Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή όλοι γκρινιάζουμε για τα ελληνικά καταστήματα  θέλω να πω ότι το Skroutz.gr 

είναι τέλειο για τα ελληνικά δεδομένα.

Όσες φόρες και αν έκανα ακύρωση παραγγελίας η επιστροφή  προϊόντος έγινε κανονικότατα  

η επιστροφή χρημάτων.

Όσοι διαμαρτύρονται για τα μεταφορικά έξοδα ας σκεφτούν πόσο θα τους στοίχιζε να

αγοράσουν 1 προϊόν  στην Αθήνα ενώ είναι Θεσσαλονίκη.

Ένας ικανοποιημένος πελάτης 5 χρόνια τώρα...

• Like 2
  • Thanks 2
  • Confused 17
  • Sad 1
  • Haha 13
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ppaio είπε

Επειδή όλοι γκρινιάζουμε για τα ελληνικά καταστήματα  θέλω να πω ότι το Skroutz.gr 

είναι τέλειο για τα ελληνικά δεδομένα.

Όσες φόρες και αν έκανα ακύρωση παραγγελίας η επιστροφή  προϊόντος έγινε κανονικότατα  

η επιστροφή χρημάτων.

Πόσες φορες εκανες δηλαδη? εισαι τακτικος πελατης?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει καλό το σκρουτζ για να κοιτάς τιμές αλλά δεν είναι και κάτι ουαου πλεον. Τους τελευταίους μήνες μόνο από Amazon έχω αγοράσει γιατί είναι πολύ πιο φτηνά. (π.χ ενισχυτής σκρουτζ 1400 euro - Amazon 930. SSD 160 Amazon - 253 σκρουτζ. Blu-ray player 378 Amazon - 455 skroutz). Κινητό όταν πήρα ήταν από Κίνα απευθείας (600 vs 1000 euro). Κάτι λάμπες από Govee απευθείας.

Παίζει ρόλο και που μένεις π.χ εγώ είμαι κοντά σε 5 καλά σκρουτζομάγαζα αν χρειαστώ κάτι και το βρω μπορώ να πάω από εκεί να το πάρω και για πιο γρήγορα και για να το δω από κοντά.

Αυτό που τους το δίνω είναι ότι όταν αγοράζω κάτι, βολέυουν πολύ τα skroutz points. Ενώ αυτήν την στιγμή περιμένω 2 παραγγελίες από Amazon που έχουν φτάσει από Πέμπτη Ελλάδα και ακόμα ψάχνουν ποιος θα μου τις φέρει η αν θα πάω να τα πάρω μόνος μου.

Επεξ/σία από Luciddream
  • Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Εντάξει καλό το σκρουτζ για να κοιτάς τιμές αλλά δεν είναι και κάτι ουαου πλεον. Τους τελευταίους μήνες μόνο από Amazon έχω αγοράσει γιατί είναι πολύ πιο φτηνά. (π.χ ενισχυτής σκρουτζ 1400 euro - Amazon 930. SSD 160 Amazon - 253 σκρουτζ. Blu-ray player 378 Amazon - 455 skroutz). Κινητό όταν πήρα ήταν από Κίνα απευθείας (600 vs 1000 euro). Κάτι λάμπες από Govee απευθείας.

Παίζει ρόλο και που μένεις π.χ εγώ είμαι κοντά σε 5 καλά σκρουτζομάγαζα αν χρειαστώ κάτι και το βρω μπορώ να πάω από εκεί να το πάρω και για πιο γρήγορα και για να το δω από κοντά.

Αυτό που τους το δίνω είναι ότι όταν αγοράζω κάτι, βολέυουν πολύ τα skroutz points. Ενώ αυτήν την στιγμή περιμένω 2 παραγγελίες από Amazon που έχουν φτάσει από Πέμπτη Ελλάδα και ακόμα ψάχνουν ποιος θα μου τις φέρει η αν θα πάω να τα πάρω μόνος μου.

Ναι τα skroutz points είναι το μεγάλο τους ατού...χωρίς αμφιβολία...Επιπλέον με αγορά από Skroutz το ποσό μένει και Ελλάδα...

• Haha 6
Δημοσ.
3 minutes ago, ppaio said:

Ναι τα skroutz points είναι το μεγάλο τους ατού...χωρίς αμφιβολία...Επιπλέον με αγορά από Skroutz το ποσό μένει και Ελλάδα...

Δεν αντιλέγω. Αλλά θέλει αλλαγές, δεν είναι τόσο χρήσιμο σαν site. Πιο χρήσιμο είναι το lagonika π.χ που θα σου δείξει όντως προσφορές. Αν πατήσεις προσφορές στο skroutz θα σου βγάλει συνήθως κάτι ψεύτικες εκπτώσεις και θα χαθείς μέσα στα πολλά προιόντα. Και οι τιμές πολλές φορές είναι λάθος, έχει αλλάξει η τιμή (είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω) και δεν έχει ενημερωθεί. Τα χαρακτηριστικά πολλές φορές είναι λάθος, μπορεί να σου λέει ότι κάτι είναι απο Κορέα και να είναι από Κίνα. Αλλά αυτές οι πλατφόρμες γίνονται μεγάλες και μετά δυσκίνητες, είναι λογικό.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, george1807 είπε

Μπράβο, βρες μου έναν κανονικό υπάλληλο να μιλήσω τώρα ή έστω ένα email επικοινωνίας αυτή τη στιγμή στο site τους.

Οσες φορες χρειαστηκε και ειναι αρκετες >15 το chat λειτουργησε...

Επεξ/σία από ppaio
  • Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Άλλο θέμα που ξέχασα να αναφέρω π.χ κοιτάς χαλιά και σου δείχνει μια τιμή και μπορείς να αγοράσεις με ένα κουμπί. Αλλά προφανώς δεν θα σου έρθει αυτό που θα αγοράσεις γιατί είναι λάθος το προιόν εδώ και 3 μήνες. (Μάλλον αυτός που πουλάει φτηνά δίνει μόνο το ένα χαλί σε αυτήν την τιμή)

Μια φορά είχαμε παραγγείλει έτσι για δοκιμή μια σκηνή κατασκήνωσης για έναν φίλο και ήρθε μια φουσκωτή μπάλα, την ακύρωσα στην πόρτα την παραγγελία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι φίλε, τέλειο, καλά τα λες. Μόνο δύο φορές το τελευταίο 3μηνο παρήγγγειλα κάτι που εμφανιζόταν ως προσφορά, ακυρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες αφού κάνανε φυσικά "τα πάντα" για να μου το βρούνε απο άλλο κατάστημα (που και στις δύο περιπτώσεις είχε με τιμή στα +10€) και εννοείται την άλλη μέρα, το ίδιο κατάστημα που παρήγγειλα και δεν είχε στοκ, εμφάνιζε στοκ με τιμη΄+20% τουλάχιστον πάνω.

Για να μην πω για τις άκρως "δημοκρατικές" διαδικασίες να μην εμφανίζουν αρνητικά σχόλια για εταιρίες που κάνανε το παραπάνω.

Its amazing, fantastic που θα έλεγε και ο Τρύφωνας.

Επεξ/σία από teo_3
  • Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 minutes ago, ppaio said:

sorry αλλα αυτο πλεον ειναι το πιο αστειο να το ακουω. σαν τις πινακιδες :ψωνιζεται απο τα τοπικα καταστηματα. κανενας καλως ή κακως δεν νοιαζεται αν τα χρηματα θα μεινουν στην πολη στο χωριο ή στην ελλαδα.ολοι θελουν το πιο φτηνο.και οταν κατι εχει πχ 60 ευρω φτηνοτερα στο καθε amazon ο αλλος θα παει να το παρει απο εκει. οταν πας supermarket και το ταδε προιον απο ξενη χωρα εχει την μιση τιμη θα προτιμησεις αυτο. οποτε οτι ο κοσμος δεν ψωνιζει απο ελλαδα κτλ κτλ καπου αλλου εχει τις ριζες του σαν προβλημα.

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, ppaio είπε

last year...

πλέον υπάρχουν και τα boxnow αλλά και τα ACS smart points. 

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ppaio είπε

Σιγά το ατού. Θα σου βγει πολύ παραπάνω από το να έδινες πχ 4-5 ευρώ μεταφορικά σε courier και να αγόραζες απο κάποιο φθηνό μαγαζί, αφού οι τιμές είναι ακριβές.

Επεξ/σία από atypicalcoder
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

last year...

πλέον υπάρχουν και τα boxnow αλλά και τα ACS smart points. 

Ο ανταγωνισμος βελτιωνει την κατασταση...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ppaio είπε

Ο ανταγωνισμος βελτιωνει την κατασταση...

αντιγραφή από την amazon είναι , κάποια στιγμή θα έρχονταν στην Ελλάδα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε

Πόσες φορες εκανες δηλαδη? εισαι τακτικος πελατης?

Πανω απο 15 ακυρωσεις/επιστροφες και 150+ συνολικα παραγγελιες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...