Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 hours ago, datio said:

100+ TB είναι, οπότε είσαι εντάξει.

Όσοι έχετε whatsup, είναι οικονομικότερο να βάλετε το DATA MONTH που κοστίζει 8.50, αντί κάποιο άλλο πρόγραμμα στα 11.50

image.png.75fa15fc2c103794519363386c02df26.png

Στους 3-4 μήνες βγαίνει ένας επιπλέον χωρίς να βάλετε κάρτα...

Το εξηγείς λιγο καλύτερα αυτο? Αν βαζεις μονο το data month καθε μηνα, δεν σε "κοβει" οσον αφορά τα απεριόριστα Gb ολη μερα? Χρεώνεσαι λιγότερο κάθε μήνα έτσι ΚΑΙ έχεις και απεριόριστα gb? 

Thanks 

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, oldnew είπε

Το εξηγείς λιγο καλύτερα αυτο? Αν βαζεις μονο το data month καθε μηνα, δεν σε "κοβει" οσον αφορά τα απεριόριστα Gb ολη μερα? Χρεώνεσαι λιγότερο κάθε μήνα έτσι ΚΑΙ έχεις και απεριόριστα gb? 

Thanks 

Δύσκολα να δίνει με 8.5 ευρώ απεριόριστα τα πάντα αλλά το αναφέρει από κάτω οπότε παίζει.

Δημοσ.
6 minutes ago, Arkin said:

Δύσκολα να δίνει με 8.5 ευρώ απεριόριστα τα πάντα αλλά το αναφέρει από κάτω οπότε παίζει.

Εξακολουθώ να μη καταλαβαινω τι εννοείς. 

Άσχετο με αυτο, αν ξέρει κανείς.  Κατι γράφει ότι πρέπει να ενεργοποιεις πακετο καθε μηνα πρην λήξει το προηγούμενο.  Αν ξεχάσεις πχ 2 μερες να βαλεις λεφτα καποιο μηνα παει η προσφορά? Δηλαδή αν βάλεις, μετα δε θα σου δωσει απεριόριστα? 

Αν ξέρει κανείς. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δίνει απεριόριστα GB και ομιλία κανονικά το συγκεκριμένο. Απόρησα κι εγώ γιατί το κάναν έτσι αλλά λογικά φταίει που έβαλαν το πρόγραμμα που κοστίζει 11.5 σαν παράδειγμα.

7 λεπτά πριν, oldnew είπε

Εξακολουθώ να μη καταλαβαινω τι εννοείς. 

Άσχετο με αυτο, αν ξέρει κανείς.  Κατι γράφει ότι πρέπει να ενεργοποιεις πακετο καθε μηνα πρην λήξει το προηγούμενο.  Αν ξεχάσεις πχ 2 μερες να βαλεις λεφτα καποιο μηνα παει η προσφορά? Δηλαδή αν βάλεις, μετα δε θα σου δωσει απεριόριστα? 

Αν ξέρει κανείς. 

Σου έρχεται SMS όταν κάνεις 1η φορά ενεργοποίηση του πακέτου, αναφέροντάς σου μέχρι πότε ισχύει η προσφορά των 9 μηνών. Εμένα π.χ. έλεγε τέλη Σεπτέμβρη του 2025.

Αν υπάρξει περίοδος, π.χ. 1-2 ημέρες, που δεν ενεργοποιήσεις το πακέτο, το ενεργοποιείς όποτε θέλεις μέχρι την παραπάνω ημερομηνία και ξαναέχεις απεριόριστα.
Κάποιος άλλος μπορεί να θέλει να ενεργοποιήσει πρόγραμμα πριν λήξει το τρέχον, κι αυτό γίνεται απ'όσο ξέρω.

Γενικά θεωρώ ότι είναι αρκετά παίδεμα η κατάσταση με χειροκίνητες ανανεώσεις και ενεργοποιήσεις.
Θα προτιμούσα το ετήσιο της Frog με απεριόριστη ομιλία/ίντερνετ στα 144 που ανέφερε κάποιος άλλος αντί για αυτό.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ultrahd είπε

μήπως μπορεί να γίνει το εξής: Για να μην περιμένεις την courier,να σου δώσουν στο κατάστημα cosmote την κάρτα sim, να μη σου περάσουν απο το κατάστημα τη φορητότητα και στη συνέχεια εσύ να κάνεις την online ενεργοποίηση (ουσιαστικά την φορητότητα) μέσω της εφαρμογής?

Δεν γίνεται γιατί η κάθε sim έχει μοναδικό αριθμό στον οποίο ενεεγοποιείται η προσφορά. Και αφού εσύ δεν έχεις πεδίο για αυτό το νούμερο, δεν μπορεί να γίνει και αυτό που λες. 

Αν η φορητοτητα αφορά 3 διαφορετικά όνομα, δεν θα έχεις θέμα 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν γίνεται γιατί η κάθε sim έχει μοναδικό αριθμό στον οποίο ενεεγοποιείται η προσφορά. Και αφού εσύ δεν έχεις πεδίο για αυτό το νούμερο, δεν μπορεί να γίνει και αυτό που λες. 

Αν η φορητοτητα αφορά 3 διαφορετικά όνομα, δεν θα έχεις θέμα 

Σε ευχαριστώ φίλε μου αν και δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς όταν λες δεν έχεις πεδίο για αυτό το νούμερο.

Σε κάθε περίπτωση γνωρίζεις αν η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει με κάποιο τρόπο και από καταστήματα cosmote/germanos ή είναι αποκλειστικά με ηλεκτρονική παραγγελία της sim και στη συνέχεια online ενεργοποίηση?

Επίσης βασικά μιλάω για νούμερα που είναι στο ίδιο όνομα.Θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντελώς το ένα για να παραγγείλω την άλλη sim για το επόμενο?

Δημοσ.
1 hour ago, datio said:

Γενικά θεωρώ ότι είναι αρκετά παίδεμα η κατάσταση με χειροκίνητες ανανεώσεις και ενεργοποιήσεις.

Δε γίνεται αυτόματα με κάποιο τρόπο; Ας πούμε στο cosmote Neo που έχω κάθε 30 ημέρες παίρνει απο την κάρτα το ποσό που πρέπει μόνο του.

Αν έχεις την ευγενή καλωσύνη, μπορείς να εξηγήσεις πως κάνεις τη διαδικασία; Ρωτάω γιατί δεν έχω επαφή με καρτοκινητή εδώ και 25 χρόνια (από τότε που παίρναμε κάτι από το περίπτερο και το ξύναμε...)

Δημοσ.

Fyi, το 5G δίκτυο της cosmote είναι διαθέσιμο μόνο σε "πιστοποιημένα" smartphones. Δηλαδή δεν αρκεί μόνο να υποστηρίζει 5G η συσκευή, πρέπει να την έχει εγκρίνει και η Cosmote.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα για οσους θελουν να κανουν φορητοτητα αλλα βρισκονται ηδη στην cosmote πανε πρωτα vodafone/wind και καπακι ξανα κανουν φορητοτητα με αυτη την προσφορα. Λογικα ανετα προλαβαινουν μεχρι 15/01. Με 13 ευρω καρτα αν ειναι σε cosmote one μενουν 13 στην καρτα αρα στους 2 μηνες ο τριτος δωρο με την ενεργοποιηση 8.5 ευρω που εχει το giga month. Αν δεν υπαρχει σταθερο ειναι μειον 10% ο φορος μενουν 11.60 καπου εκει οποτε στους 3 μηνες ο τριτος δεν χρειαζεται καρτα. Δεν ειναι ασχημο μακαρι να ηταν για 2 χρονια και οχι 9 μηνες. Η καλυτερη προσφορα απο την BF και μετα ουτε frog με τα 109 ευρω που δωσαμε ουτε τιποτα.  Και εκεινη η προσφορα ειχε 120 λεπτα προς ολους εδω ειναι και τα λεπτα απεριοριστα. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αρα για οσους θελουν να κανουν φορητοτητα αλλα βρισκονται ηδη στην cosmote πανε πρωτα vodafone/wind και καπακι ξανα κανουν φορητοτητα με αυτη την προσφορα. Λογικα ανετα προλαβαινουν μεχρι 15/01. Με 13 ευρω καρτα αν ειναι σε cosmote one μενουν 13 στην καρτα αρα στους 2 μηνες ο τριτος δωρο με την ενεργοποιηση 8.5 ευρω που εχει το giga month. Αν δεν υπαρχει σταθερο ειναι μειον 10% ο φορος μενουν 11.60 καπου εκει οποτε στους 3 μηνες ο τριτος δεν χρειαζεται καρτα. Δεν ειναι ασχημο μακαρι να ηταν για 2 χρονια και οχι 9 μηνες. Η καλυτερη προσφορα απο την BF και μετα ουτε frog με τα 109 ευρω που δωσαμε ουτε τιποτα.  Και εκεινη η προσφορα ειχε 120 λεπτα προς ολους εδω ειναι και τα λεπτα απεριοριστα. 

αργεί η φορητότητα δυστυχώς, εγώ πήγα από whatsup σε vodafone cu από 23/12 η αίτηση και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί, αν θέλει άλλο τόσο διάστημα η Cosmote τότε δεν φτάνει ο χρόνος για να γίνει η διαδικασία. (+ το ότι πετάς 13 ευρώ για υποχρεωτική κάρτα)

Επεξ/σία από ChrisN.S.
Δημοσ.

Παιδιά από cu φορητότητα πόσες μέρες παίρνει; Έχει κανείς εμπειρία; Προλαβαίνω άραγε αν κάνω την παραγγελία αύριο να έχει ολοκληρωθεί ως τις 14;

Επίσης, πως γίνεται; Απλά δηλώνεις κατά την αγορά της κάρτας πως θες να μεταφέρεις το νούμερο σου από άλλη εταιρεία, δίνεις τον αριθμό και το αναλαμβάνουν όλα αυτοί;

Δημοσ.

Από free2go έγινε σε 5 μέρες με 2 μέρες αργία. Κυριακή αίτηση Παρασκευή είχα αλλάξει. Είχα τσεκάρει σε ένα βοξ να μην περιμένω 14 μέρες. Να γίνει άμεσα η μεταφορά.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 29/12/2024 στις 5:04 ΠΜ, Dynamics είπε

καλημερα ενεργοποιηση στην καρτα πως κανατε?εχω την σιμ απο εχθες εκανα ακαουντ στην εφαρμογη τα κανω οπως λεει μολις βγαλω φωτογραφια την ταυτοτητα κολλαει η εφαρμογη και με ξανα γυριζει απο την αρχη!εχω δοκιμασει σε δυο συσκευες και εχω το ιδιο θεμα  

Καλημερα, ακριβως το ιδιο παθαινω κι εγω. Εχω δοκιμασει 20 φορες...στο 13888 εχω παρει 4 φορες δεν βγαζουν ακρη...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, esertas είπε

Από free2go έγινε σε 5 μέρες με 2 μέρες αργία. Κυριακή αίτηση Παρασκευή είχα αλλάξει. Είχα τσεκάρει σε ένα βοξ να μην περιμένω 14 μέρες. Να γίνει άμεσα η μεταφορά.

Έχοντας παραλάβει πρώτα την κάρτα;

Ανησυχώ για το εξής - εάν παραπάνω εγκαίρως και κανω ενεργοποίηση κάρτας αλλά η φορητότητα ολοκληρωθεί μετά τις 15, τί γίνεται τότε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alexx_bauer είπε

Έχοντας παραλάβει πρώτα την κάρτα;

Ανησυχώ για το εξής - εάν παραπάνω εγκαίρως και κανω ενεργοποίηση κάρτας αλλά η φορητότητα ολοκληρωθεί μετά τις 15, τί γίνεται τότε;

Σωστή ερώτηση! Επίσης σημαντικό είναι και το ερώτημα που έχω κάνει ήδη πιο πριν:

Μπορεί κάποιος να κάνει 2 ξεχωριστές παραγγελίες,ώστε να έρχονται οι κάρτες sim με τα courier ? Ώστε δηλαδή να μην καθυστερούμε περιμένοντας την ολοκλήρωση της ενεργοποίησης της πρώτης sim για να παραγγείλουμε να μας έρθει και η δεύτερη sim.

Έχει κάνει κάποιος 2 ξεχωριστές παραγγελίες "στο καπάκι"?

Επεξ/σία από ultrahd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...