει ; Στη Βάρκιζα έχουν σκάψει για ίνες από το καλοκαίρι και στο χάρτη ευρυζωνικότητας λέει σύνδεση από τις 31/12/2024 αλλά ακόμα δεν υπάρχει εμπορική διαθεσιμότητα...

Yeap

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...