konandrio Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, zygorito είπε Το κάθε κατάστημα μπορεί απλά να αρχίσει να διαφημίζεται μόνο του, ούτως ή άλλως και εκτός πλατφόρμας θα έχει ένα customer acquisition cost και να φύγει από τις πλατφόρμες και απλά να έχει ένα site δικό του. Αλλιώς δε θα το ξέρει κανείς πέρα από τη γειτονιά του. Η ουσία είναι ότι αναγκάζονται οι επιχειρήσεις να μπουν σε αυτές τις πλατφόρμες πληρώνοντας τεράστιες προμήθειες, οικονομάνε στην πλάτη των επιχειρήσεων και η επιχείρηση παίρνει ψίχουλα. Λεφτά δεν βγάζει καμία επιχείρηση με αυτές τις εταιρίες με τις τεράστιες προμήθειες που ζητάνε, εκμεταλλεύονται ότι σαν λαός κοιτάμε πως θα βγάλουμε τα μάτια μας και όχι να τους βάλουμε όρια, πολλές χώρες τους έχουν πετάξει έξω. 1
Luciddream Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, polaki said: Δηλαδή θες να μας πεις εσύ ότι είχες παραγγείλει σκηνή κατασκήνωσης, και σου ήρθε φουσκωτή μπάλα; Δεν έκανα αίτημα επιστροφής. Είπα στον υπάλληλο που την έφερε ότι εγώ έχω παραγγείλει άλλο πράγμα και το ακύρωσε επιτόπου. Αλλά φαινόταν στο σύστημα σαν να έκανα εγώ αίτημα ακύρωσης της παραγγελίας. Το περιμέναμε να γίνει κάτι τέτοιο οπότε δεν ήταν μεγάλη έκπληξη. Spoiler Και εδώ ένα παράδειγμα αυτό που έγραφε πριν ο φίλος που δεν "βρίσκουν" τα προιόντα σε άλλο κατάστημα και τα ακυρώνουν. Δεν πειράζει τα βρήκα εγώ Spoiler Γενικά δεν είπα ότι είναι για κλάματα το skroutz, είπα ότι θέλει αλλαγές για να γίνει πιο χρήσιμο. Έχω λεφτά να χαλάσω και τα δίνω αλλού γιατί μου βρίσκουν αυτά που χρειάζομαι. Αλλιώς θα το χρησιμοποιώ απλά για ιστορικό των τιμών όπως κάνω τώρα. Και πρέπει και να ανανεώσω τώρα το skroutz plus και δεν ξέρω αν έχω λόγο να το κάνω.
konandrio Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, ppaio είπε Τι προτεινεις...? Προμήθειες σε λογικά πλαίσια και όχι να κοιτάνε τα καταστήματα να βγάλουν 1-2 ευρώ από τα έξοδα αποστολής ενώ από το προϊόν για να μπορέσουν να βγουν ψηλά στη λίστα να μην βγάζουν ούτε σεντς, επίσης έχουν πεθάνει τα τοπικά καταστήματα , πολλά προϊόντα πωλούνται στο skroutz σε τιμή ποιο χαμηλά και από την τιμή της χονδρική, σίγουρα στους καταναλωτές κάνει καλό, το θέμα είναι ότι η αγορά δεν την παλεύει και φαίνεται.
zygorito Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, konandrio είπε πολλές χώρες τους έχουν πετάξει έξω. Βελγιο Γαλλία Γερμανία Ιταλία Ολλανδία Πολωνία Ισπανία Σουηδία που είναι μαζί 340 εκ πληθυσμός έχουν Amazon stores. Μπορεί να προσθέσει κανείς και ΗΒ που ήταν πριν στην ΕΕ άλλα 67 εκ πληθυσμός. Από τα 440 εκ σήμερα δηλάδη στα 340 εκ υπάρχει Amazon. (407 εκ στα 507 εκ με ΗΒ) Δεν καταλαβαίνω πως τους έχουν πετάξει έξω. Απλά εκεί τα μαγαζία παίζουν με κανόνες amazon. 2
ppaio Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, konandrio είπε Η ουσία είναι ότι αναγκάζονται οι επιχειρήσεις να μπουν σε αυτές τις πλατφόρμες πληρώνοντας τεράστιες προμήθειες, οικονομάνε στην πλάτη των επιχειρήσεων και η επιχείρηση παίρνει ψίχουλα. Λεφτά δεν βγάζει καμία επιχείρηση με αυτές τις εταιρίες με τις τεράστιες προμήθειες που ζητάνε, εκμεταλλεύονται ότι σαν λαός κοιτάμε πως θα βγάλουμε τα μάτια μας και όχι να τους βάλουμε όρια, πολλές χώρες τους έχουν πετάξει έξω. Μαλιστα δεν βγαζουν λεφτα οι επιχειρησεις που μετεχουν σε τετοιες πλατφόρμες...τοτε γιατι ειναι...?
konandrio Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, ppaio είπε Μαλιστα δεν βγαζουν λεφτα οι επιχειρησεις που μετεχουν σε τετοιες πλατφόρμες...τοτε γιατι ειναι...? Δεν βγάζουν, μόνο μεγάλες αλυσίδες που μπορούν να ρίξουν χαμηλά τις προμήθειες. 2.10 καφές 16% +24% ΦΠΑ προμήθεια με delivery καταστήματος Για πες τι βγάζει ένα συνοικιακό καφέ που πάει για 20-30% κέρδος ;
zygorito Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, konandrio είπε Δεν βγάζουν, μόνο μεγάλες αλυσίδες που μπορούν να ρίξουν χαμηλά τις προμήθειες. 2.10 καφές 16% +24% ΦΠΑ προμήθεια με delivery καταστήματος Για πες τι βγάζει ένα συνοικιακό καφέ που πάει για 20-30% κέρδος ; Το συνοικιακό καφέ είναι ένας κλάδος υπερκορεσμένος που δεν αποτελεί εξαγώγιμο προϊόν άρα δε μπορεί να αυξήσει την πίτα παρά μόνο να κλέψει πελάτες από το δίπλα και είναι αστείο όταν βλέπεις κάθε μήνα να ανοίγει ακόμα ένα. Ούτε είναι προϊόν το οποίο θα κάνει τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν αυτό το είδος από το εξωτερικό μέσω διαδικτύου και να ξοδέψουν τα χρήματα σε τοπικό επίπεδο. Πρακτικά αποτελεί μια κακή επένδυση. (εκτός αν η περιοχή που είναι ξαφνικά αποκτήσει ξένους τουρίστες που θα ξοδέψουν επιπλέον χρήματα) Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2024 από zygorito
imr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Αφου εχει τοσα θετικα σαν Ελληνικο καταστημα για δειξε μου που εχει ενα τηλεφωνο επικοινωνιας να μιλησω με καποιον αθρωπο 1
rose from hell Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, george1807 είπε Μπράβο, βρες μου έναν κανονικό υπάλληλο να μιλήσω τώρα ή έστω ένα email επικοινωνίας αυτή τη στιγμή στο site τους. 2152154242
bill987 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, bill999r είπε Δεν συμφωνώ, τουλάχιστον στο support, για ότι χρειάστηκα ακόμη και λίγο πρίν λήξει η εγγύηση, ήταν άψογοι. Πριν κανένα 2μηνο μια πηγή Kenwood που είχα πάρει πριν 2 χρόνια (23 μήνες για την ακρίβεια) , 1 μήνα δηλαδή για την λήξη της διετούς εγγύησης, άρχισε τα τρελά της. Η αγορά είχε γίνει από το καλάθι Σκρουτζ και άμεσα άρχισα την διαδικασία για επισκευή. Το κατάστημα που το είχα αγοράσει είχε κλείσει και έτσι το support με παρέπεμψε στην επίσημη αντιπροσωπεία. Η αντιπροσωπεία δεν αναγνώριζε την έγγυηση καθώς επικαλέστηκε πως επρόκειτο για προϊόν παραεισαγωγης. Όταν ανέφερα το πρόβλημα στο Σκρουτζ με αποζημίωσαν άμεσα χωρίς πολλά πολλά και χωρίς να ζητήσουν την πηγή πίσω. Οκ , φανταστείτε να το είχα αγοράσει από ένα οποιοδήποτε κατάστημα και να έτρωγα ήττα. Αύριο θα συναντήσω και εγώ ακριβώς αυτό το θέμα με κινητό, θα ενημερώσω για την εξέλιξη... 1
konandrio Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 40 λεπτά πριν, zygorito είπε Το συνοικιακό καφέ είναι ένας κλάδος υπερκορεσμένος που δεν αποτελεί εξαγώγιμο προϊόν άρα δε μπορεί να αυξήσει την πίτα παρά μόνο να κλέψει πελάτες από το δίπλα και είναι αστείο όταν βλέπεις κάθε μήνα να ανοίγει ακόμα ένα. Ούτε είναι προϊόν το οποίο θα κάνει τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν αυτό το είδος από το εξωτερικό μέσω διαδικτύου και να ξοδέψουν τα χρήματα σε τοπικό επίπεδο. Πρακτικά αποτελεί μια κακή επένδυση. (εκτός αν η περιοχή που είναι ξαφνικά αποκτήσει ξένους τουρίστες που θα ξοδέψουν επιπλέον χρήματα) Για αυτό δεν αντέχει κανένα, νομίζουν θα ανοίξουν ένα καφέ θα βάλουν και ένα efood και θα οικονομίσουν, μετά πέφτει το κλάμα. Σαν πελάτης δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις πλατφόρμες και της χρησιμοποιώ όπως πολύς κόσμος, σαν επιχειρηματίας το πρόβλημα είναι σοβαρό και μεγάλο. Καμία επιχείρηση δεν θα πει δόξα το θεό που έχω συνεργάτη το skroutz, θα ανεβάσει τζίρο, μετά θα δει τα κέρδη και θα πει δούλευα για το skroutz. 1
Dante80 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αν έχω καταλάβει καλά το θέμα, τα μαγαζιά που πραγματικά δεν μπορούν να σταθούν γιατί οι πλατφόρμες τους βάζουν μέσα είναι τα ίδια μαγαζιά που δεν θα μπορούσαν να σταθούν από μόνα τους στην αγορά έτσι και αλλιώς. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2024 από Dante80
lector Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Αφου ειναι τοσο τελειο τοτε γιατι χρειαστηκε 15 φορες να επικοινωνησεις με την υποστηριξη;
JohNickZ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, ppaio είπε Πανω απο 15 ακυρωσεις/επιστροφες και 150+ συνολικα παραγγελιες... Ο άνθρωπος έχει τιγκαρει την αγορά ανοιχτές συσκευασίες.. 3
Jordan1972 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 27 λεπτά πριν, JohNickZ είπε Ο άνθρωπος έχει τιγκαρει την αγορά ανοιχτές συσκευασίες.. Εμενα παντως 4 φορες μου εστειλαν ως αντικατασταση χαλασμενα edifier ακουστικα και καθε φορα περιμενα 2 εβδομαδες. Ερχοντουσαν DOA και επρεπε να περιμενω να το "εξετασει το καταστημα" το ιδιο και με blitzwolf αν βαλεις και στα 3 χρονια επιστροφες που ειχα skroutz plus κ εγω καπου εκει ειμαι. Πρεπει να εχω 200 παραγγελιες συνολικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις