codename **7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα παιδιά. Καλές γιορτές με υγεία σε όλους και όλες. Καλά Χριστούγεννα και με το καλό να μπει το νέο έτος. Γράφω εδώ για να μου πείτε την εμπειρία σας και την γνώμη σας. Θέλω να μεταναστεύσω στο εξωτερικό. Σαν προσόντα έχω: 1) πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων 2)Πτυχίο αγγλικών lower, IELTS band 6, γερμανικά zertifikat b1 3) Ecdl βασικές ενότητες 4 χρόνια εμπειρίας σαν υπάλληλος γραφείου σε γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων ( ουσιαστικά εγώ έτρεχα την επιχείρηση , συμβόλαια , ενημέρωση πλάνου , πλυσίματα , απάντηση στα email κλπ. ) 4 χρόνια σε σώματα ασφαλείας Θα μου πείτε γιατί ρε μπαγλαμά θέλεις να φύγεις με 4 χρόνια σε σώματα ασφαλείας ? Γιατί με έναν μισθό , άνεργη γυναίκα με 1 προπτυχιακό πανεπιστημιου και 2 μεταπτυχιακά ( οι απαντήσεις των εργοδοτών είναι δεν μπορώ να σε προσλάβω με αυτό το βιογραφικό ) και με ένα παιδί δεν πάω πουθενά . Δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. Δεν φοβάμαι την δουλειά. Ακόμα και οδοκαθαριστης πάω έξω . Και επειδή σαν άνθρωπος θέλω να ζήσω αξιοπρεπώς , θέλω να προσφέρω ένα καλύτερο μέλλον στην γυναίκα μου και το παιδί μου πρέπει να δω και την λύση του εξωτερικού. Περιμένω απαντήσεις. Συγνώμη για το σεντόνι.
greekfragma Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Η γυναίκα με τα χαρτιά που έχει, θα βρει δουλειά αργά ή γρήγορα. Ξεκινήστε πρώτα από αυτό, ξαναμπές στα σώματα ασφαλείας έστω προσωρινά, βάλτε κάποια λεφτά στην άκρη και όταν μαζέψεις ένα καλό ποσό κάνεις/κάνετε το βήμα για έξω. Πρώτα μόνος σου και έπειτα φέρνεις και τη γυναίκα με το παιδί παρέα όταν θα έχεις ψιλοστρώσει τη κατάσταση. δε θέλω να σε αποθαρρύνω αλλά και έξω με αυτά που έχεις δύσκολα θα είναι μέχρι να στηθείς (κάνα 6μηνο στο νερό ίσως 1 έτος γεμάτο) αλλά λες οτι είσαι προετοιμασμένος. το έξω θέλει καλό κεφάλαιο για να ξεκινήσεις. μη το κάνεις αεροπορία όπως είναι τώρα θα φας τα μούτρα σου. θέλει πλάνο και πρόγραμμα. με b1 γερμανικών θα βρεις δουλειά σίγουρα Γερμανία, κυρίως στα σύνορα με Ολλανδία όπου παίζουν πολλές επιχειρήσεις με logistics και παίρνουν κόσμο αβέρτα μιας και είναι κλαδος που πάει τρένο. 1
codename **7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 13 λεπτά πριν, greekfragma είπε Η γυναίκα με τα χαρτιά που έχει, θα βρει δουλειά αργά ή γρήγορα. Ξεκινήστε πρώτα από αυτό, ξαναμπές στα σώματα ασφαλείας έστω προσωρινά, βάλτε κάποια λεφτά στην άκρη και όταν μαζέψεις ένα καλό ποσό κάνεις/κάνετε το βήμα για έξω. Πρώτα μόνος σου και έπειτα φέρνεις και τη γυναίκα με το παιδί παρέα όταν θα έχεις ψιλοστρώσει τη κατάσταση. δε θέλω να σε αποθαρρύνω αλλά και έξω με αυτά που έχεις δύσκολα θα είναι μέχρι να στηθείς (κάνα 6μηνο στο νερό ίσως 1 έτος γεμάτο) αλλά λες οτι είσαι προετοιμασμένος. το έξω θέλει καλό κεφάλαιο για να ξεκινήσεις. μη το κάνεις αεροπορία όπως είναι τώρα θα φας τα μούτρα σου. θέλει πλάνο και πρόγραμμα. με b1 γερμανικών θα βρεις δουλειά σίγουρα Γερμανία, κυρίως στα σύνορα με Ολλανδία όπου παίζουν πολλές επιχειρήσεις με logistics και παίρνουν κόσμο αβέρτα μιας και είναι κλαδος που πάει τρένο. Καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το εκτιμώ από καρδιάς. Το θέμα κεφάλαιο το έχουμε μαζέψει για μένα. Εννοείται ότι θα φύγω μόνος και μέχρι να στρώσει η κατάσταση δεν θα έρθει η οικογένεια. Είμαι άτομο που αντέχω και ψυχικά και σωματικά την κακουχία. Δεν είμαι / είμαστε οικογένειά της καλοπέρασης. Μια αξιοπρεπής ζωή να ζήσουμε θέλουμε. Όπως όλοι. Απλά ο καθένας θυσιάζει και προχωράει. Δεν φοβάμαι την δουλειά όπως προείπα. Θεωρείς Αγγλία, Ιρλανδία, Ολλανδία , Καναδά δεν υπάρχει πιθανότητα για κάτι έστω σε βάθος χρόνου ?
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, codename **7 είπε Καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το εκτιμώ από καρδιάς. Το θέμα κεφάλαιο το έχουμε μαζέψει για μένα. Εννοείται ότι θα φύγω μόνος και μέχρι να στρώσει η κατάσταση δεν θα έρθει η οικογένεια. Είμαι άτομο που αντέχω και ψυχικά και σωματικά την κακουχία. Δεν είμαι / είμαστε οικογένειά της καλοπέρασης. Μια αξιοπρεπής ζωή να ζήσουμε θέλουμε. Όπως όλοι. Απλά ο καθένας θυσιάζει και προχωράει. Δεν φοβάμαι την δουλειά όπως προείπα. Θεωρείς Αγγλία, Ιρλανδία, Ολλανδία , Καναδά δεν υπάρχει πιθανότητα για κάτι έστω σε βάθος χρόνου ? Aγγλία την ξεχνάς καθώς θες βίζα για συγκεκριμένα επαγγέλματα.Καναδάς πάλι θέλει βίζα αν δεν κάνω λάθος. Δώσε λεφτά και βγάλε δίπλωμα για φορτηγό ή λεωφορείο.Θα σου είναι εφόδιο. 1
greekfragma Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 5 minutes ago, codename **7 said: Καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το εκτιμώ από καρδιάς. Το θέμα κεφάλαιο το έχουμε μαζέψει για μένα. Εννοείται ότι θα φύγω μόνος και μέχρι να στρώσει η κατάσταση δεν θα έρθει η οικογένεια. Είμαι άτομο που αντέχω και ψυχικά και σωματικά την κακουχία. Δεν είμαι / είμαστε οικογένειά της καλοπέρασης. Μια αξιοπρεπής ζωή να ζήσουμε θέλουμε. Όπως όλοι. Απλά ο καθένας θυσιάζει και προχωράει. Δεν φοβάμαι την δουλειά όπως προείπα. Θεωρείς Αγγλία, Ιρλανδία, Ολλανδία , Καναδά δεν υπάρχει πιθανότητα για κάτι έστω σε βάθος χρόνου ? Αγγλία έχει πάρει τη κάτω βόλτα σε πολλά. Ιρλανδία καλή περίπτωση Ολλανδία θες τη γλώσσα οπωσδήποτε και δεν είναι εύκολη ή όσο κοντά στα Γερμανικά νομίζουν αρκετοί. Καναδάς επίσης καλή περίπτωση αλλά με πολύ πιο αυστηρές δικλείδες όρων μετανάστευσης για να σε δεχθούν. Για μένα με Β1 Γερμανικών δε σκέφτεσαι καμία άλλη χώρα. Είναι πλέον φούσκα βέβαια που ετοιμάζεται να σκάσει (πάνε σε πρόωρες εκλογές και ο Σολτς θα φύγει νύχτα), αλλά γενικά σιγοβράζει σαν καζάνι και υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην οικονομία που εντός 2ετίας θα κάνει μπαμ. Παρόλαυτά είναι πολύ προηγμένη χώρα και σίγουρα από τη τελευταία τον Βαλκανίων Ελλαδάρα (προτελευταίοι είμαστε βασικά) σίγουρα καλύτερα και με κρίση. 2
haris_216 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχει αρκετά μεγάλη ανάγκη στην Ευρώπη για οδηγούς φορτηγών (ειδικά αυτά των διεθνών μεταφορών). Ξέρω τρία άτομα (όχι Ελλάδα) που παράτησαν άλλες δουλειές που σέρνονταν και έγιναν οδηγοί διεθνών μεταφορών. Και μάλιστα όχι πιτσιρικάδες αλλά 40+ Φυσικά πρόκειται για δουλειά με κινδύνους (τους σχετικούς με την οδήγηση αλλά και άλλους λιγότερο ελεγχόμενους) και για δουλειά που λείπεις αρκετά από το σπίτι. πχ φεύγεις για 4 βδομάδες, γυρίζεις για 1. Από την άλλη είναι μια δουλειά που πληρώνει (εξαρτάται πάντα από τη χώρα που θα έχεις έδρα, την εταιρία, κλπ) και, για την ώρα τουλάχιστον, υπάρχει ζήτηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα