Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τόσα χρόνια που το χρησιμοποιώ η βασική δουλειά που κάνει είναι αναντικατάστατη. Έχει άπειρα προϊόντα ανα κατηγορία, έχει πολλά φίλτρα διαθέσιμα, έχει την σύγκριση τιμών και έχει και τις κριτικές. Σούπερ.

Πλέον όμως που έχει καθιερωθεί τόσο στην αγορά, έχει αυξήσει προμήθειες κλπ κάποια μαγαζιά δεν μπαίνουν καθόλου οπότε ενδέχεται να βρεις το αντικείμενο εκτός Σκρουτζ σε καλύτερη τιμή.

Από και πέρα έχει και κάποια θέματα που ρίχνουν την εμπειρία και δυστυχώς τα κάνουν επίτηδες.

Αυτό που μου την έχει σπάσει περισσότερο τελευταία είναι τα προϊόντα "ad" που είναι απλά διπλοκαταχωρήσεις που θα δεις και παρακάτω και μπερδεύει ενώ ακόμα χειρότερα είναι πως όταν μπαίνεις στην σελίδα του αντικειμένου βγάζει πρώτα τα "επιλεγμένα καταστήματα" που προφανώς είναι πληρωμένες προωθήσεις αλλά αυτή η κίνηση αναιρεί πλήρως τον σκοπό της πλατφόρμας. Αυτό το κομμάτι της σελίδας απλά το προσπερνώ αλλά είναι πολύ εκνευριστικό και καμιά φορά δημιουργεί σύγχυση. Χώρια ότι η τιμή που φαίνεται πάνω πάνω ΔΕΝ είναι η φθηνότερη αλλά αυτή του προωθημένου καταστήματος!

Άλλο κλασσικό πρόβλημα εδώ και χρόνια οι κριτικές που κόβουν όποτε τους έρθει.

Ένα άλλο πρόβλημα για μένα είναι πως όταν γράφεις κριτικές, για έγκριση, σχόλια κλπ η επικοινωνία γίνεται με το να σου στέλνουν email κάτι που δεν έχει ούτε λογική ούτε εργονομία, θα έπρεπε να γίνεται μέσα από την πλατφόρμα.

Μια μικρή βελτίωση που είδα τελευταία είναι πως υπάρχει πλέον κουμπί αναφοράς σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με ένα προϊόν. Έχω πετύχει μερικές φορές καταχωρήσεις που άλλο πράγμα είναι στην περιγραφή και άλλο στην φωτογραφία (καμία σχέση, δηλαδή πρόκειται περί λάθους) οπότε πάτησα αναφορά για να το φτιάξουν. Ίδια περίπτωση με τον φίλο προηγουμένως που παρήγγειλε σκηνή και του ήρθε μπάλα. Δεν ξαναμπήκα να δω αν και πόσο γρήγορα το έφτιαξαν πάντως.

Επεξ/σία από cthulhucarbide
  • Like 3
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
19 hours ago, Luciddream said:

Άλλο θέμα που ξέχασα να αναφέρω π.χ κοιτάς χαλιά και σου δείχνει μια τιμή και μπορείς να αγοράσεις με ένα κουμπί. Αλλά προφανώς δεν θα σου έρθει αυτό που θα αγοράσεις γιατί είναι λάθος το προιόν εδώ και 3 μήνες. (Μάλλον αυτός που πουλάει φτηνά δίνει μόνο το ένα χαλί σε αυτήν την τιμή)

Μια φορά είχαμε παραγγείλει έτσι για δοκιμή μια σκηνή κατασκήνωσης για έναν φίλο και ήρθε μια φουσκωτή μπάλα, την ακύρωσα στην πόρτα την παραγγελία.

Παντως εχω παρει απο tzika μεσω σκρουτζ και ηρθε κανονικα.

Επισης μιας και μιλήσατε για διαφορά τιμής. Πηρα bissell απο αμαζον στα 310, στην εβδομαδα bf, ενω σκρουτζ το εχει μονιμα 650.

Δημοσ.

Το Σκρουτζ για μένα αξίζει κυρίως για την κοινότητα. Μπαίνω κυρίως για τις κριτικές των μελών στα προϊόντα.

Νομίζω από το σκρουτζ λείπουν οι υπερπροσφορές, αυτές που βρίσκεις στο άμαζον και τρελένεσαι

• Like 1
Δημοσ.

Για Ελλάδα μια χαρά είναι το σκρουτζ ρε παιδιά. Προσωπικά το χρησιμοποιώ κυρίως για συμβατά μελάνια εκτυπωτή inkjet που τα βρίσκω πιο φτηνά από Κίνα.Μια φορά ένα δεν μου επαιξε πήρα τηλέφωνο και το μαγαζί την επόμενη μου έστειλε καινούργιο χωρίς καμία επιβάρυνση από μένα.

Επίσης σε όσες αγορές χρειάστηκα κάτι άλλο που δεν είχε ή δεν βόλευε η Κίνα ποτέ δεν είχα πρόβλημα.οκ δεν είναι άμαζον ούτε μπορεί να γίνει γιατί δουλεύει για 10 εκ πληθυσμό και όχι για δις που εξυπηρετεί το αμερικάνικο.Το να το βρίζουμε είναι εύκολο αλλά για όσα μπορεί να μας προσφέρει καλό είναι.

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, ppaio είπε

Πανω απο 15 ακυρωσεις/επιστροφες και 150+ συνολικα παραγγελιες...

150 παραγγελιες?? σιγουρα η εταιρια θα εχει το πορτραιτο σου στα γραφεια της με την επιγραφη "μεγας ευεργετης" 😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω να αγορασω κατι απο τις αγγελιες του ινσομνια μεταχειρισμενο,εναν επεξεργαστη πχ ryzen 5600x, εχει κυκλοφορησει πριν 2 χρονια το ειδος και καποιος το δουλευε (σε ελαφρια παντα χρηση) ενα χρονο.Ζηταει 90€, μπαινεις σκρουτζ και το βρισκεις 100€...

Ας μην αγορασει κανενας απο/μεσω σκρουτζ.Τουλαχιστον το οτι σου δινει τη δυνατοτητα να αποφυγεις την αρπαχτη που θελει να κανει ο καθενας εδω μεσα και σε αλλες σελιδες με αγγελιες (facebook , car.gr) ειναι προς το συμφερον ολων.

Ανεκαθεν αγοραζα μεταχειρισμενα στα παντα γιατι η τιμη τους ηταν μακραν καλυτερη απο το καινουργιο.Πλεον με τις τιμες που εχουν στις αγγελιες 9/10 και με τις ευκολιες πληρωμης (klarna, tbi) οταν θελω κατι, ψαχνω στις αγγελιες , γελαω λιγακι και μετα παω και δινω 10% παραπανω και αγοραζω με 3 ατοκες δοσεις ,καινουργιο με εγγυηση ,προιον.

Επεξ/σία από leolipop
Δημοσ.
13 hours ago, konandrio said:

skroutz, efood, wolt, box  κτλπ ειναι η καταστοφή όλων των επιχειρήσεων,  όλα τα λεφτά πάνε σε αυτούς και οι επιχειρήσεις παλεύουν με τη φτώχεια, η καταστροφή της αγοράς δυστήχως.

Τα ειπε ο φιλος εδω σε μια προταση

Οι τιμες ειναι μεγαλες στο σκρουτζ γιατι παιρνει ακραια ποσοστα..ΕΠισης τα χρηματα τα δινει στον συνεργατη τους την επομενη εβδομαδα και αν ειναι αντικαταβολη η πληρωμη με δοσεις σε 2-3 εβδομαδες..Αν θελεις λεει να στα βαζουν γρηγορα ,θελει και αλλο ποσοστο καπου στα 3% ακομα..

το 8% ειναι το μονο βεβαιο που θα παρει για προμηθεια,επισης πληρωνει ο μαγαζατορας το φπα στο ποσοστο κερδους του σκρουτζ

Πχ αν αγοραζει κατι ο εμπορος στα 60 ευρω και το πουλαει 80,απλα δεν βγαινει,μπηκε μεσα

60 ευρω αγορα με φπα θα του παει 74,40 ευρω-στα 80 βαλε προμηθεια 8% σκρουτζ  ,βαλε αλλα 5.93 και στα 5.93 βαλε 24%

οποτε καπου 7.50 ευρω + κανα 50λεπτο εξτρα 8 ευρω για σκρουτζ στα 60 ευρω + φπα που ηταν 74.40

Συνολο 82 και κατι ψηλα

Μπηκε μεσα 2 ευρω το μαγαζι..ΟΠοτε το προιον που μποορυσε να το διαθεσει το μαγαζι στα 80 ευρω  τωρα θα το διαθεσει στα 90 για να εχει καποιο κερδος..Σε π0ραγματα μεγαλης αξιας [απο 300 και πανω],το 8-11% προμηθεια που παιρνει ο σκρουτζ ,σκοτωνει

• Haha 1
Δημοσ.

Xρησιμοποιω το skroutz σχεδον απο τοτε που εμφανιστηκε μαζι με το skroutz καλαθι και εxω και συνδρομη skroutz plus. Eχουμε κανει στην οικογενεια γυρω στις 200 παραγγελιες (παιρνουν οι γονεις μου καποια φαρμακευτικα ειδη συχνα). Ειμαι σε ποσοστο 90% απολυτα ικανοποιημενος.

Εχει περιθωρια βελτιωσης? Σαφως. Πχ καμια φορα η παραγγελια δεν ερχεται την μερα που σου εχουν πει αλλα την επομενη. Αυτο τον τελευταιο χρονο εχει διορθωθει σε σημαντικο βαθμο βεβαια. Τα φιλτρα σε αρκετες κατηγοριες θα μπορουσαν να ειναι πολυ καλυτερα. Οι ειδοποιησεις εχουν θεματα πολλες φορες.

Απο κει και περα ομως η ευκολια που εχει οτι μπορεις να βρεις σχεδον το οτιδηποτε και το οτι εισαι απολυτα σιγουρος, πως οτι μα οτι και να γινει δεν θα βγεις χαμενος, ειναι ανεκτιμητη. Μπορει σε καποιες περιπτωσεις να υπαρχει μια καθυστερηση, ειδικα αν ειναι κατι για service κτλ αλλα δεν εχεις το αγχος. Απο τις 200 παραγγελιες, περιπου 6-7 ειχαν θεμα και εξυπηρετηθηκα απλα πατωντας ενα κουμπι.

Για μενα δεν υπαρχει καν το ερωτημα αν θα συνεχισω να το χρησιμοποιω.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SOCRATIS1000 είπε

Τα ειπε ο φιλος εδω σε μια προταση

Οι τιμες ειναι μεγαλες στο σκρουτζ γιατι παιρνει ακραια ποσοστα..ΕΠισης τα χρηματα τα δινει στον συνεργατη τους την επομενη εβδομαδα και αν ειναι αντικαταβολη η πληρωμη με δοσεις σε 2-3 εβδομαδες..Αν θελεις λεει να στα βαζουν γρηγορα ,θελει και αλλο ποσοστο καπου στα 3% ακομα..

το 8% ειναι το μονο βεβαιο που θα παρει για προμηθεια,επισης πληρωνει ο μαγαζατορας το φπα στο ποσοστο κερδους του σκρουτζ

Πχ αν αγοραζει κατι ο εμπορος στα 60 ευρω και το πουλαει 80,απλα δεν βγαινει,μπηκε μεσα

60 ευρω αγορα με φπα θα του παει 74,40 ευρω-στα 80 βαλε προμηθεια 8% σκρουτζ  ,βαλε αλλα 5.93 και στα 5.93 βαλε 24%

οποτε καπου 7.50 ευρω + κανα 50λεπτο εξτρα 8 ευρω για σκρουτζ στα 60 ευρω + φπα που ηταν 74.40

Συνολο 82 και κατι ψηλα

Μπηκε μεσα 2 ευρω το μαγαζι..ΟΠοτε το προιον που μποορυσε να το διαθεσει το μαγαζι στα 80 ευρω  τωρα θα το διαθεσει στα 90 για να εχει καποιο κερδος..Σε π0ραγματα μεγαλης αξιας [απο 300 και πανω],το 8-11% προμηθεια που παιρνει ο σκρουτζ ,σκοτωνει

Κανε μια πλατφόρμα εσυ που να χρεώνει λιγότερα τοτε.... 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, leolipop είπε

Θελω να αγορασω κατι απο τις αγγελιες του ινσομνια μεταχειρισμενο,εναν επεξεργαστη πχ ryzen 5600x, εχει κυκλοφορησει πριν 2 χρονια το ειδος και καποιος το δουλευε (σε ελαφρια παντα χρηση) ενα χρονο.Ζηταει 90€, μπαινεις σκρουτζ και το βρισκεις 100€...

Ας μην αγορασει κανενας απο/μεσω σκρουτζ.Τουλαχιστον το οτι σου δινει τη δυνατοτητα να αποφυγεις την αρπαχτη που θελει να κανει ο καθενας εδω μεσα και σε αλλες σελιδες με αγγελιες (facebook , car.gr) ειναι προς το συμφερον ολων.

Ανεκαθεν αγοραζα μεταχειρισμενα στα παντα γιατι η τιμη τους ηταν μακραν καλυτερη απο το καινουργιο.Πλεον με τις τιμες που εχουν στις αγγελιες 9/10 και με τις ευκολιες πληρωμης (klarna, tbi) οταν θελω κατι, ψαχνω στις αγγελιες , γελαω λιγακι και μετα παω και δινω 10% παραπανω και αγοραζω με 3 ατοκες δοσεις ,καινουργιο με εγγυηση ,προιον.

Λες για το insomnia και μετα κατηγορείς το Skroutz...Δεν φταίει το Skroutz για τις τιμές των μεταχειρισμένων...

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, stylish said:

Παντως εχω παρει απο tzika μεσω σκρουτζ και ηρθε κανονικα.

Δεν είπα ότι δεν θα έρθει. Είπα ότι σου κάνει την ζωή δύσκολη το site αντί να σε βοηθάει. Δηλαδή μπαίνει ένα προιόν λάθος και στο δείχνει για μήνες και αν το παραγγείλεις θα έρθει λάθος δηλαδή δεν υπάρχει κάποιος ενδιάμεσα να το εντοπίσει και να το διορθώσει. Επειδή δεν φαίνεται σήμερα πρέπει να βάλεις ιστορικό τιμών για να το δεις, τα συγκεκριμένα τα έδειχνε 75 ευρώ.

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, ppaio είπε

Λες για το insomnia και μετα κατηγορείς το Skroutz...Δεν φταίει το Skroutz για τις τιμές των μεταχειρισμένων...

Η δεν το καταλαβες , η το εγραψες αναποδα.Το Insomnia κατηγορω και κατα 90% αγοραζω απο skroutz.

Εχω ανοιξει θεμα οπου παιρνω γνωμες για καρτα γραφικων.Η καρτα στις αγγελιες εχει 270 και στο σκρουτζ 310.Εσυ απο που θα αγοραζες ; Εγω θα εδινα 40 παραπανω για το σφραγισμενο/εγγυημενο.

Τι πρεπει να κανει το σκρουτζ ; Να πουλαει σε ιδιες η χαμηλοτερες τιμες απο το ινσομνια ;(επειδη οπως αναφερθηκε ανεβαζει τις τιμες των καταστηματων λογω πλατφορμας)

Επεξ/σία από leolipop
Δημοσ.
1 ώρα πριν, leolipop είπε

Η δεν το καταλαβες , η το εγραψες αναποδα.Το Insomnia κατηγορω και κατα 90% αγοραζω απο skroutz.

Εχω ανοιξει θεμα οπου παιρνω γνωμες για καρτα γραφικων.Η καρτα στις αγγελιες εχει 270 και στο σκρουτζ 310.Εσυ απο που θα αγοραζες ; Εγω θα εδινα 40 παραπανω για το σφραγισμενο/εγγυημενο.

Τι πρεπει να κανει το σκρουτζ ; Να πουλαει σε ιδιες η χαμηλοτερες τιμες απο το ινσομνια ;(επειδη οπως αναφερθηκε ανεβαζει τις τιμες των καταστηματων λογω πλατφορμας)

Tι σχέση έχει το ινσόμνια και το κάθε ινσόμνια με τα μεταχειρισμένα. Και κυρίως τι σχέση έχει με το θέμα. 

Εγώ πουλάω κάτι μεταχειρισμένο, θα το πουλήσω όσο γουστάρω ούτε θα σε ρωτήσω ούτε με νοιάζει τι πιστεύεις. Πιο άτοπη σύγκριση δεν έχω ξαναδεί.

• Like 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...