kp1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους έχω ένα κινητο xiaomi mi a3 έπεσε μαυρισε η οθόνη αλλά λειτουργεί.. Καποιος τρόπος για να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς να λειτουργεί η οθόνη;Οταν το συνδεω σε υπολογιστη απλά φορτίζει τπτ άλλο..ευχαριστώ Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2024 από kp1
GATE123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Εάν είναι ενεργοποιημένο ο εντοπισμός σφαλμάτων USB και το ξεκλείδωμα OEM ναι κάτι γίνεται.
kp1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, GATE123 είπε Εάν είναι ενεργοποιημένο ο εντοπισμός σφαλμάτων USB και το ξεκλείδωμα OEM ναι κάτι γίνεται. Πως το βλέπω αυτό; σορρυ είμαι άσχετος
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, kp1 είπε Καλησπέρα σε όλους έχω ένα κινητο xiaomi mi a3 έπεσε μαυρισε η οθόνη αλλά λειτουργεί.. Καποιος τρόπος για να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς να λειτουργεί η οθόνη;ευχαριστώ Γιατί θες να το κάνεις αυτό;
kp1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί θες να το κάνεις αυτό; Γιατί έχω μέσα αρχεία κάρτες κλπ και θα παω να του αλλάξω οθόνη γτ έχει για μένα αξία Συναισθηματική.. Και έχω φόβο το μαγαζί που θα το παω μην παρει τπτ από μέσα..
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, kp1 είπε Γιατί έχω μέσα αρχεία κάρτες κλπ και θα παω να του αλλάξω οθόνη γτ έχει για μένα αξία Συναισθηματική.. Και έχω φόβο το μαγαζί που θα το παω μην παρει τπτ από μέσα.. αρα είναι κλειδωμένο.Δεν νομίζω χρειάζεται να είναι ξεκλείδωτο για να αλλάξει οθόνη. Δικές μου σκέψεις ,μπορεί να ειναι λανθασμένες.
kp1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε αρα είναι κλειδωμένο.Δεν νομίζω χρειάζεται να είναι ξεκλείδωτο για να αλλάξει οθόνη. Δικές μου σκέψεις ,μπορεί να ειναι λανθασμένες. Δεν έχω πιν ή μοτίβο για ξεκλειδωμα για αυτό το φοβάμαι για αυτό ρωτάω
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, kp1 είπε Δεν έχω πιν ή μοτίβο για ξεκλειδωμα για αυτό το φοβάμαι για αυτό ρωτάω τότε πως έχεις κάρτες;Για να δουλεψει το google wallet θέλει κλείδωμα.
kp1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε τότε πως έχεις κάρτες;Για να δουλεψει το google wallet θέλει κλείδωμα. Αυτό εννοείς νμζ κωδικό για να ανοίξει το κινητό .. Εχω κάρτες φωτογραφίες δηλώσεις κλπ 1
GATE123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, kp1 είπε Πως το βλέπω αυτό; σορρυ είμαι άσχετος Αυτό έπρεπε να το είχες κάνει από την αρχή που πήρες το κινητό. Εγώ το πρώτο πράγμα που κάνω σε καινούργια συσκευή είναι αυτά τα δύο που σου είπα. Τώρα δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. 4 ώρες πριν, kp1 είπε Γιατί έχω μέσα αρχεία κάρτες κλπ και θα παω να του αλλάξω οθόνη γτ έχει για μένα αξία Συναισθηματική.. Και έχω φόβο το μαγαζί που θα το παω μην παρει τπτ από μέσα.. Από την στιγμή που έχεις κάρτες το πρώτο πράγμα που σου ζητάει το πορτοφόλι ή ότι άλλο έχεις βάλει είναι κάποιος κωδικός. Οπότε είναι λίγο δύσκολο. Εξάλλου από ότι ξέρω και σε αλλαγή οθόνης κάνουν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσω recovery. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα