loypis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) γεια σας.αγορασα απ το TEMU αυτο εδω το docking station.τα εχω συνδεσει σχεδον ολα αυτα επανω του αλλα με μονο..παραξενο προβλημα την τροφοδοσια του. απο μια θυρα usb του laptop δουλευει μια χαρα,ενω οταν του βαζω εξωτερικο φορτιστη 100W δεν δουλευει τιποτα.. εχω αλλαξει και αρκετα καλωδια απ το φορτιστη στο docking station.. τι κανω λαθος? Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2024 από loypis
tasvar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Χωρίς να το ξέρω σίγουρα, μήπως όταν συνδεθεί σε εξωτερικό φορτιστή, κάνει μόνο για φόρτιση; Η μήπως ο φορτιστής των 100W βγάζει περισσότερη τάση όταν "καταλάβει" το φορτίο που του συνδέσεις και δεν δουλεύει το docking station? Π.Χ ο φορτιστής του κινητού μου στη γρήγορη φόρτιση βγάζει αρκετά πάνω από 5V όταν συνδεθεί με το κινητό.
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 On 22/12/2024 at 18:32, tasvar said: Π.Χ ο φορτιστής του κινητού μου στη γρήγορη φόρτιση βγάζει αρκετά πάνω από 5V όταν συνδεθεί με το κινητό. λογικο ειναι.το fast charging και superfast charging δεν ειναι στα 5volt.αν κοιταξεις πανω το φορτιστη σου θα δεις να γραφει 5volt,9 volt και 12 volt 1
loypis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, poulinos είπε λογικο ειναι.το fast charging και superfast charging δεν ειναι στα 5volt.αν κοιταξεις πανω το φορτιστη σου θα δεις να γραφει 5volt,9 volt και 12 volt ναι εχεις δικιο..στα 5 volt δινει 3,6 Α. Δηλαδη πρεπει να βρω φορτιστη 5V- 6Α? δηλαδη τα docking station που πουλιουντε 30-40 ευρω δεν χρειάζονται φορτιστη? του laptop το usb δινει 6Α και λειτουργει? πως γινετε αυτο? σορυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα..δεν ξερω και πολλα γι αυτα..
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 9 minutes ago, loypis said: ναι εχεις δικιο..στα 5 volt δινει 3,6 Α. Δηλαδη πρεπει να βρω φορτιστη 5V- 6Α? δηλαδη τα docking station που πουλιουντε 30-40 ευρω δεν χρειάζονται φορτιστη? του laptop το usb δινει 6Α και λειτουργει? πως γινετε αυτο? σορυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα..δεν ξερω και πολλα γι αυτα.. παμε ενα ενα .καταρχην μην μπερδευουμε φορτιστη κινητου με φορτιστη λαπτοπ. οτι ολα ειναι usb type c δεν λεει κατι. το αναλυω λιγακι. ο φορτιστης για κινητο παιζει απο 5 volt μεχρι 9 και 12 volt και καποια x ampere.το αν το κινητο θα τραβηξει 5 volt 9 ή 12 εχει να κανει με το κινητο .αναλογως τι ζηταει. στα λαπτοπ οι φορτιστες οπως πχ το dell που εχω βγαζει απο 5 volt μεχρι 19 volt που ζητανε τα λαπτοπ. δεν ειναι ολοι οι φορτιστες 19 volt αρα δεν κανουν ολοι για λαπτοπ.οποτε για να κανει φορτιση αυτο που πηρες θελει φορτιστη που να βγαζει 19 volt και αντιστοιχα amperes βεβαια για να δωσει μεγιστη φορτιστη. δεν ξερω αν η φωτο φαινεται καθαρα αλλα πανω πανω θα δεις 5volt 9 volt 15 volt και 20 volt που ειναι τα 19 που θελουμε για το λαπτοπ. και αυτος δεν ειναι 100watt.ειναι 65. αναλογως την δουλεια που κανει το docking station μπορει να θελει φορτιστη μπορει και οχι,αν απλα βγαζει θυρες δεν θελει και παιρνει ρευμα απο την usb type c.an ομως θες να γεμιζει το λαπτοπ τοτε θελει φορτιστη 1
tasvar Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 24 λεπτά πριν, loypis είπε Δηλαδη πρεπει να βρω φορτιστη 5V- 6Α? Τί φορτιστή έχεις τώρα; Δοκίμασες με κάποιον απλό 5V 1 ή 2Α;
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 10 minutes ago, tasvar said: Τί φορτιστή έχεις τώρα; Δοκίμασες με κάποιον απλό 5V 1 ή 2Α; λογικα το docking δεν εχει μεσα και προσπαθει με 5v το οποιο δεν θα παιξει ποτε για να γεμισει το λαπτοπ αφου δεν ειναι 20 volt 1
loypis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 αυτον εδω εχω 6 λεπτά πριν, poulinos είπε λογικα το docking δεν εχει μεσα και προσπαθει με 5v το οποιο δεν θα παιξει ποτε για να γεμισει το λαπτοπ αφου δεν ειναι 20 volt αυτον εχω
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 2 minutes ago, loypis said: αυτον εδω εχω αυτον εχω δεν ειναι για λαπτοπ.το λαπτοπ σου αν δεις απο κατω πρεπει να σου λεει οτι γεμιζει με 19 volt ή 20volt. ή δες τον φορτιστη του τι γραφει εναλλακτικα.
loypis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, poulinos είπε δεν ειναι για λαπτοπ.το λαπτοπ σου αν δεις απο κατω πρεπει να σου λεει οτι γεμιζει με 19 volt ή 20volt. ή δες τον φορτιστη του τι γραφει εναλλακτικα. Μόλις τώρα, loypis είπε του laptop ειναι αυτος
tasvar Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 16 λεπτά πριν, poulinos είπε λογικα το docking δεν εχει μεσα και προσπαθει με 5v το οποιο δεν θα παιξει ποτε για να γεμισει το λαπτοπ αφου δεν ειναι 20 volt Τώρα το κατάλαβα πώς δουλεύει... Είχα λάθος εικόνα στο μυαλό μου. Κάτι τέτοιο του κάνει; https://www.skroutz.gr/s/51538290/Akyga-USB-C-Universal-Fortistis-Laptop-90W-4-5A-me-Antaptora-Trofodosias-AK-ND-82.html#specs
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, loypis said: του laptop ειναι αυτος 20 volt 28 minutes ago, tasvar said: Τώρα το κατάλαβα πώς δουλεύει... Είχα λάθος εικόνα στο μυαλό μου. Κάτι τέτοιο του κάνει; https://www.skroutz.gr/s/51538290/Akyga-USB-C-Universal-Fortistis-Laptop-90W-4-5A-me-Antaptora-Trofodosias-AK-ND-82.html#specs σωστα.ναι του κανει.υπαρχουν και μικροι φορτιστες που βγαζουν 19 -20 volt.το ποσο μεγαλος θα ειναι εχει να κανει και με τα ampere που βγαζει. και μενα το λαπτοπ εχει εναν 45watt και ειχε και εναν μεγαλυτερο μαζι με το dockingπου ειναι 90 watt. εννοειται βεβαια οτι αυτος που βγαζει 20 μπορει να γεμισει και κινητο αφου πανω θα δεις οτι αναφερει 5,,9,12 κτλ κτλ. οποτε αν βγαζει 5,9,12 τοτε γεμιζει και κινητο. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2024 από poulinos
loypis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, tasvar είπε Τώρα το κατάλαβα πώς δουλεύει... Είχα λάθος εικόνα στο μυαλό μου. Κάτι τέτοιο του κάνει; https://www.skroutz.gr/s/51538290/Akyga-USB-C-Universal-Fortistis-Laptop-90W-4-5A-me-Antaptora-Trofodosias-AK-ND-82.html#specs καταλαβα..λαθος φορτιστη πηρα δηλαδη..σ ευχαριστω πολυ. 1 λεπτό πριν, poulinos είπε 20 volt σωστα.ναι του κανει.υπαρχουν και μικροι φορτιστες που βγαζουν 19 -20 volt.το ποσο μεγαλος θα ειναι εχει να κανει και με τα ampere που βγαζει. και μενα το λαπτοπ εχει εναν 65watt και ειχε και εναν μεγαλυτερο μαζι με το dockingπου ειναι 90 watt. εννοειται βεβαια οτι αυτος που βγαζει 20 μπορει να γεμισει και κινητο αφου πανω θα δεις οτι αναφερει 5,,9,12 κτλ κτλ. οποτε αν βγαζει 5,9,12 τοτε γεμιζει και κινητο. οκ.καταλαβα..σ ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Just now, loypis said: καταλαβα..λαθος φορτιστη πηρα δηλαδη..σ ευχαριστω πολυ. οκ.καταλαβα..σ ευχαριστω μπορεις τον λκαπτοπ του φορτιστη να το κουμπωσεις στο docking ωστε να δουλευει και το docking station αλλα και το λαπτοπ.οτι δεν ειναι 100watt και ειναι λιγοτερα απλα θα σου γεμισει το λαπτοπ λιγο πιο αργα που δεν σε νοιαζει.
loypis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, poulinos είπε μπορεις τον λκαπτοπ του φορτιστη να το κουμπωσεις στο docking ωστε να δουλευει και το docking station αλλα και το λαπτοπ.οτι δεν ειναι 100watt και ειναι λιγοτερα απλα θα σου γεμισει το λαπτοπ λιγο πιο αργα που δεν σε νοιαζει. αυτο εχω κανει και δουλευει τωρα..απλα ελεγα να δινω ρευμα στο docking ξεχωριστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα