Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από εχθές το λάπτοπ παρουσιάζει το πρόβλημα της εικόνας, η οθόνη καμία φορά δεν ανταποκρίνεται και μετά από προσπάθειες το ανοίγω και η εικόνα γίνεται (όπως στην φωτογραφία) έπειτα από λίγα λεπτά χρήσης.

Δοκίμασα το reset gpu των windows (με τν συνδυασμό πλήκτρων) αλλά δεν βοήθησε

Γνωρίζει κάποιος τρόπο επίλυσης? Καμία φορά στο άνοιξε κλείσε με εμφάνιση κάποιες επιλογές όπως απενεργοποίηση επιλογή για προχωρημένους και μερικά ακόμαα αλλά δεν έχω ιδέα τι να κάνω

Ισχύει ότι για να φτιαχτεί θα πρέπει να χάσω όλα τα αρχεία μου ? 

IMG_20241222_012912.jpg

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, greekfragma είπε

η κάρτα γραφικών αρχίζει να χαιρετάει.

ποιό μοντέλο είναι; τι γράφει στο ταμπελάκι;

Ryzen 3 με AMD Radeon Graphics γράφει κάτω δεξιά 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, greekfragma είπε

λάθος ταμπελάκι. όχι το διαφημιστικό.

αυτό με το μοντέλο.

Το μοντέλο του λάπτοπ είναι IdeaPad 3 15ADA05 Laptop - Type 81W100C7GM , έχει ένα QR code support κ βρήκα τις προδιαγραφές του , πάλι με έβγαλε την ταμπέλα με 4 επιλογές για αποκατάσταση των windows αλλά το έκανα απενεργοποίηση τα έχει παίξει λογικά 

Δημοσ.
19 minutes ago, Panosss_2023 said:

Το μοντέλο του λάπτοπ είναι IdeaPad 3 15ADA05 Laptop - Type 81W100C7GM , έχει ένα QR code support κ βρήκα τις προδιαγραφές του , πάλι με έβγαλε την ταμπέλα με 4 επιλογές για αποκατάσταση των windows αλλά το έκανα απενεργοποίηση τα έχει παίξει λογικά 

έχει ενσωματωμένα γραφικά στον επεξεργαστή. αυτό σημαίνει οτι η επισκευή είναι μη συμφέρουσα για τη τιμή που αγοράστηκε και τα χρόνια που έχει δουλέψει. 

εάν είσαι εντός εγγύησης το στέλνεις στη Lenovo.

εάν είσαι εκτός λυπάμαι έχασες.

ώρα για καινούριο.

2 πράγματα να κάνεις μπας και είναι καμιά υποπερίπτωση άλλης βλάβης αν και δε δίνω πολλές πιθανότητες.

σε διαφορετική γωνία της  οθόνης αν ενώ δουλεύει κάνεις με το χέρι την οθόνη μπροστά πίσω αλλάζουν τα τετράγωνα σφάλματα που βλέπεις ή μένουν σταθερά;

κούμπωσε με ένα καλώδιο hdmi σε μια εξωτερική οθόνη. αν και εκεί βλέπεις τέτοια πίξελ δυστυχώς όλα τελειώσαν.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, greekfragma είπε

έχει ενσωματωμένα γραφικά στον επεξεργαστή. αυτό σημαίνει οτι η επισκευή είναι μη συμφέρουσα για τη τιμή που αγοράστηκε και τα χρόνια που έχει δουλέψει. 

εάν είσαι εντός εγγύησης το στέλνεις στη Lenovo.

εάν είσαι εκτός λυπάμαι έχασες.

ώρα για καινούριο.

2 πράγματα να κάνεις μπας και είναι καμιά υποπερίπτωση άλλης βλάβης αν και δε δίνω πολλές πιθανότητες.

σε διαφορετική γωνία της  οθόνης αν ενώ δουλεύει κάνεις με το χέρι την οθόνη μπροστά πίσω αλλάζουν τα τετράγωνα σφάλματα που βλέπεις ή μένουν σταθερά;

κούμπωσε με ένα καλώδιο hdmi σε μια εξωτερική οθόνη. αν και εκεί βλέπεις τέτοια πίξελ δυστυχώς όλα τελειώσαν.

Κατάλαβα , θ α τα δοκιμάσω, υπάρχει τρόπος να σώσω τα αρχεία που έχω μέσα ?? 

Δημοσ.
10 minutes ago, Panosss_2023 said:

Κατάλαβα , θ α τα δοκιμάσω, υπάρχει τρόπος να σώσω τα αρχεία που έχω μέσα ?? 

εφόσον το λάπτοπ δουλεύει βάλε εξωτερικό δίσκο κατά προτίμηση ή στικάκι επώνυμο μαρκάτο και μετέφερέ τα.

ο δίσκος δεν έχει επηρεαστεί και ούτε πρόκειται.

εγγύηση τελικά έχει ή όχι; είναι μοντέλο 2022. έχει 2 χρόνια

Δημοσ.
3 ώρες πριν, greekfragma είπε

εφόσον το λάπτοπ δουλεύει βάλε εξωτερικό δίσκο κατά προτίμηση ή στικάκι επώνυμο μαρκάτο και μετέφερέ τα.

Όχι έχει λήξει , νομίζω είναι του 2020 γιατί στο σάιτ που μπήκα έλεγε ότι έληξε πριν δύο χρόνια η εγγύηση ήταν για 2ε τη 

3 ώρες πριν, greekfragma είπε

Δεν προλαβαίνω να μεταφέρω τα αρχεία αφού θα βγάλει πρόβλημα στην οθόνη επειδή δεν τραβάνε τα γραφικά 

Δημοσ.
5 hours ago, mercator84 said:

Βγάλε τον δίσκο από μέσα και κράτα backup σε άλλο pc 

Ο δίσκος του είναι nvme δεν είναι απλό 

5 hours ago, Panosss_2023 said:

Όχι έχει λήξει , νομίζω είναι του 2020 γιατί στο σάιτ που μπήκα έλεγε ότι έληξε πριν δύο χρόνια η εγγύηση ήταν για 2ε τη 

Δεν προλαβαίνω να μεταφέρω τα αρχεία αφού θα βγάλει πρόβλημα στην οθόνη επειδή δεν τραβάνε τα γραφικά 

Προλαβαίνεις 

Δημοσ.
2 hours ago, greekfragma said:

Κυκλοφορουν εξωτερικες θηκες για nvme δισκους. Εχουμε παει στο φεγγαρι και στον Αρη , λες να μην υπηρχε λυση για κατι τετοιο ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, mphxths said:

Κυκλοφορουν εξωτερικες θηκες για nvme δισκους. Εχουμε παει στο φεγγαρι και στον Αρη , λες να μην υπηρχε λυση για κατι τετοιο ?

Ο άνθρωπος δεν ήξερε να μου απαντήσει για το μοντέλο του λάπτοπ και που να βρει το αυτοκόλλητο λες να ξέρει να ανοίξει το καπάκι με pry tool και να βγάλει και τον nvme από τη θέση του;

Επεξ/σία από greekfragma
Δημοσ.
2 ώρες πριν, greekfragma είπε

Προλαβαίνεις 

Πως προλαβαίνω;; Εφόσον μπω μου δίνει 1-2 λεπτα και κλαταρει πάλι 

Δημοσ.
2 minutes ago, Panosss_2023 said:

Πως προλαβαίνω;; Εφόσον μπω μου δίνει 1-2 λεπτα και κλαταρει πάλι 

κλατάρει εννοείς παγώνει κιόλας το σύστημα και δεν ανταποκρίνεται ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...