Makis38 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, patatasc said: Μεταφορά 200 ευρώ από λογαριασμό εθνικής σε eurobank, με όλα τα έξοδα δικά μου. Κόστος, 3,70 ευρώ (μόνο). Κέρδη τραπεζών 1,5 δις (κυρίως από προμήθειες). Το iris δεν το έχεις ακούσει μέχρι 500€ ημερησίως, μηδέν προμήθεια, και σε δικό σου λογαριασμό και όπου θες. Υπάρχουν εργαλεία, ενημερωθείτε. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2024 από Makis38 2
Neptu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, leolipop είπε Κάρτα έχω της τράπεζας , αγορές θα μπορούσα να κάνω και ανάληψη.Γνωριζα για το 1 ευρώ της άλφα , αλλά όχι για τα 3.5 της γιουρομπανκ που χωρίς καμία ειδοποίηση απλά τα πήραν. πάντως ποτέ δεν έπιασα αυτή τη λογική. το να πληρώνεις έξοδα όταν στέλνεις έμβασμα να το δεχθώ, κανένα πρόβλημα. Αλλά το να πληρώνεις και για εισερχόμενα και ακόμα χειρότερα τα έξοδα των εισερχομένων να είναι περισσότερα είναι αδιανόητο. Δηλαδή φέρνεις χρήματα στην τράπεζα και σε χρεώνουν περισσότερο απ ότι τα βγάζεις; Όλοι θέλουν λεφτά και αυτοί σε τιμωρούν όταν τα φέρνεις; τι δε καταλαβαίνω ρε παιδιά; 1
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Neptu είπε τι δε καταλαβαίνω ρε παιδιά; Νέος στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα; 3
Neptu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Νέος στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα; μωρε δεν είμαι νέος. Τη λογική πίσω από αυτό δε μπορώ να καταλάβω, Τώρα θα μου πεις που υπάρχει λογική, Ε οκ... 2
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Neptu είπε μωρε δεν είμαι νέος. Τη λογική πίσω από αυτό δε μπορώ να καταλάβω, Τώρα θα μου πεις που υπάρχει λογική, Ε οκ... Ακριβώς,δεν υπάρχει λογική. 1
patatasc Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 40 λεπτά πριν, Makis38 είπε Το iris δεν το έχεις ακούσει μέχρι 500€ ημερησίως, μηδέν προμήθεια, και σε δικό σου λογαριασμό και όπου θες. Υπάρχουν εργαλεία, ενημερωθείτε. Φυσικά και το έχω ακούσει. Αλά πρέπει να έχει και ο άλλος, και να μην είναι ο λογαριασμός αποδέκτη επαγγελματικός. Το ότι υπάρχει 1 τρυπίτσα δωρεάν (με πολλούς περιορισμούς), σε τι αναιρεί ότι η διακίνηση χρήματος ηλεκτρονικά εξαερώνει το χρήμα (υπέρ των τραπεζών), το οποίο δεν γίνεται στην διακίνηση μετρητών;
N3M3SiS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Πολλους περιορισμούς κι όλας; Εκτος του να έχεις ΑΦΜ ή αριθμο κινητού, ποιός άλλος περιορισμός υπάρχει;
polaki Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, leolipop said: Δηλαδή η δική μου αμελεία δικαιολογεί τα 4,5ευρω ως έξοδα για μια αυτοματοποιημένη ηλεκτρονική διαδικασία ; Κάρτα έχω της τράπεζας , αγορές θα μπορούσα να κάνω και ανάληψη.Γνωριζα για το 1 ευρώ της άλφα , αλλά όχι για τα 3.5 της γιουρομπανκ που χωρίς καμία ειδοποίηση απλά τα πήραν. Συγγνώμη που θα ρωτήσω έτσι αλλά πόσων χρονών είσαι και δε γνωρίζεις ότι υπάρχουν τέτοιες χρεώσεις; Πρώτη φορα στη ζωή σου το ακούς; Είναι κρίμα να χάνεις λεφτά στους αλήτες, αυτό λέω. Το θέμα δεν είναι αν το ποσό δικαιολογείται από εμένα, όχι δεν δικαιολογείται 4,5€ για μια διατραπεζική συναλλαγή εντός της ίδιας χώρας. Αλλά έτσι είναι δεκαετίες τώρα, δεν έγινε χτες αυτό. Για μένα φίλε μου δε δικαιολογείται ούτε η αύξηση του κόστους στο σουβλάκι επειδή χέστηκε μια ακρίδα στην Κίνα, ούτε η αύξηση του καφέ επειδή έχουμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε πόλεμο στην Ουκρανία που δεν είναι καν ΕΕ. Πλέον ακόμα και το πετρέλαιο και η βενζίνη έχει πέσει σε τιμές προ-Ουκρανίας. Μια χαρά ήξεραν οι αλήτες να αυξήσουν τις τιμές μέχρι και στις τσίχλες. Δεν τις βλέπω να πέφτουν τις τιμές όμως ποτέ. Κάντε ρε παιδιά τη χάρη όμως στον εαυτό σας να μην τους χαρίζετε ούτε ευρώ όπου μπορείτε! 3
GREGORYMO Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 56 λεπτά πριν, patatasc είπε Φυσικά και το έχω ακούσει. Αλά πρέπει να έχει και ο άλλος, και να μην είναι ο λογαριασμός αποδέκτη επαγγελματικός. Το ότι υπάρχει 1 τρυπίτσα δωρεάν (με πολλούς περιορισμούς), σε τι αναιρεί ότι η διακίνηση χρήματος ηλεκτρονικά εξαερώνει το χρήμα (υπέρ των τραπεζών), το οποίο δεν γίνεται στην διακίνηση μετρητών; Γνωρίζεις ότι όποιος έχει μετρητά στην τράπεζα και ΟΧΙ στο σπίτι του, πληρώνει διαφορά έξοδα διατήρησης του λογαριασμού κτλ ? 1
patatasc Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Γνωρίζεις ότι όποιος έχει μετρητά στην τράπεζα και ΟΧΙ στο σπίτι του, πληρώνει διαφορά έξοδα διατήρησης του λογαριασμού κτλ ? Ναι. Νέα "ήθη" των 2-3 τελευταίων χρόνων. Για αυτό χρειάζεται πλέον κρατική παρέμβαση. 1
Black Demis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 On 25/12/2024 at 18:56, mindreader said: james_s, συγχαρητηρια για την επιλογη σου να χρησιμοποιεις μετρητα. Η επιχειρηματολογια υπερ της χρησης τους, ειναι συντριπτικη, οσο και αν γινεται συστηματικη πλυση εγκεφαλου - αλλα και εξωθηση αναγκαστικης χρησης καρτας- για το αντιθετο. βασικα revolut κανει χρηση....... ακομη χειροτερα δλδ αν η αγορες γινονται απο την ελλαδα στα περρισοτερα pos κραταει παραπανω και απο της τοπικες καρτες 1
papas68 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 πίσης ποια είναι ακριβώς η ασφάλεια που παρέχει η revolut σε σχέση ας πούμε με την payzy που χρησιμοποιώ εγώ; Να αρχίσω να τρέμω; Θα μου πάρουν τα χρήματα μου; Η revolut είναι μια ψηφιακή τράπεζα με 50 εκατομμύρια πελάτες και κεφαλαιοποίηση 35δις δολάρια εάν λέει κάτι αυτό έχει καλώς εάν δεν λέει πάλι έχει καλώς 1
Neptu Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, papas68 είπε πίσης ποια είναι ακριβώς η ασφάλεια που παρέχει η revolut σε σχέση ας πούμε με την payzy που χρησιμοποιώ εγώ; Να αρχίσω να τρέμω; Θα μου πάρουν τα χρήματα μου; Η revolut είναι μια ψηφιακή τράπεζα με 50 εκατομμύρια πελάτες και κεφαλαιοποίηση 35δις δολάρια εάν λέει κάτι αυτό έχει καλώς εάν δεν λέει πάλι έχει καλώς και έξω βρέχει αλλά τι σχέση έχει αυτό που απάντησες με αυτό που ρώτησα; Το ότι έχει 50 εκ πελάτες την κάνει ασφαλέστερη; Αν της φύγουν οι μισοί πελάτες θα είναι λιγότερο ασφαλής; Αν αποκτήσει κι άλλους πελάτες, θα είναι ασφαλέστερη; 1
dimitrins Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, Ukforthemoment said: Ακριβώς,δεν υπάρχει λογική. Yπάρχει και παραυπάρχει. Οι κυβερνησάρες θα σε γδύσουνε, καταναλώνεις δεν καταναλώνεις 24% ΦΠΑ, 22% ο φόρος του 30% Η κυβερνησάρα θα στα πάρει τα λεφτά της. ΥΓ Γιατί νομίζεις εξαιρούνται και δεν μετράνε στο 30% τα ενοίκια που πληρώνεις? Γιατί δεν έχουν ΦΠΑ Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2024 από dimitrins 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα