mrvaggos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα σας. 11 Δεκεμβρίου παρέλαβα 32αρα F&U από κωτσοβολο. Βλέπω το κουτί αρκετά ταλαιπωρημενο. Τράβηξα βίντεο με το κουτί κλειστό σφραγισμένο να φαίνεται ότι έχει σκιστει μπρος πίσω σαν να πήγε κάποιος με μαχαίρι. Δυστυχώς δεν ανοιχτηκε η τηλεόραση την ίδια μέρα καθώς ήταν γι το σπίτι της μητέρας μου και περιμέναμε να παρει ο ηλεκτρολόγος βάση για τον τοίχο. Σήμερα που ήρθε να την βάλει είδαν ότι έχει σπάσιμο στην οθόνη. Δυστυχώς ξανά, οι 10 ημερολογιακες ημέρες που λέει στη σελίδα ήαν χθες. Επειδή δεν μου έχει τύχει παρόμοιο συμβάν με άλλο προϊόν, πιστεύετε θα βγάλω άκρη και πως πρέπει να κινηθώ; Τηλέφωνο και email? Σας ευχαριστώ
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, mrvaggos είπε Καλησπέρα σας. 11 Δεκεμβρίου παρέλαβα 32αρα F&U από κωτσοβολο. Βλέπω το κουτί αρκετά ταλαιπωρημενο. Τράβηξα βίντεο με το κουτί κλειστό σφραγισμένο να φαίνεται ότι έχει σκιστει μπρος πίσω σαν να πήγε κάποιος με μαχαίρι. Δυστυχώς δεν ανοιχτηκε η τηλεόραση την ίδια μέρα καθώς ήταν γι το σπίτι της μητέρας μου και περιμέναμε να παρει ο ηλεκτρολόγος βάση για τον τοίχο. Σήμερα που ήρθε να την βάλει είδαν ότι έχει σπάσιμο στην οθόνη. Δυστυχώς ξανά, οι 10 ημερολογιακες ημέρες που λέει στη σελίδα ήαν χθες. Επειδή δεν μου έχει τύχει παρόμοιο συμβάν με άλλο προϊόν, πιστεύετε θα βγάλω άκρη και πως πρέπει να κινηθώ; Τηλέφωνο και email? Σας ευχαριστώ Επρεπε να την ανοίξεις μπροστά τους όταν είδες το ταλαιπωρημένο κουτί. Μίλα μαζί τους μπας και γίνει κάτι.Καλή τύχη
mrvaggos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Επρεπε να την ανοίξεις μπροστά τους όταν είδες το ταλαιπωρημένο κουτί. Μίλα μαζί τους μπας και γίνει κάτι.Καλή τύχη Λαθη που αν δεν κάνεις δεν θα μάθεις.. Ελπίζω να βγει. Καλή μου υπομονή Edit: τελικά θα γίνει αντικατάσταση. Τους έστειλα φωτογραφίες και βίντεο από την παραλαβή Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2024 από mrvaggos 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα