tsipizic Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/home-cinema/soundbars/261384-set-home-cinema-lg-s95qr Το αντίστοιχο φετινό μοντέλο S95TR, χωρίς τεράστιες διαφορές, βγαίνει 812Ε στο Skroutz. 1
Predatorkill Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 πολυ δελεαστικη προσφορα αλλα εχει τα θεματακια της οποτε προσοχη: 1
tsipizic Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 2 minutes ago, Predatorkill said: πολυ δελεαστικη προσφορα αλλα εχει τα θεματακια της οποτε προσοχη: Τσέκαρα και εγώ τα reviews, βέβαια πρέπει να έχει στρώσει αρκετά με τα firmware updates, στο rtings και στο avforums τα σχόλια είναι καλά. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι αναφέρονται σε ηχόμπαρα για κόστος 1000Ε. Για 600Ε νομίζω αξίζει πολύ! 1
Πέτρος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Την πήρα κάποια στιγμή το Φλεβάρη, από άλλη προσφορά, μου βγήκε στα 500. Για αυτά τα χρήματα, λες οκ. Απλά οκ. Για παραπάνω, ούτε σαν αστείο. Εξηγούμαι. Σε συνδυασμό με μια LG C2 λειτουργεί, στο στήσιμο δεν είχα κανένα θέμα με μη συνδέσεις ή οτιδήποτε, όλα έγιναν γρήγορα και σωστά. Ακόμα κι αν κάποιο από τα περιφερικά βγει από την πρίζα και ξαναμπεί, τα βλέπει, τα λειτουργεί, δεν τα χάνει. Η μπάρα αξίζει αποκλειστικά και μόνο για σειρές-ταινίες με τις αντίστοιχες κωδικοποιήσει ήχου. Για τίποτα άλλο. Παίζει πάρα πολύ ωραία το σωστό περιεχόμενο, ακούς πράγματα πέρα-δώθε, μπρος-πίσω, διακριτά, όλα καλά. Σε πρόγραμμα τηλεόρασης, αλλού βαρούν τα κρούταλα, αλλού χορεύει η νύφη. Αν κάνεις το λάθος και την αφήσεις στην αυτόματη αναγνώριση, σε μια διαφήμιση θα ακούς τη μουσική δυνατά και την ομιλία χαμηλά (η σύγκριση γίνεται μεταξύ τους). Σε αναπαραγωγή μουσικής, από οποιαδήποτε πηγή, απογοήτευση. Δεν έχει ένταση, απλά. Meridian ξεmeridian, το 5.1 edifier που έχω στον υπολογιστή (υποπολλαπλάσιου κόστους) ακούγεται πιο δυνατά, πιο καθαρά, πιο σωστά. Αν το βάλω να παίζει από όλα τα ηχεία, κάπως σώζεται, δεν έχει την ηχώ που αναφέρει στο βίντεο, αλλά και πάλι δεν λέει πολλά. Αν παίξει με το καθαρό μουσικό προφίλ, από τη μπάρα και το γούφερ μόνο, καλόν ύπνο. Σημειώνω ότι ο ήχος από ταινία είναι σαφώς πιο δυνατός. Το WOW Orchestra (αναπαραγωγή σε συνδυασμό με τα ηχεία της τηλεόρασης, μόνο με LG tv), αντίστοιχα αδιάφορο. Όσοι έχετε LG tv, μάλλον ήδη ξέρετε ότι κάθε αναβάθμιση λογισμικού είναι μια νέα εμπειρία, αρκετά τρομακτική. Εκεί που λειτουργούν όλα (όπως κάθε φορά λειτουργούν), τρως μια φάπα και παλεύεις να βγάλεις άκρη. Πριν 2 μήνες άλλαξα ρούτερ, παιδεύτηκα 2 ώρες να τη βάλω στο νέο δίκτυο, έκανα 3 ή 4 φορές reset μέχρι να καταλάβει τί και πώς. Χαζομάρα κατασκευής. Στην τυπική τοποθέτηση, η πάνω επιφάνειά της αντανακλά την τηλεόραση, οπότε ειδικά σε υπότιτλους βλέπετε λάμψεις και ασπρίλες. Οκ, ίσως είναι οι συγκεκριμένες γωνίες σε εμένα, αλλά ώρες-ώρες σκέφτομαι μήπως βάλω σεμεδάκι, να κρατάμε και τις παραδόσεις. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2024 από Πέτρος 12 2
avacan23 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Μακριά από lg. Αν θέλετε ηχομπαρα με πραγματικό atmos μόνο η Samsung 990 σε τιμή κάτω από 1000 ευρώ. Όλες οι άλλες λύσεις είναι ακριβότερες. Sonos arc κτλ 1
MasterX Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 11 hours ago, avacan23 said: Μακριά από lg. Αν θέλετε ηχομπαρα με πραγματικό atmos μόνο η Samsung 990 σε τιμή κάτω από 1000 ευρώ. Όλες οι άλλες λύσεις είναι ακριβότερες. Sonos arc κτλ ελεγα να παρω την Samsung HW-Q700D κοντα στα 350ε μετα σκεφτηκα αντε μεχρι 500ε να παω οποτε βρισκω Samsung HW-Q800D σε εκπτωση και JBL Bar 500 ... καλυτερη η Samsung ??? ζαχαρωνω και την Samsung HW-Q990D στα 950ε αλλα απο την αλλη ειναι πολλα τα λεφτα
avacan23 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Αν δεν πάρεις την 990 πάρε μια φθηνή να αναβαθμίσεις τον ήχο της τηλεόρασης. Δυστυχώς η κινηματογραφική εμπειρία πληρώνεται.. δεν πίστευα όταν άκουσα την 990 πόσο δυνατή είναι (τρίζουν τα τζάμια) και πόσο καλή είναι. Δες το rtings για κριτικές και αποφάσισε. Αξίζει κάθε ευρώ και παίζουν και προσφορές. Ξέρω άτομο που την πήρε από πάμπλικ μισή τιμή. 1
MasterX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 20 hours ago, avacan23 said: Αν δεν πάρεις την 990 πάρε μια φθηνή να αναβαθμίσεις τον ήχο της τηλεόρασης. Δυστυχώς η κινηματογραφική εμπειρία πληρώνεται.. δεν πίστευα όταν άκουσα την 990 πόσο δυνατή είναι (τρίζουν τα τζάμια) και πόσο καλή είναι. Δες το rtings για κριτικές και αποφάσισε. Αξίζει κάθε ευρώ και παίζουν και προσφορές. Ξέρω άτομο που την πήρε από πάμπλικ μισή τιμή. ωωω μιση τιμη;; δηλαδη 600ε; Σε τι περιοδο και τι φαση προσφορας ηταν για να εχω το νου μου; 990d η 990c ηταν; εχει παρει μια φιλη την 930d προσφατα οποτε θα μπορουσα να ακουσω αυτη απο κοντα που πανω κατω θα ειναι κοντα σε ηχο με την 990 Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από MasterX
Trever1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, MasterX είπε ωωω μιση τιμη;; δηλαδη 600ε; Σε τι περιοδο και τι φαση προσφορας ηταν για να εχω το νου μου; 990d η 990c ηταν; εχει παρει μια φιλη την 930d προσφατα οποτε θα μπορουσα να ακουσω αυτη απο κοντα που πανω κατω θα ειναι κοντα σε ηχο με την 990 Πρεπει να το πηρε τοτε που ειχε προσφορρα σε αγορα τηλεοραση και soundbar περνεις το πιο φτηνο προιον απο τα δυο -50% Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από Trever1
Πέτρος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 18 λεπτά πριν, Trever1 είπε Πρεπει να το πηρε τοτε που ειχε προσφορρα σε αγορα τηλεοραση και soundbar περνεις το πιο φτηνο προιον απο τα δυο -50% Ούτε καν... Είχε προσφορά το Ρ όταν πήρα κι εγώ την LG, με αγορά οποιασδήποτε (σχεδόν) τηλεόρασης οι sb μισή τιμή. Πήρα τότε μια 43άρα hisense που ήθελε η σύζυγος για το υπνοδωμάτιο (την οποία θα έπαιρνα έτσι κι αλλιώς) και περίμενα πάνω από τον υπολογιστή να εμφανιστεί διαθέσιμη η 990. Δεν έκατσε, οπότε πήρα την LG. Ίδια τιμή έβγαιναν, στο 500ρι. 1
polaki Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 On 22/12/2024 at 12:31, Πέτρος said: Την πήρα κάποια στιγμή το Φλεβάρη, από άλλη προσφορά, μου βγήκε στα 500. Για αυτά τα χρήματα, λες οκ. Απλά οκ. Για παραπάνω, ούτε σαν αστείο. Εξηγούμαι. Σε συνδυασμό με μια LG C2 λειτουργεί, στο στήσιμο δεν είχα κανένα θέμα με μη συνδέσεις ή οτιδήποτε, όλα έγιναν γρήγορα και σωστά. Ακόμα κι αν κάποιο από τα περιφερικά βγει από την πρίζα και ξαναμπεί, τα βλέπει, τα λειτουργεί, δεν τα χάνει. Η μπάρα αξίζει αποκλειστικά και μόνο για σειρές-ταινίες με τις αντίστοιχες κωδικοποιήσει ήχου. Για τίποτα άλλο. Παίζει πάρα πολύ ωραία το σωστό περιεχόμενο, ακούς πράγματα πέρα-δώθε, μπρος-πίσω, διακριτά, όλα καλά. Σε πρόγραμμα τηλεόρασης, αλλού βαρούν τα κρούταλα, αλλού χορεύει η νύφη. Αν κάνεις το λάθος και την αφήσεις στην αυτόματη αναγνώριση, σε μια διαφήμιση θα ακούς τη μουσική δυνατά και την ομιλία χαμηλά (η σύγκριση γίνεται μεταξύ τους). Σε αναπαραγωγή μουσικής, από οποιαδήποτε πηγή, απογοήτευση. Δεν έχει ένταση, απλά. Meridian ξεmeridian, το 5.1 edifier που έχω στον υπολογιστή (υποπολλαπλάσιου κόστους) ακούγεται πιο δυνατά, πιο καθαρά, πιο σωστά. Αν το βάλω να παίζει από όλα τα ηχεία, κάπως σώζεται, δεν έχει την ηχώ που αναφέρει στο βίντεο, αλλά και πάλι δεν λέει πολλά. Αν παίξει με το καθαρό μουσικό προφίλ, από τη μπάρα και το γούφερ μόνο, καλόν ύπνο. Σημειώνω ότι ο ήχος από ταινία είναι σαφώς πιο δυνατός. Το WOW Orchestra (αναπαραγωγή σε συνδυασμό με τα ηχεία της τηλεόρασης, μόνο με LG tv), αντίστοιχα αδιάφορο. Όσοι έχετε LG tv, μάλλον ήδη ξέρετε ότι κάθε αναβάθμιση λογισμικού είναι μια νέα εμπειρία, αρκετά τρομακτική. Εκεί που λειτουργούν όλα (όπως κάθε φορά λειτουργούν), τρως μια φάπα και παλεύεις να βγάλεις άκρη. Πριν 2 μήνες άλλαξα ρούτερ, παιδεύτηκα 2 ώρες να τη βάλω στο νέο δίκτυο, έκανα 3 ή 4 φορές reset μέχρι να καταλάβει τί και πώς. Χαζομάρα κατασκευής. Στην τυπική τοποθέτηση, η πάνω επιφάνειά της αντανακλά την τηλεόραση, οπότε ειδικά σε υπότιτλους βλέπετε λάμψεις και ασπρίλες. Οκ, ίσως είναι οι συγκεκριμένες γωνίες σε εμένα, αλλά ώρες-ώρες σκέφτομαι μήπως βάλω σεμεδάκι, να κρατάμε και τις παραδόσεις. Ευχαριστώ για το σχόλιο φίλε μου! Ακόμα και μόνο για τη λάμψη που λες για τους υπότιτλους από μένα είναι αρκετός λόγος να μην αγοραστεί. Δεν το ψήνω για σεμεδάκια. Βέβαια αν όλα τα υπόλοιπα ήταν κομπλέ, συζητούσαμε.. 1
miltostammy Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Στις 22/12/2024 στις 1:49 ΜΜ, avacan23 είπε Μακριά από lg. Αν θέλετε ηχομπαρα με πραγματικό atmos μόνο η Samsung 990 σε τιμή κάτω από 1000 ευρώ. Όλες οι άλλες λύσεις είναι ακριβότερες. Sonos arc κτλ Μακριά από lg συμφωνώ απόλυτα ως παθών. Πέραν της Samsung που αναφέρεις θεωρώ καλή και την JBL Bar 800 Soundbar 720W 5.1.2 Bluetooth και Wi-Fi Κάπου την είδα στα 500κατι εάν δεν κάνω λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα