Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους έχω ένα κινητο xiaomi mi a3 έπεσε μαυρισε η οθόνη αλλά λειτουργεί.. Καποιος τρόπος για να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς να λειτουργεί η οθόνη;Οταν το συνδεω σε υπολογιστη απλά φορτίζει τπτ άλλο..ευχαριστώ

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.

Εάν είναι ενεργοποιημένο ο εντοπισμός σφαλμάτων USB και το ξεκλείδωμα OEM ναι κάτι γίνεται.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GATE123 είπε

Εάν είναι ενεργοποιημένο ο εντοπισμός σφαλμάτων USB και το ξεκλείδωμα OEM ναι κάτι γίνεται.

Πως το βλέπω αυτό; σορρυ είμαι άσχετος

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kp1 είπε

Καλησπέρα σε όλους έχω ένα κινητο xiaomi mi a3 έπεσε μαυρισε η οθόνη αλλά λειτουργεί.. Καποιος τρόπος για να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς να λειτουργεί η οθόνη;ευχαριστώ

Γιατί θες να το κάνεις αυτό;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Γιατί θες να το κάνεις αυτό;

Γιατί έχω μέσα αρχεία κάρτες κλπ και θα παω να του αλλάξω οθόνη γτ έχει για μένα αξία Συναισθηματική.. Και έχω φόβο το μαγαζί που θα το παω μην παρει τπτ από μέσα.. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kp1 είπε

Γιατί έχω μέσα αρχεία κάρτες κλπ και θα παω να του αλλάξω οθόνη γτ έχει για μένα αξία Συναισθηματική.. Και έχω φόβο το μαγαζί που θα το παω μην παρει τπτ από μέσα.. 

αρα είναι κλειδωμένο.Δεν νομίζω χρειάζεται να είναι ξεκλείδωτο για να αλλάξει οθόνη.

Δικές μου σκέψεις ,μπορεί να ειναι λανθασμένες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

αρα είναι κλειδωμένο.Δεν νομίζω χρειάζεται να είναι ξεκλείδωτο για να αλλάξει οθόνη.

Δικές μου σκέψεις ,μπορεί να ειναι λανθασμένες.

Δεν έχω πιν ή μοτίβο για ξεκλειδωμα για αυτό το φοβάμαι για αυτό ρωτάω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kp1 είπε

Δεν έχω πιν ή μοτίβο για ξεκλειδωμα για αυτό το φοβάμαι για αυτό ρωτάω

τότε πως έχεις κάρτες;Για να δουλεψει το google wallet θέλει κλείδωμα.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

τότε πως έχεις κάρτες;Για να δουλεψει το google wallet θέλει κλείδωμα.

Αυτό εννοείς νμζ κωδικό για να ανοίξει το κινητό .. Εχω κάρτες φωτογραφίες δηλώσεις κλπ

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kp1 είπε

Πως το βλέπω αυτό; σορρυ είμαι άσχετος

Αυτό έπρεπε να το είχες κάνει από την αρχή που πήρες το κινητό.

Εγώ το πρώτο πράγμα που κάνω σε καινούργια συσκευή είναι αυτά τα δύο που σου είπα.

Τώρα δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι.

4 ώρες πριν, kp1 είπε

Από την στιγμή που έχεις κάρτες το πρώτο πράγμα που σου ζητάει το πορτοφόλι ή ότι άλλο έχεις βάλει είναι κάποιος κωδικός.

Οπότε είναι λίγο δύσκολο.

Εξάλλου από ότι ξέρω και σε αλλαγή οθόνης κάνουν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσω recovery.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...