Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Ο άνθρωπος δεν ήξερε να μου απαντήσει για το μοντέλο του λάπτοπ και που να βρει το αυτοκόλλητο λες να ξέρει να ανοίξει το καπάκι με pry tool και να βγάλει και τον nvme από τη θέση του;

Για αυτό έκανα το thread παιδιά , εντάξει το μοντέλο κ τα χαρακτηριστικά ξέρω να τα βρίσκω μέσα στο λάπτοπ απλά οι γνώσεις μου είναι εντελώς βασικές και αρχάριες 

Έχω άτομο που πήρε parts και έχτισε μόνος του pc και ξέρει να τα ξεχωρίζει , απλά πείτε μου την διαδικασία για να σώσω τα αρχεία μου 

Επίσης σκέφτηκα αν γίνεται να πάρω από άλλο λάπτοπ parts αλλά νομίζω δεν είναι όλα συμβατά στην μητρική δεν ξέρω και πιθανότητα είναι σε κακή κατάσταση είναι αρκετά παλιό 

Δημοσ.

εάν παγώνει το σύστημα δεν υπάρχει άλλος τρόπος από άνοιγμα τη πλάτη του λάπτοπ και ξήλωμα του δίσκου ώστε να μπει σε εξωτερική θήκη.

αν δε μπορείς ο ίδιος το δίνεις σε τεχνικό.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

κλατάρει εννοείς παγώνει κιόλας το σύστημα και δεν ανταποκρίνεται ;

Ναι βγάζει τις κουκίδες στην οθόνη , εξαφανίζεται το σήμα του ποντικιού, αυτό το κάνει σε διαφορετικούς χρόνους, μπορεί να το πάθω κ πριν βάλω τον κωδικό , ενώ χθες είδα 3' έναν αγώνα (μπήκα γρήγορα ήταν στον εον) και το έπαθε μετά , το μόνο που σκέφτομαι είναι να στέλνω ένα αρχείο βαριά σε φλασάκι πριν τα φτύσει 

Αρκετά αρχεία τα βρίσκω ξανά δεν είναι τόσο σημαντικά απλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποια χρειάζομαι όντως έτσι όπως έγινε η φάση 

Δημοσ.
1 minute ago, Panosss_2023 said:

Ναι βγάζει τις κουκίδες στην οθόνη , εξαφανίζεται το σήμα του ποντικιού, αυτό το κάνει σε διαφορετικούς χρόνους, μπορεί να το πάθω κ πριν βάλω τον κωδικό , ενώ χθες είδα 3' έναν αγώνα (μπήκα γρήγορα ήταν στον εον) και το έπαθε μετά , το μόνο που σκέφτομαι είναι να στέλνω ένα αρχείο βαριά σε φλασάκι πριν τα φτύσει 

Αρκετά αρχεία τα βρίσκω ξανά δεν είναι τόσο σημαντικά απλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποια χρειάζομαι όντως έτσι όπως έγινε η φάση 

3 minutes ago, greekfragma said:

εάν παγώνει το σύστημα δεν υπάρχει άλλος τρόπος από άνοιγμα τη πλάτη του λάπτοπ και ξήλωμα του δίσκου ώστε να μπει σε εξωτερική θήκη.

αν δε μπορείς ο ίδιος το δίνεις σε τεχνικό.

ότι σου έγραψα εδώ Swipe Up GIF

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, greekfragma είπε

ότι σου έγραψα εδώ Swipe Up GIF

Αυτό τώρα για επισκευή (που δεν αξίζει οικονομικά νομίζω ) θέλει και κάρτα γραφικών και επεξεργαστή καινούριο ?? ( Επειδή ηταν μαζί αυτά τα δύο) ?? 

Δημοσ.
8 minutes ago, Panosss_2023 said:

Αυτό τώρα για επισκευή (που δεν αξίζει οικονομικά νομίζω ) θέλει και κάρτα γραφικών και επεξεργαστή καινούριο ?? ( Επειδή ηταν μαζί αυτά τα δύο) ?? 

δεν αλλάζουν στο συγκεκριμένο λάπτοπ. είναι κολλημένα στη μητρική στο ίδιο τσιπάκι.

μπορεί να αλλάξει σε ειδικό εργαστήριο που αλλάζει τσιπάκια αλλά όταν θα σου πουν από 120-150 ευρώ ελάχιστη χρέωση μάλλον θα σκεφτείς να το πετάξεις ή αγγελία για ανταλλακτικά και να πάρεις άλλο λάπτοπ.

Δημοσ.
1 minute ago, Artman13 said:

Υπάρχει περίπτωση να του ανεβάζει θερμοκρασία και απλά να θέλει μια αλλαγή πάστας μπας και το σώσει έτσι; 

όχι. είναι πλέον αργά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...