thanasiskg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα σας , Υπάρχει τρόπος να παίξω παιχνίδια τύπου (Nba 2k25 , EA FC25 ) macbook M3,M4 ? Και αν ναί με ποιόν τρόπο? Ευχαριστώ,
Dimitris_1981 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 https://apps.apple.com/gr/app/nba-2k25-arcade-edition/id6504000920 Κάποιες λύσεις είναι το Crossover/ Whisky (Free) /Game Porting Toolkit 2 / Parallels αλλά θέλει ψάξιμο αν το υποστηρίζουν ή όχι. Επίσης χάνεις performance λόγω translation layer. Αν έχεις καλή σύνδεση υπάρχει το GeForce Now. Μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν και να τεστάρεις αν επαρκεί η συνδεσή σου. Αν και νομίζω στην Ελλάδα για παιχνίδια που θέλουν χαμηλό latency δύσκολα. Προσωπικά έχω ένα Xbox για gaming αν και παίζω σπάνια. Αν θες "σοβαρό" Gaming τα Mac δεν είναι καλή επιλογή. Θα βρεις σε Steam κάποια παιχνίδια αλλά μην περιμένεις τον κατάλογο των windows. Μακάρι να αλλάξει αλλά τώρα είναι έτσι.
arxontas2323 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 45 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε https://apps.apple.com/gr/app/nba-2k25-arcade-edition/id6504000920 Κάποιες λύσεις είναι το Crossover/ Whisky (Free) /Game Porting Toolkit 2 / Parallels αλλά θέλει ψάξιμο αν το υποστηρίζουν ή όχι. Επίσης χάνεις performance λόγω translation layer. Αν έχεις καλή σύνδεση υπάρχει το GeForce Now. Μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν και να τεστάρεις αν επαρκεί η συνδεσή σου. Αν και νομίζω στην Ελλάδα για παιχνίδια που θέλουν χαμηλό latency δύσκολα. Προσωπικά έχω ένα Xbox για gaming αν και παίζω σπάνια. Αν θες "σοβαρό" Gaming τα Mac δεν είναι καλή επιλογή. Θα βρεις σε Steam κάποια παιχνίδια αλλά μην περιμένεις τον κατάλογο των windows. Μακάρι να αλλάξει αλλά τώρα είναι έτσι. Για ένα απλό και ταπεινό counter strike έχουμε καμία λύση;
Dimitris_1981 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Για ένα απλό και ταπεινό counter strike έχουμε καμία λύση; Δεν ξέρω πόσο καλά αλλά με λίγο search Google & YT μπορείς να δεις. Δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλοι τρόποι για οτιδήποτε πέρα από τους παραπάνω. Ίσως και τα VMware και UTM να παίζουν σαν λύση. Γενικά νομίζω είναι λίγο ταλαιπωρία. Εγώ έχω δοκιμάσει μόνο με parallels παλιά adventure (Indiana Jones, Monkey island, broken sword) και rts (C&C) που έχω στο steam. Αυτά παίζαν καλά, αλλά είναι χαμηλά τα requirements. Ίσως μπορεί να μας πει κάποιος άλλος που έχει δοκιμάσει πιο δυνατούς τίτλους. 1
goapad Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 GeForce NOW φίλε η λύση εμένα προσωπικά που δν ψήνομαι στα games και τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ για δουλειά με έχει βολέψει αρκετά. Αν έχεις καλή σύνδεση στο ίντερνετ μια χαρά θα είσαι. Γενικά αυτό νομίζω πλέον είναι το μέλλον του gaming.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα