definitio Δημοσ. Τρίτη στις 04:41 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:41 μμ cosmote / frog / what's up...είναι κάποιο προτιμότερο από τα τρία; Πχ ως προς τις προσφορές, τις παροχές (πχ κουπόνια για αγορές), τη χρηστικότητα της εφαρμογής... Είμαι τώρα σε vodafone καρτοκινητό ευχαριστημένος αλλά σίγουρα είναι καλύτερη αυτή η προσφορά. Προλαβαίνουμε για αλλαγή;
esertas Δημοσ. Τρίτη στις 06:07 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:07 μμ Εγώ νομίζω προλάβαίνεις. Τώρα διαφορές δεν ξέρω.
dorinpro Δημοσ. Τετάρτη στις 10:34 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:34 πμ Δυστυχώς ούτε εγώ κατάφερα να κάνω κάτι! Πρώτη φορά Cosmote και τελευταία! Πως γίνεται στο εξωτερικό να τα κάνεις όλ’ αυτά σε 5 λεπτά και να κατεβάζει η sim κατευθεία στο κινητό και να κάνεις ενεργοποίηση με το διαβατήριο 😊
Gom7 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:49 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:49 πμ (επεξεργασμένο) Εχω προσπαθήσει για ταυτοποίηση με 2 συσκευές πανω απο 50 φορες χωρις αποτέλεσμα. Μετα την σελφι και το διαβατηριο/ταυτότητα (αυτα περνάνε επιτυχώς), μετα την συμπλήρωση στοιχείων με πεταει στην αρχική οθονη του app. Πηρα πολλες φορές το 13888 και στη τελευταία επικοινωνία μου ειπαν θα κανουμε εμείς ταυτοποίηση και αφου την εκαναν ,δεν ισχύει η προσφορά καθως ειναι μονο για online ενεργοποιήσεις μεσω app. Ξανα παραγγειλα αλλη sim ... Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:04 μμ από Gom7
d4mage Δημοσ. Τετάρτη στις 12:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:20 μμ (επεξεργασμένο) Μόλις παρέλαβα την κάρτα sim, η προσφορά ενεργοποιείται ή να κάνω επιστροφή κάρτας; Βλέπω πολλά προβλήματα άμα είναι να μπλέξω να μείνω όπως είμαι. Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:21 μμ από d4mage
fotini1 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:57 μμ εγω παρέλαβα 2 sim.Την μια καρτα sim whats up την έκανα ενεργοποίηση μέσω app και μου απάντησαν ότι σε 15 ημέρες ενεργοποίηση....Φρίκαρα λέω χάνω την προσφορά.Παίρνω τηλέφωνο 13888 και δεν ήξεραν ΤΙΠΟΤΑ.Μάλιστα μου απαντάει λάθος ότι για την ενεργοποίηση της προσφοράς δεν παίζει ρόλο καταλυτικό η ημερομηνία 15 Ιανουαρίου αλλά η ημερομηνία παραγγελίας και παραλαβής SIM. Του λέω πήγαινε ρώτα πάλι γιατί ο αστερίσκος λέει ενεργοποίηση μέχρι 15.Περίμενα στο τηλέφωνο και τελικά μου λέει δίκιο έχεις... Μετά πήγα σε COSMOTE κατάστημα και με έδιωξαν ότι δεν ασχολούνται αυτοί και δεν ξέρουν. Πήγα σε GERMANOS και μία κοπέλα έκανε αιτήσεις φορητότητας και μου λέει 3 εργάσιμες για έγκριση και μετά μου δίνεις SIM και ενεργοποιείς. Είμαι ακόμα στο περίμενε...
Tzane Δημοσ. Τετάρτη στις 01:12 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:12 μμ 12 minutes ago, fotini1 said: εγω παρέλαβα 2 sim.Την μια καρτα sim whats up την έκανα ενεργοποίηση μέσω app και μου απάντησαν ότι σε 15 ημέρες ενεργοποίηση....Φρίκαρα λέω χάνω την προσφορά.Παίρνω τηλέφωνο 13888 και δεν ήξεραν ΤΙΠΟΤΑ.Μάλιστα μου απαντάει λάθος ότι για την ενεργοποίηση της προσφοράς δεν παίζει ρόλο καταλυτικό η ημερομηνία 15 Ιανουαρίου αλλά η ημερομηνία παραγγελίας και παραλαβής SIM. Του λέω πήγαινε ρώτα πάλι γιατί ο αστερίσκος λέει ενεργοποίηση μέχρι 15.Περίμενα στο τηλέφωνο και τελικά μου λέει δίκιο έχεις... Μετά πήγα σε COSMOTE κατάστημα και με έδιωξαν ότι δεν ασχολούνται αυτοί και δεν ξέρουν. Πήγα σε GERMANOS και μία κοπέλα έκανε αιτήσεις φορητότητας και μου λέει 3 εργάσιμες για έγκριση και μετά μου δίνεις SIM και ενεργοποιείς. Είμαι ακόμα στο περίμενε... Σου είχε επιλογή για άμεση ενεργοποίηση χωρίς να περιμένεις τις 14 μέρες και δεν το τικαρες.(Το ίδιο έπαθα κ εγω) Άμα κάνεις ακύρωση ενεργοποίησης και ξανά την διαδικασία από την αρχή(τικαροντας το πεδίο για άμεση ενεργοποίηση) στο κάνει σε μια εργασιμη 1
atabertass Δημοσ. Τετάρτη στις 02:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:27 μμ Τικαρετε το κουτάκι γισ άμεση φορητότητα ,σε 2 μέρες έγινε η μεταφορά από nova σε whatsup .Ταυτοποίηση μέσα από το app της cosmote χωρίς πρόβλημα
manicos Δημοσ. Τετάρτη στις 02:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:56 μμ Έρχομαι κι εγώ από συμβόλαιο νόβα σε whatsup. Αίτηση για σιμ 05/01, ήρθε σήμερα. Ενεργοποίηση μέσω διαβατηρίου με εφαρμογή whatsup. Το δοκίμασα 4-5 φορές και τελικά έπιασε. Με παλιά ταυτότητα πάλεψα 4-5 φορές και δεν έπιασε. Φυσικά επέλεξα άμεση φορητότητα και αναμένω. Νομίζω υπάρχει χρόνος για όποιον ενδιαφέρεται για άμεση φορητότητα.
Insomniaa2024 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:10 μμ Καλησπέρα και καλή χρονιά και από εμένα...να αναφέρω και εγώ την δική μου περίπτωση... ήμουν κάτοχος what's up καρτοκινητου... Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου το απόγευμα, πάω σε κατάστημα Vodafone και ζητάω φορητότητα σε αυτούς και να μπω στο πρόγραμμα με τα 13 ευρώ που προσφέρει απεριόριστο ίντερνετ και ομιλία (σημείωση: παρόλο που αναφερόταν ότι αυτή η προσφορά γίνεται μόνο μέσω διαδικτύου, ένα ευγενεστατο παλικάρι σε ένα κατάστημα της Θεσσαλονίκης μου έδωσε εκείνη την ώρα κάρτα sim της Vodafone για να κάνω εγώ την αλλαγή).... εξαιτίας των αργιων 25-26 Δεκεμβρίου έγινε η φορητότητα και η ενεργοποίηση του προγράμματος στις 27 Δεκεμβρίου...( Όπως ακριβώς μου το ανέφερε ο υπάλληλος της Vodafone).... Σάββατο 28 Δεκεμβρίου κάνω την αίτηση για φορητότητα για what's up μέσω της σελίδας από το ίντερνετ...την κάρτα sim την παραλαμβάνω την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου και την επομένη ημέρα Παρασκευή στις 3 του μηνός κάνω την διαδικασία για ενεργοποίηση μέσω της εφαρμογής του what's up από το κινητό...με την πρώτη προσπάθεια ολοκληρώθηκε.... Σήμερα Τετάρτη 8 Ιανουαρίου έγινε η φορητότητα σε what's up.... ακολούθησα την συμβουλή που είδα ότι με το πρόγραμμα DIY ενεργοποιείται κανονικά το απεριόριστο ίντερνετ και ομιλία και όλα καλά... καλή συνέχεια σε όλους..
d4mage Δημοσ. Τετάρτη στις 06:13 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:13 μμ Μόλις ολοκλήρωσα την εγγραφή και περιμένω την ενεργοποίηση. Για να δούμε…
ultrahd Δημοσ. Τετάρτη στις 10:54 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:54 μμ (επεξεργασμένο) Παιδιά επειδή γενικά βλέπω και υπάρχουν πολλές δυσκολίες κατά τη διαδικασία της ενεργοποίησης (σκαναρισμα του barcode του φακέλου της sim, σκαναρισμα ταυτότητας, selfie) θέλω να ρωτήσω τα εξής: Πολλοί έχουν ανάφερει ότι είναι καλύτερο να προτιμηθεί το mycosmote app σε σχέση με το whatsup app.Εγω αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Στο mycosmote app πως κάνουμε login , ώστε να κάνουμε την λεγόμενη "ενεργοποίηση sim" ? Χρειάζεται να φτιάξουμε κάποιο cosmote id? Ρωτάω το παραπάνω λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι όταν πάμε να κάνουμε τη λεγόμενη "ενεργοποίηση sim" δεν έχουμε ακόμα τοποθετήσει την κάρτα sim που λάβαμε στο κινητό (αφού άλλωστε ακόμα δεν είναι ενεργοποιημένη). Επομένως νομίζω ότι δεν θα μπορούμε να κάνουμε login στο mycosmote app με τον αριθμό του κινητού και sms one time password. Θα μπορούσε κάποιος που το έχει κάνει ήδη να μου λύσει αυτή την τεχνική αλλά νομίζω πολύ σημαντική απορία μου?! Πώς θα κάνουμε login στο mycosmote app? Με τι credentials? Χρειάζεται να φτιάξουμε κάποιο νέο cosmote id? Αν ναι , χρειάζεται cosmote id με username email ή με username αριθμό τηλεφώνου? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:57 μμ από ultrahd
fysikos Δημοσ. Πέμπτη στις 08:59 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:59 πμ καλημέρα. δηλαδή αν κάνω σήμερα την αίτηση και επιλέξω και το κουτακι για την φορητοτητα εντος 2 ημερών, υπάρχει περιπτωση να μην πάρω την προσφορά; δλδ και αυριο να μου στειλουν την sim μέχρι να έρθει και να ενεργοποιηθει θα φτάσουμε στο τελος της επομενης εβδομάδας δλδ μετά τις 15/1. μετράει πότε γίνεται η αίτηση ή πότε ολοκληρώνεται η φορητότητα;
definitio Δημοσ. Πέμπτη στις 09:40 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:40 πμ (επεξεργασμένο) Εγώ αιτήθηκα φορητότητα τη Τρίτη το απόγευμα, τη Τετάρτη εστάλη η κάρτα, βάσει παρακολούθησης μάλλον θα παραδοθεί αύριο (ελπίζω γιατί δεν έχω θετικές εμπειρίες με τη Courier Center) κι έτσι μένουν Δευτέρα-Τετάρτη για την ενεργοποίηση, πιθανότατα είναι επαρκές το διάστημα. Αλλά αν παραγγείλεις τώρα τη κάρτα, δεν ξέρω, δύσκολο. Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:42 πμ από definitio
atabertass Δημοσ. Πέμπτη στις 09:58 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:58 πμ 11 ώρες πριν, ultrahd είπε Παιδιά επειδή γενικά βλέπω και υπάρχουν πολλές δυσκολίες κατά τη διαδικασία της ενεργοποίησης (σκαναρισμα του barcode του φακέλου της sim, σκαναρισμα ταυτότητας, selfie) θέλω να ρωτήσω τα εξής: Πολλοί έχουν ανάφερει ότι είναι καλύτερο να προτιμηθεί το mycosmote app σε σχέση με το whatsup app.Εγω αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Στο mycosmote app πως κάνουμε login , ώστε να κάνουμε την λεγόμενη "ενεργοποίηση sim" ? Χρειάζεται να φτιάξουμε κάποιο cosmote id? Ρωτάω το παραπάνω λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι όταν πάμε να κάνουμε τη λεγόμενη "ενεργοποίηση sim" δεν έχουμε ακόμα τοποθετήσει την κάρτα sim που λάβαμε στο κινητό (αφού άλλωστε ακόμα δεν είναι ενεργοποιημένη). Επομένως νομίζω ότι δεν θα μπορούμε να κάνουμε login στο mycosmote app με τον αριθμό του κινητού και sms one time password. Θα μπορούσε κάποιος που το έχει κάνει ήδη να μου λύσει αυτή την τεχνική αλλά νομίζω πολύ σημαντική απορία μου?! Πώς θα κάνουμε login στο mycosmote app? Με τι credentials? Χρειάζεται να φτιάξουμε κάποιο νέο cosmote id? Αν ναι , χρειάζεται cosmote id με username email ή με username αριθμό τηλεφώνου? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Καλημερα ,εγω ειχα φτιάξει cosmote id με το ίδιο mail που χρησιμοποίησα και για τα στοιχεία της φορητότητας ,οπότε έκανα log in με το mail αυτό και μέσα στο μενού της ενεργοποίησης βρήκε αυτόματα ότι έχει γίνει αίτηση για φορητότητα του αριθμου μου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα