Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 26/12/2024 στις 1:47 ΜΜ, xcoder είπε

Ενημέρωση καθώς με κάλεσαν σήμερα μετά από αίτημά μου
για διευκρινήσεις:
α. δεν υπάρχει τηλεφωνία στα 2 πακέτα που προσφέρει η ΔΕΗ - Για Voip με ενημέρωσαν ότι μπορεί να μπει εν καιρώ.

β. Εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα - στην περίπτωσή μου υπάρχει - γίνεται μελέτη και εγκατάσταση με δική τους ξεχωριστή καλωδίωση και κουτιά σε όλους τους ορόφους, ασχέτως αν υπάρχει ήδη πάροχος με fiber εγκατεστημένη.

γ. Η σύμβαση θα είναι για 24 μήνες - Νέο συμβόλαιο, δεν έχει καμία σχέση με το συμβόλαιο ρεύματος στη ΔΕΗ.

Ελπίζω να είναι χρήσιμα τα παραπάνω

και 50 ευρω τον μηνα παγιο για 500αρα και 60 ευρω για 1mbps δεν θα βαλει ΚΑΝΕΝΑΣ 

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 hours ago, comfuzio said:

Πάντως να ξέρεις ότι αρχές τις χρονιάς φέτος η OVH είχε δώσει ένα πολύ low end vps με 10-12€/χρόνο, βέβαια για ανανέωση τώρα ζητάει τα 3πλά. Αν παίξει πάλι το ίδιο και αρχές του 2025 δεν θα είναι κακό, απλά δεν ξέρω πόσο θα επηρεάζει η ταχύτητα καθώς αυτά τα φθηνά vps έχουν από 100 ως 300mbps download/upload, τώρα για selfhosting απλών sites είναι πένα και έτσι, αλλά για filesharing θα είναι μπουκάλα αν έχουμε 1000/500 γραμμή. Ξέρω, είμαι ψείρας!

τώρα για το voip μόνο με trial & error δεν το βλέπω αλλιώς, αν τώρα έχεις συσκευή που κάνει register απευθείας και δεν έχει keep alive, σε βλέπω να στήνεις κάνα vm με freepbx και να κάνει αυτό το keepalive+register και μετά το gigaset σου να κάνει register ως εσωτερικό νούμερο στο freepbx

Έχω ήδη dyndns στην OVH. δεν δίνω επιπλέον 12€/χρόνο για vps προς το παρόν. θα δω εάν παίξει δίχως.

Αυτό με το VM, ίσως το δοκιμάσω. Παίζει μέσω dietpi? Στείλε link γιατί ίσως βγαίνουμε off topic.

Δημοσ.
2 minutes ago, nickolasemp said:

Έχω ήδη dyndns στην OVH. δεν δίνω επιπλέον 12€/χρόνο για vps προς το παρόν. θα δω εάν παίξει δίχως.

Αυτό με το VM, ίσως το δοκιμάσω. Παίζει μέσω dietpi? Στείλε link γιατί ίσως βγαίνουμε off topic.

Δεν το ξέρω αν παίζει μέσω dietpi ή σε arm64 γενικά, δεν είχα ποτέ μου. Τώρα το project είναι στο github και παίζει σε debian 12, αν τα packages υπάρχουν και για arm64 λογικά θα παίζει αλλά δεν μπορώ να το δοκιμάσω κάπου...
https://github.com/FreePBX/sng_freepbx_debian_install αυτά για να μην βγαίνουμε off-topic!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απάντησαν κι οι άλλοι δύο, με τηλεφωνία μέσα και με το voucher:

Nova:

image.png.29962f88db45cbffc4c9d29637a1ae7a.png

Vodafone:

image.png.995b388dbde779ae0258f4c45a024794.png

Edit

1 minute ago, comfuzio said:

Δεν το ξέρω αν παίζει μέσω dietpi ή σε arm64 γενικά, δεν είχα ποτέ μου. Τώρα το project είναι στο github και παίζει σε debian 12, αν τα packages υπάρχουν και για arm64 λογικά θα παίζει αλλά δεν μπορώ να το δοκιμάσω κάπου...
https://github.com/FreePBX/sng_freepbx_debian_install αυτά για να μην βγαίνουμε off-topic!

Σε ευχαριστώ! Καλά, proxmox/Hypervisor έχω, άρα και με debian 12 δεν έχω θέμα.

Επεξ/σία από nickolasemp
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
24 minutes ago, nickolasemp said:

Απάντησαν κι οι άλλοι δύο, με τηλεφωνία μέσα και με το voucher

"Τόσο" ήταν με το voucher, απλά έφυγε τώρα το 5% του φόρου της σταθερής.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, zellps2 είπε

και 50 ευρω τον μηνα παγιο για 500αρα και 60 ευρω για 1mbps δεν θα βαλει ΚΑΝΕΝΑΣ 

Δεν είναι τόσο. 
27 τα 500 

33 τα 1000

οι τιμές που λες είναι μετά την λήξη συμβολαίου όπως γίνεται σε όλους τους παρόχους που αν δεν κάνεις ανανέωση τρέχουν αυτές και καλά.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, Karanikolis said:

οι τιμές που λες είναι μετά την λήξη συμβολαίου όπως γίνεται σε όλους τους παρόχους που αν δεν κάνεις ανανέωση τρέχουν αυτές και καλά.. 

Αυτό είναι κατά πάσα πιθανότητα. Βέβαια στον τιμοκατάλογο λέει δέσμευση 24 μηνών κάτω από αυτές τις τιμές. Οι άλλοι πάροχοι έχουν άλλη τιμή με δέσμευση και άλλη χωρίς. Γενικά 2 προγράμματα έχουν και τα έχουν κάνει ήδη μπάχαλο με τις τιμές (π.χ. το αν θα έχει χρέωση ή όχι κατά τη διάρκεια του πιλοτικού). 

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.

Μήπως δοκίμασε κάποιος που βρίσκεται μεσα στις πιλοτικές περιοχές αλλά του δείχνει μη διαθεσιμότητα στο σύστημα της ΔΕΗ να επικοινωνήσει μαζί τους για περαιτέρω διευκρινήσεις;

Μένω Χαλάνδρι και για την οδό μου βγάζει μη διαθέσιμο αλλά κρέμονται καλώδια οπτικών ινών από τις κολώνες εδώ και μήνες. Αν θυμάμαι καλά ήταν 2 παιδιά από εδώ που είχαν παρόμοιο θέμα,ήταν σε περιοχές που αναγράφει η ΔΕΗ ως πιλοτικές, αλλά οι διευθύνσεις τους έδειχναν μη διαθεσιμότητα. 

Δημοσ.
Στις 31/12/2024 στις 7:54 ΜΜ, Karanikolis είπε

Δεν είναι τόσο. 
27 τα 500 

33 τα 1000

ειναι μπαγλαμαδες, αν πατησεις πανω στον τιμοκαταλογο βγαζει ενα χαρτι pdf με ολες τις χρεωσεις και λεει τις τιμες που ανεφερα,  το 27 και το 33 το ειδα τωρα

το θεμα ειναι αν μπορεις να κοτσαρεις και εκει ενα voucher

Στις 31/12/2024 στις 8:16 ΜΜ, infin1tyGR είπε

Αυτό είναι κατά πάσα πιθανότητα. Βέβαια στον τιμοκατάλογο λέει δέσμευση 24 μηνών κάτω από αυτές τις τιμές. Οι άλλοι πάροχοι έχουν άλλη τιμή με δέσμευση και άλλη χωρίς. Γενικά 2 προγράμματα έχουν και τα έχουν κάνει ήδη μπάχαλο με τις τιμές (π.χ. το αν θα έχει χρέωση ή όχι κατά τη διάρκεια του πιλοτικού). 

ηδη θελουν σιγα σιγα να ξεκινησουν, νεα σμυρνη (αρκετα κεντρικα) που ειμαι εγω εχουν τραβηξει οπτικες στις κολωνες τους και μαλλον σε ενα σημειο περιμενουν να μπει καμπινα γιατι εχουν διπλα σε κολωνα τους σωληνα σε αναμονη κ ειχαν σκαψει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...