dimitra 25 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα σας, μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή εφαρμογή που να αντικαθιστά το led Notification λόγο απώλειας σε νέα συσκευή android; Ευχαριστώ
GATE123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Εάν η νέα συσκευή δεν έχει τότε η εφαρμογή θα είναι άχρηστη. Συνήθως οι καινούργιες έχουν να αναβοσβήνει η οθόνη. Αυτό το βρίσκεις στις ρυθμίσεις 1
koutsis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, dimitra 25 είπε Καλησπέρα σας, μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή εφαρμογή που να αντικαθιστά το led Notification λόγο απώλειας σε νέα συσκευή android; Ευχαριστώ Τι ακριβώς θέλεις να κάνει η εφαρμογή; δεν κατάλαβα...
manana Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, dimitra 25 είπε Καλησπέρα σας, μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή εφαρμογή που να αντικαθιστά το led Notification λόγο απώλειας σε νέα συσκευή android; Ευχαριστώ Αν έχω καταλάβει καλά θες να έχεις ειδοποιήσεις σε εφαρμογές, κλήσεις κλπ και να φαίνεται στην οθόνη του κινητού σου! Αν ναι, τότε πας στην εφαρμογή : "LED Blinker" 1
stark Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 4 hours ago, dimitra 25 said: Καλησπέρα σας, μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή εφαρμογή που να αντικαθιστά το led Notification λόγο απώλειας σε νέα συσκευή android; Ευχαριστώ Η νέα σου συσκευή μήπως έχει always on display ; Αν ναι, δες μήπως σε βολέψει, ώστε να έχεις πάντα ενημέρωση για τις ειδοποιήσεις. 1
dimitra 25 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 21 ώρες πριν, GATE123 είπε Εάν η νέα συσκευή δεν έχει τότε η εφαρμογή θα είναι άχρηστη. Συνήθως οι καινούργιες έχουν να αναβοσβήνει η οθόνη. Αυτό το βρίσκεις στις ρυθμίσεις Σε ευχαριστώ πολύ 19 ώρες πριν, stark είπε Η νέα σου συσκευή μήπως έχει always on display ; Αν ναι, δες μήπως σε βολέψει, ώστε να έχεις πάντα ενημέρωση για τις ειδοποιήσεις. Καλησπέρα μόλις την παρέλαβα θα το ψάξω αν έχει αυτό που λες,στις ρυθμίσεις είναι; 20 ώρες πριν, manana είπε Αν έχω καταλάβει καλά θες να έχεις ειδοποιήσεις σε εφαρμογές, κλήσεις κλπ και να φαίνεται στην οθόνη του κινητού σου! Αν ναι, τότε πας στην εφαρμογή : "LED Blinker" Σε ευχαριστώ πολύ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα