Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η BlueStacks παρουσιάζει το BlueStacks Air, έναν δωρεάν Android emulator βελτιστοποιημένο για υπολογιστές Mac με επεξεργαστές Apple Silicon.

Μια νέα εποχή ξεκινά για τους χρήστες Mac που επιθυμούν να παίξουν παιχνίδια Android στους υπολογιστές τους. Η BlueStacks, η κορυφαία εταιρεία στον τομέα των Android emulators, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του BlueStacks Air, ενός πλήρως δωρεάν emulator ειδικά σχεδιασμένου για υπολογιστές Mac.

Το BlueStacks Air έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για να λειτουργεί με τους επεξεργαστές της σειράς M της Apple, συμπεριλαμβανομένων των M1, M2, M3 και M4, καθώς και όλων των παραλλαγών τους. Αυτή η βελτιστοποίηση εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση σε σύγκριση με άλλες λύσεις που δεν είναι σχεδιασμένες για επεξεργαστές Arm.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του BlueStacks Air είναι η πλήρης υποστήριξη της οθόνης Retina Display των Mac. Η εταιρεία έχει βελτιστοποιήσει την εφαρμογή ώστε να αξιοποιεί στο έπακρο τις υψηλότερες αναλύσεις, προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή ποιότητα εικόνας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον τομέα των χειριστηρίων, με την ομάδα ανάπτυξης να έχει προ-ρυθμίσει τα controls ώστε να λειτουργούν άψογα με τα πληκτρολόγια και τα trackpads των Mac. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη για περίπλοκες ρυθμίσεις που συχνά απαιτούνται σε άλλους emulators.

Η βιβλιοθήκη του BlueStacks Air είναι εντυπωσιακή, προσφέροντας πρόσβαση σε περισσότερες από 2 εκατομμύρια εφαρμογές μέσω του Google Play Store. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το BlueStacks store και να κερδίσουν ανταμοιβές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Υποστηρίζεται επίσης η εγκατάσταση εφαρμογών μέσω APK αρχείων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το BlueStacks Air βρίσκεται ακόμη σε φάση beta, γεγονός που σημαίνει ότι οι χρήστες ενδέχεται να συναντήσουν κάποια μικρά προβλήματα. Ωστόσο, οι αρχικές δοκιμές δείχνουν ότι η εφαρμογή λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, atrias είπε

Σε παλιότερο Intel mac δεν λειτουργεί ο emulator ε;

Οχι φυσικα.
Ποιος ασχολειται με πλεμπαίους?
😃

Κατι θα βρεις στο github.
Δεν υπαρχει περιπτωση να μην εξυπηρετηθεις.

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...το χρησιμοποίησα χρόνια για να έχω το περιβάλλον εργασίας του smartphone μου στο pc κ όχι για gaming.

Οκ, είχε εξυπηρετήσει αρκετά αλλά ουκ ολίγες φορές είχε θέματα, κολλούσε, καθυστερούσε αρκετά κ κράσαραν αρκετές critical για εμένα εφαρμογές.

Στις τελευταίες του εκδόσεις έχει βελτιωθεί άραγε???

Btw τα LDPlayer και Memu....σε εμένα λειτούργησαν πολύ πιο σταθερά, πολύ καλύτερα.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, atrias said:

Όχι καθος είναι ποιο δύσκολο να γίνει και, προφανος δεν θα ασχοληθούν, εκτός και αν θα υπήρχε μεγάλη ζήτηση

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, atrias είπε

Υπήρχε παλαιότερη version του Bluestacks για Intel Macs μόνο, version 4, αλλά φαίνεται να έχουν εξαφανίσει κάθε link για download από το site τους. Δεν θα το έψαχνα πολύ στη θέση σου, ήταν κάπως απαιτητικό θυμάμαι, το performance δεν ήταν για τακτική χρήση.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, speedman_26 είπε

Με βολεύει πολύ η εφαρμογή σε θεμα χειρισμού εφαρμογών τύπου tp tapo και mi home 

Αν έχεις Apple Silicon αυτές τις εφαρμογές τις βάζεις απεuθείας από το App Store δεν χρειάζεται emulator, τρέχουν οι αντίστοιχες iOS versions natively.

Δημοσ.
3 minutes ago, SeaLion said:

Αν έχεις Apple Silicon αυτές τις εφαρμογές τις βάζεις απεuθείας από το App Store δεν χρειάζεται emulator, τρέχουν οι αντίστοιχες iOS versions natively.

Windows έχω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θυμαμαι καλά το bluestacks τρέχει σε windows απο το 2011,λογικά θα έτρεχε και σε όλα τα mac που είχαν intel cpu, μάλλον ο τίτλος θα έπρεπε να ήταν                                                     "Το BlueStacks Air φέρνει τα android παιχνίδια στους υπολογιστές Mac της σειράς M".

Επεξ/σία από cpc464
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Google Home App μπορουμε να κατεβασουμε;

Επεξ/σία από digitalarchive
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, digitalarchive said:

πως το κανουμε; (δεν εχω iPhone.)

Αν έχεις υπολογιστή με Apple Silicon (δηλ. επεξεργαστές της σειράς Μ), ψάχνεις στο Mac App Store για το Tapo και εγκαθιστάς την έκδοση για iOS. Δουλεύει κατευθείαν στον υπολογιστή. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paredwse είπε

Αν έχεις υπολογιστή με Apple Silicon (δηλ. επεξεργαστές της σειράς Μ), ψάχνεις στο Mac App Store για TP Tapo και εγκαθιστάς την έκδοση για iOS. Δουλεύει κατευθείαν στον υπολογιστή. 

εχω silicon ευχαριστώ.

10 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

εχω silicon ευχαριστώ.

συγνωμη για το πρηξιμο το κατεβασα, αλλα πως βαζω το. google home μου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...