Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, johnnieinlab είπε

Είναι κρίμα να απαντάει έτσι "moderator εν αποστρατεία". Είμαι ανοιχτός στο να καταλάβω σε τι διαφωνείς.

Κρίμα θα ήταν αν δεν ήμουν εν αποστρατεία, τώρα είσαι μια χαρά.

Στις 23/12/2024 στις 6:08 ΜΜ, Reptile47 είπε

Ειναι υπερνομοθετηση να απαγορευεται η πωληση καπνου σε ανηλικους? Ειναι υπερνομοθετηση να απαγορευεται η εισοδος σε στριπτιτζαδικα σε ανηλικους? Ειναι υπερνομοθετηση να απαγορευεται η πωληση αλκοολ σε ανηλικους?

Διαφωνώ στο ότι βλέπω 3 ερωτηματικά (εγγλέζικα, αλλά και πάλι) που είναι απολύτως on topic και εσύ κάνεις την μπαλαρίνα. Αντί να απαντήσεις και να γίνει διάλογος, μας δηλώνεις την κούρασή σου για τους "θεωρητικούς" της φάσης, μέσα από 450 kilobyte θεωρίας που μυρίζουν ακόμα τη σαλαμούρα που τις διατηρεί.

Προφανώς δε μπορώ να σεβαστώ ως συνομιλητή έναν άνθρωπο που ενώ αδυνατεί να απαντήσει σε 3 ερωτηματικά, παρ' όλα αυτά βρίσκει την αφορμή να βαυκαλίζεται νουθετώντας, αμπελοφιλοσοφούμενος με το ένα χέρι ελεύθερο.

Υπήρξα σαφής;

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Lucifer είπε

Κρίμα θα ήταν αν δεν ήμουν εν αποστρατεία, τώρα είσαι μια χαρά.

Διαφωνώ στο ότι βλέπω 3 ερωτηματικά (εγγλέζικα, αλλά και πάλι) που είναι απολύτως on topic και εσύ κάνεις την μπαλαρίνα. Αντί να απαντήσεις και να γίνει διάλογος, μας δηλώνεις την κούρασή σου για τους "θεωρητικούς" της φάσης, μέσα από 450 kilobyte θεωρίας που μυρίζουν ακόμα τη σαλαμούρα που τις διατηρεί.

Προφανώς δε μπορώ να σεβαστώ ως συνομιλητή έναν άνθρωπο που ενώ αδυνατεί να απαντήσει σε 3 ερωτηματικά, παρ' όλα αυτά βρίσκει την αφορμή να βαυκαλίζεται νουθετώντας, αμπελοφιλοσοφούμενος με το ένα χέρι ελεύθερο.

Υπήρξα σαφής;

Υπήρξες σαφής, απολύτως επιθετικός, αγενής και επιπλέον αυτά τα "ερωτήματα" δεν είμαι υποχρεωμένος να τα απαντήσω διότι δεν με αφορούν.

Δεν έχει καμία σχέση η άποψή μου απέναντι στη απαγόρευση του καπνού, του τζόγου και του αλκοοόλ ή η άποψή μου απέναντι σε κάποιο άλλο νομοθέτημα. Η συζήτηση αφορά στην απαγόρευση του TikTok, και ειδικά ως το πρώτο μέτρο που μπορεί να λάβει μια κυβέρνηση της Αλβανίας για να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα, που είναι η έκθεση της νεολαίας σε ανεξέλεγκτο περιεχόμενο.

Υποστήριξα ότι πρώτον η ευθύνη της διαπαιδαγώγησης και του ελέγχου είναι των γονιών, και δεύτερον ότι οι κυβερνήσεις τείνουν να υπερνομοθετούν πιεζόμενες από τα μέσα και το συνεπάγον πολιτικό κόστος -μην κατηγορηθούν για αδυναμία αντιμετώπισης.

Έχεις να προσθέσεις κάποιο επιχείρημα ή θα με ξαναποκαλέσεις "με το ένα χέρι ελεύθερο" και θα επιβεβαιώσεις το επίπεδο που υποψιάζομαι;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnnieinlab είπε

Υπήρξες σαφής, απολύτως επιθετικός, αγενής και επιπλέον αυτά τα "ερωτήματα" δεν είμαι υποχρεωμένος να τα απαντήσω διότι δεν με αφορούν.

Δεν έχει καμία σχέση η άποψή μου απέναντι στη απαγόρευση του καπνού, του τζόγου και του αλκοοόλ ή η άποψή μου απέναντι σε κάποιο άλλο νομοθέτημα. Η συζήτηση αφορά στην απαγόρευση του TikTok, και ειδικά ως το πρώτο μέτρο που μπορεί να λάβει μια κυβέρνηση της Αλβανίας για να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα, που είναι η έκθεση της νεολαίας σε ανεξέλεγκτο περιεχόμενο.

Δεν έχει καμία σχέση η άποψή σου για υφιστάμενους περιορισμούς έκθεσης ανηλίκων σε πράγματα που είναι νόμιμα για ενήλικες, με τον περιορισμό έκθεσης ανηλίκων σε πράγματα που είναι νόμιμα για ενήλικες;

Εύχομαι κάποτε να αποκτήσεις το δικαίωμα να είσαι σαφής, επιθετικός και αγενής, όταν με το καλό βρεθείς σε θέση να στοιχειοθετήσεις αυτό που αδίκως αντιλαμβάνεσαι ως άποψη.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lucifer είπε

Δεν έχει καμία σχέση η άποψή σου για υφιστάμενους περιορισμούς έκθεσης ανηλίκων σε πράγματα που είναι νόμιμα για ενήλικες, με τον περιορισμό έκθεσης ανηλίκων σε πράγματα που είναι νόμιμα για ενήλικες;

Εύχομαι κάποτε να αποκτήσεις το δικαίωμα να είσαι σαφής, επιθετικός και αγενής, όταν με το καλό βρεθείς σε θέση να στοιχειοθετήσεις αυτό που αδίκως αντιλαμβάνεσαι ως άποψη.

Δεν έχει διότι θεωρώ ότι είναι λάθος αναλογία. Ζητάς την γνώμη μου για το ειδικό, ενώ συζητάμε για έναν πολύ συγκεκριμένο περιορισμό. Συμφωνώ με το ένα και διαφωνώ επί της αρχής με το άλλο! Είναι σαν να σου λέω ότι δεν μου αρέσει η φέτα και να με ρωτάς "γιατί, το κεφαλοτύρι δεν σου αρέσει; Τα τυριά γενικώς;".

Διαβάζοντας τι έχω γράψει κατά καιρούς στο forum μπορείς να διαπιστώσεις αν είμαι σαφής. Και θα διαπιστώσεις επίσης αν έχω υπάρξει επιθετικός και αγενής, δικαίωμα που δεν έχει κανείς, τουλάχιστον απέναντί μου. Επειδή δεν μου αρέσει η τροπή της κουβέντας, που εξελίχθηκε επί προσωπικού, δεν γράφω κάτι παραπάνω. Μπορείς να έχεις τον τελευταίο λόγο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...