Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, greekfragma είπε

όπως έγραψα πιο πάνω.

1ον δεν υπάρχει συμβόλαιο αλλά μόνο δήλωση στο taxis

2ον δεν έχει λεφτά για καυστήρα και μάστορα...θα βρει λεφτά για εξοδολόγια έξωσης και να αφήσει το σπίτι ξενοίκαστο; Ποιός άραγε θα νοικιάσει σπίτι χωρίς θέρμανση πριν τον Απρίλιο;

πολύ απλά θα υποκύψει γιατί ο ενοικιαστής αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε θέση ισχύος από τους λάθος χειρισμούς του ιδιοκτήτη.

Συμφωνώ για το δεύτερο, αρκετά ρεαλιστικό αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν και πως θα τον κυνηγήσει με δικηγόρους. 

Για το πρώτο, το διάβασα ότι δεν έχει μισθωτηριο, και εμένα πήγε το μυαλό μου ότι μάλλον τον συμφέρει, απλά δεν είμαι πολύ σίγουρος σε περίπτωση που πάει δικαστικά αν η έλλειψη ιδιωτικού συμφωνητικού νοείται πάντα ως έλλειψη μισθωτήριο εφόσον υπάρχει η δήλωση στο taxis που λέει την διάρκεια. 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

οι δικαστές μια χαρά ξέρουν τι συμβαίνει πριν καν διαβάσουν λεπτομέρειες μιας υπόθεσης.

αν παρουσιάσεις τα πράγματα όπως είναι και δε ζαλίζεις μπάλες δικαιώνεσαι. 8μήνες χωρίς θέρμανση στο σπίτι και μετά του έφερε λέβητα 20ετίας που ήταν για πέταμα.

δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βρεθεί μπλεγμένος ο @REPLAY33

ας κοιτάξει να ζεσταθεί πρώτα που φτάσαμε χριστούγεννα αλλά κρατώντας αποδείξεις και γενικά ντοκουμέντα με ενημέρωση του ιδιοκτήτη και ας κόψει το κ@λο του ο "δεν εχω λεφτά αλλά να παίρνω τα νοικια στην ώρα τους"

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, greekfragma είπε

οι δικαστές μια χαρά ξέρουν τι συμβαίνει πριν καν διαβάσουν λεπτομέρειες μιας υπόθεσης.

αν παρουσιάσεις τα πράγματα όπως είναι και δε ζαλίζεις μπάλες δικαιώνεσαι. 8μήνες χωρίς θέρμανση στο σπίτι και μετά του έφερε λέβητα 20ετίας που ήταν για πέταμα.

δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βρεθεί μπλεγμένος ο @REPLAY33

ας κοιτάξει να ζεσταθεί πρώτα που φτάσαμε χριστούγεννα αλλά κρατώντας αποδείξεις και γενικά ντοκουμέντα με ενημέρωση του ιδιοκτήτη και ας κόψει το κ@λο του ο "δεν εχω λεφτά αλλά να παίρνω τα νοικια στην ώρα τους"

Αν βρεθεί να σε προσλάβει για δικηγόρο;

Η μόνη ρεαλιστική λύση είναι να αποχωρήσει από το μίσθιο. Δεν μπορεί να υποχρεώσει τον ιδιοκτήτη να αναλάβει το κόστος της επισκευής, αλλά δεν μπορεί να τον υποχρεώσει ο ιδιοκτήτης να παραμείνει χωρίς θέρμανση στο σπίτι.

Δημοσ.
1 minute ago, george1807 said:

Αν βρεθεί να σε προσλάβει για δικηγόρο;

Η μόνη ρεαλιστική λύση είναι να αποχωρήσει από το μίσθιο. Δεν μπορεί να υποχρεώσει τον ιδιοκτήτη να αναλάβει το κόστος της επισκευής, αλλά δεν μπορεί να τον υποχρεώσει ο ιδιοκτήτης να παραμείνει χωρίς θέρμανση στο σπίτι.

σπίτι με θέρμανση νοίκιασε σε τιμή στο μέσο όρο ενός σπιτιού με τις βασικές παροχές όπως θέρμανση, αλλιώς θα το νοίκιαζε πολύ κάτω του μέσου όρου. και αυτό αποδεικνύεται από το ποσό των καταθέσεων κάθε μήνα.

επομένως σε δικαστήριο θα δικαιωθεί και αύριο αν ο ήλιος σηκωθεί από τη Δύση. θεωρώ οτι μιλάμε ως υπεύθυνοι ενήλικες με επιχειρήματα και με γνώση της πραγματικότητας.

ο ιδιοκτήτης προκάλεσε το πρόβλημα και δε θα το φορτωθεί ο φίλος για να βγάλει εκείνος το φίδι από τη τρύπα.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, famas είπε

Τα περαστικά βάλε - βγάλε λέβητα είναι 200-250 ευρώ (τόσα πλήρωσα το Νοέμβριο), είναι δυνατόν  να έβαζες τόσο παλιό μτχ λέβητα;

Μόνος του τον έβαλε,απλά μετά φώναξε κάποιον να το ρυθμίσει.

• Sad 1
  • Haha 2
Δημοσ.
2 minutes ago, REPLAY33 said:

φίλε κάνε ότι σου λέω.

με τέτοιο ιδιοκτήτη μη φοβάσαι την πίεση από μεριάς σου.

τον έχεις κλειδώσει από όλες τις μεριές με τη τσιγγουνιά του. λεφτά έχει. απλά ΔΕΝ θέλει να πληρώσει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, REPLAY33 είπε

Και αυτός ο τεχνικός που ήρθε να τον ρυθμίσει μου είπε ότι είναι ο παλιός του ιδιοκτήτη τον οποίο αντικατέστησε με καινούριο στέλνοντας τον παλιό σε εμένα 

1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

φίλε κάνε ότι σου λέω.

με τέτοιο ιδιοκτήτη μη φοβάσαι την πίεση από μεριάς σου.

τον έχεις κλειδώσει από όλες τις μεριές με τη τσιγγουνιά του. λεφτά έχει. απλά ΔΕΝ θέλει να πληρώσει.

Από ότι καταλαβαίνω ή θα πράξω όπως μου πρότεινες ή θα βρω άλλο σπίτι και θα φύγω 

Δημοσ.
2 minutes ago, REPLAY33 said:

Και αυτός ο τεχνικός που ήρθε να τον ρυθμίσει μου είπε ότι είναι ο παλιός του ιδιοκτήτη τον οποίο αντικατέστησε με καινούριο στέλνοντας τον παλιό σε εμένα 

Από ότι καταλαβαίνω ή θα πράξω όπως μου πρότεινες ή θα βρω άλλο σπίτι και θα φύγω 

με καβούρια στις τσέπες άνθρωπο έμπλεξες. καμία λύπηση.

κάνε του μια καλή ξήγα να αναλάβει τις ευθύνες του και αν δε θέλει προχωράς όπως σου είπα. Μέχρι Σεπτέμβριο έχεις πολύ χρόνο ακόμα να δεις πως θα προχωρήσεις. Τα δικαστήρια τέτοιου είδους θέλουν το λιγότερο 6μήνες για να οριστεί δικάσιμος στο Ειρηνοδικείο.

για μένα το να μπεις Δεκέμβρη μήνα μέσα στα κρύα σε τέτοια διαδικασία είναι εφιάλτης. μη του κάνεις τη χάρη.

μπορείς και να τον προειδοποιήσεις οτι φεύγεις και ευχήσου του καλή τύχη να βρει ενοικιαστή σε σπίτι χωρίς θέρμανση. θα προσγειωθεί λιγάκι στη πραγματικότητα ο λεχρίτης.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, greekfragma είπε

με καβούρια στις τσέπες άνθρωπο έμπλεξες. καμία λύπηση.

κάνε του μια καλή ξήγα να αναλάβει τις ευθύνες του και αν δε θέλει προχωράς όπως σου είπα. Μέχρι Σεπτέμβριο έχεις πολύ χρόνο ακόμα να δεις πως θα προχωρήσεις. Τα δικαστήρια τέτοιου είδους θέλουν το λιγότερο 6μήνες για να οριστεί δικάσιμος στο Ειρηνοδικείο.

για μένα το να μπεις Δεκέμβρη μήνα μέσα στα κρύα σε τέτοια διαδικασία είναι εφιάλτης. μη του κάνεις τη χάρη.

μπορείς και να τον προειδοποιήσεις οτι φεύγεις και ευχήσου του καλή τύχη να βρει ενοικιαστή σε σπίτι χωρίς θέρμανση. θα προσγειωθεί λιγάκι στη πραγματικότητα ο λεχρίτης.

Συμφωνώ με την πρόταση, αλλά πως θα αποδείξει ότι όντως τον προειδοποίησε και τον ενημέρωσε, προτού προχωρήσει σε αντικατάσταση πχ του λέβητα; Μόνο με εξώδικο με επιμελητή.

Δημοσ.
1 minute ago, famas said:

Συμφωνώ με την πρόταση, αλλά πως θα αποδείξει ότι όντως τον προειδοποίησε και τον ενημέρωσε, προτού προχωρήσει σε αντικατάσταση πχ του λέβητα; Μόνο με εξώδικο με επιμελητή.

μπροστά στο να μείνει Δεκέμβρη Χριστούγεννα χωρίς θέρμανση δίνει 50ευρώ για το εξώδικο με συνοπτικές διαδικασίες.

στέκεται και στο δικαστήριο ως προειδοποίηση-ενημέρωση

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, greekfragma είπε

μπροστά στο να μείνει Δεκέμβρη Χριστούγεννα χωρίς θέρμανση δίνει 50ευρώ για το εξώδικο με συνοπτικές διαδικασίες.

στέκεται και στο δικαστήριο ως προειδοποίηση-ενημέρωση

53 λεπτά πριν, famas είπε

Στο Viber οι συνομιλίες που έχουμε δεν πιάνουν σαν αποδεικτικό;δεν θέλω να τον τρέξω τον άνθρωπο έχει 3 μικρά παιδιά απλά εάν φύγω δεν θέλω να μπλέξω εγώ με την έννοια ότι έφυγα πριν την λήξη του συμβολαίου 

Δημοσ.
1 minute ago, REPLAY33 said:

Στο Viber οι συνομιλίες που έχουμε δεν πιάνουν σαν αποδεικτικό;δεν θέλω να τον τρέξω τον άνθρωπο έχει 3 μικρά παιδιά απλά εάν φύγω δεν θέλω να μπλέξω εγώ με την έννοια ότι έφυγα πριν την λήξη του συμβολαίου 

μια χαρά στέκονται και οι συνομιλίες. οτιδήποτε έχει ηλεκτρονικό ίχνος.

και γω στη δικιά μου περίπτωση τα έφτιαξα σε ένα φάκελο μια 10αριά Α4 και τα προσκόμισα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

μια χαρά στέκονται και οι συνομιλίες. οτιδήποτε έχει ηλεκτρονικό ίχνος.

και γω στη δικιά μου περίπτωση τα έφτιαξα σε ένα φάκελο μια 10αριά Α4 και τα προσκόμισα.

Κάποιος υπουργός είχε πει παλαιότερα ότι είχε πάρει ο ανήλικος γιός  του τηλέφωνο κι απαντούσε στο viber.

• Haha 1
Δημοσ.
1 minute ago, famas said:

Κάποιος υπουργός είχε πει παλαιότερα ότι είχε πάρει ο ανήλικος γιός  του τηλέφωνο κι απαντούσε στο viber.

το εξώδικο προφανώς και δε μπορεί να  ισχυριστεί οτι το παρέλαβε ο ανήλικος γιος του.

• Like 1
Δημοσ.

Χρειάζεστε συμβουλή από δικηγόρο. Αφήστε τα φόρουμ και πιάστε τους ειδικούς. Αν θέλετε μπορώ να σας πω κάποια πράγματα τηλεφωνικά. Επικοινωνήστε μαζί μου μεθαύριο 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...