yannis27gr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Μου έβγαλε μήνυμα ότι είναι χαμηλή η στάθμη του αντιψυκτικού. Το έριξα μια ματιά, θέλει λίγο συμπλήρωμα. Έχω αυτό από το καλοκαίρι που συμπλήρωσα στον ηλιακό. Κάνει και για το αμάξι; Opel Zafira (αν παίζει ρόλο η μάρκα).
papoys1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Μου έβγαλε μήνυμα ότι είναι χαμηλή η στάθμη του αντιψυκτικού. Το έριξα μια ματιά, θέλει λίγο συμπλήρωμα. Έχω αυτό από το καλοκαίρι που συμπλήρωσα στον ηλιακό. Κάνει και για το αμάξι; Opel Zafira (αν παίζει ρόλο η μάρκα). opel vectra εγώ , τα opel συνήπως βάζουν κόκκινο . Το να συμπληρώσεις μια φορά 100-200 ml πράσινο δε νομίζω να έχει πρόβλημα και εγω το έχω κάνει αλλά συνήθως παίρνω ένα λίτρο κόκκινο και το έχω καβάντζα αν χρειαστώ συμπλήρωμα.Αν εχεις κοντά κανένα μεγάλο Σκλαβενίτη παρε ένα λίτρο κόκκινο 4-5 ευρώ κάνει. 1 1
Morosana Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δεν συνιστάται να αναμιγνύονται τα αντιψυκτικά, αρκετοί λένε να μην γίνεται καν μίξη από διαφορετικές εταιρείες γιατί χρησιμοποιούν διαφορετικές συνθέσεις που η ανάμειξη τους μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στο σύστημα ψύξης και όχι μόνο. Το μπλε που έχεις συνήθως είναι g11 και τα ροζ g12. Αφού δεν σκοπεύεις να κάνεις flush και να αλλάξεις όλα τα υγρά πάρε τουλάχιστον ίδιου τύπου. 4 1
meletis_m Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, yannis27gr είπε Μου έβγαλε μήνυμα ότι είναι χαμηλή η στάθμη του αντιψυκτικού. Το έριξα μια ματιά, θέλει λίγο συμπλήρωμα. Έχω αυτό από το καλοκαίρι που συμπλήρωσα στον ηλιακό. Κάνει και για το αμάξι; Opel Zafira (αν παίζει ρόλο η μάρκα). Καλό είναι να μη κάνεις μίξη. Εάν είναι με αισθητήρα η στάθμη . Συνήθως αλλάζει παγούρι + αισθητήρας . Προτίμησε κάποιο G12 ή G12+ καλής ποιότητας. 2
geopro Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, yannis27gr είπε Μου έβγαλε μήνυμα ότι είναι χαμηλή η στάθμη του αντιψυκτικού. Το έριξα μια ματιά, θέλει λίγο συμπλήρωμα. Έχω αυτό από το καλοκαίρι που συμπλήρωσα στον ηλιακό. Κάνει και για το αμάξι; Opel Zafira (αν παίζει ρόλο η μάρκα). Δεν θα γίνει ζημιά αλλά να μην το βάλεις . Η Opel έχει σταματήσει την παραγωγή του DEX-COOL LONGLIFE Οπότε μπορείς να βάλεις ένα ποιοτικό κόκκινο Συμπυκνωμένο Αντιψυκτικό G12/G12+. Όχι τα χρωματιστά νερά που έχουν στα βενζινάδικα. Για -27 Βαθμούς ---> 1 Μέρος Αντιψυκτικού - 1,5 Μέρος Νερού Όπως αυτό. Συνιστάται ολική αντικατάσταση άλλωστε πιθανότατα να το εχεις πάνω από τέσσερα χρόνια μέσα. Liqui Moly Radiator Antifreeze KFS12 Plus Συμπυκνωμένο Αντιψυκτικό Υγρό Ψυγείου Αυτοκινήτου G12+ Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2024 από geopro 1
liakinen Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Πάρε HEPU ή Febi - Swag. Οικονομικά και καλά. Καλύτερα να κάνεις μία αλλαγή ολική παρά συμπλήρωμα. Πρώτα όμως να βρεθεί ο λόγος που το έχασε. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, yannis27gr είπε Μου έβγαλε μήνυμα ότι είναι χαμηλή η στάθμη του αντιψυκτικού. Το έριξα μια ματιά, θέλει λίγο συμπλήρωμα. Έχω αυτό από το καλοκαίρι που συμπλήρωσα στον ηλιακό. Κάνει και για το αμάξι; Opel Zafira (αν παίζει ρόλο η μάρκα). Μην το βάλεις.Δεν ειναι για αυτοκίνητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα