Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lazar0s είπε

spacer.png

το παρακάτω είναι παράδειγμα, ενώ πάνω λένε όλα τα πακέτα που συμμετέχουν. Στο support live chat τους μου ειπαν να ενεργοποιησω αυτο με τα 11,5€ το diy με τα 8,5 δεν συμπεριλαμβάνεται λένε...

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, taslikos είπε

το παρακάτω είναι παράδειγμα, ενώ πάνω λένε όλα τα πακέτα που συμμετέχουν. Στο support live chat τους μου ειπαν να ενεργοποιησω αυτο με τα 11,5€ το diy με τα 8,5 δεν συμπεριλαμβάνεται λένε...

διαφημιση >>> απο το τι λεει ο καθε τυχαρπαστος στο support. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lazar0s είπε

διαφημιση >>> απο το τι λεει ο καθε τυχαρπαστος στο support. 

άρα λες να ενεργοποιήσω αυτό με τα 8,5;

Δημοσ.

Απλά έδωσα SS από το επίσημο σάιτ συγκεκριμένο παράδειγμα που ρωτήθηκε εδώ που αναφέρει ρητά ότι με data month ενεργοποιείται η προσφορά.
Αν το χρειαζόμουν ναι θα έκανα ενεργοποίηση αυτό το πακέτο, αν δεν έμπαινε η προσφορά απευθείας complaint στο support τους και καταγγελία στην ΕΕΤΤ (https://www.eett.gr/katanalotes/tilefonia-amp-diadiktyo/diacheirisi-kataggelion/ypovoli-kataggelias-gia-tilefonia-amp-diadiktyo/)
Δυστυχώς η COSMOTE είναι πλέον φουλ αναξιόπιστη στο τι προμοτάρει και γιαυτό κάθε καταναλωτής πρέπει να είναι έτοιμος να τους καταγγείλει για τις πρακτικές τους. 

Δημοσ.

Τελικα μπορώ να κάνω τη διαδικασία online πχ 10 του μηνος, και να ισχύει? Γιατι πχ η sim μπορεί να μου έρθει και 20 του μηνος. Ξέρει κάνεις?  Αλλιώς αν είναι να το ξεκινήσω τώρα. Αλλα και τώρα να το ξεκινήσω, επαρχία + γιορτές, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου φέρει τη sim ο κουριερ. 

Thanks, 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, oldnew είπε

Τελικα μπορώ να κάνω τη διαδικασία online πχ 10 του μηνος, και να ισχύει? Γιατι πχ η sim μπορεί να μου έρθει και 20 του μηνος. Ξέρει κάνεις?  Αλλιώς αν είναι να το ξεκινήσω τώρα. Αλλα και τώρα να το ξεκινήσω, επαρχία + γιορτές, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου φέρει τη sim ο κουριερ. 

Thanks, 

Πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί το νούμερο έως 15/1 ξεκινά από τώρα προλαβαίνεις άνετα 

• Thanks 1
Δημοσ.
24 minutes ago, taslikos said:

Πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί το νούμερο έως 15/1 ξεκινά από τώρα προλαβαίνεις άνετα 

Το εκανα μόλις καλού κακου.. Thanks 

Δημοσ.

Αν είναι να επιλέγεις πακέτο, για να περαστεί η προσφορά, τι σόι προσφορά είναι; Θεωρείται προσφορά εάν ανανεώνεις κάθε μήνα 13 μήνα παρέχονται απεριόριστα δεδομένα και λεπτά ομιλίας και μένουν στο υπόλοιπο σου... Όχι;

Δημοσ.

Όχι. Αναγκαστικά κάθε μήνα αγοράζεις πακέτο με 11.5 ευρώ (βάζεις μέσα 13 ευρώ) και ταυτόχρονα ενεργοποιουνται τα απεριόριστα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, esertas είπε

Όχι. Αναγκαστικά κάθε μήνα αγοράζεις πακέτο με 11.5 ευρώ (βάζεις μέσα 13 ευρώ) και ταυτόχρονα ενεργοποιουνται τα απεριόριστα.

Εν τέλη ενεργοποίησα DIY με 8,5€ και τα έδωσε μια χαρά 

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Πόσες μέρες διαρκεί η διαδικασία φορτικότητας σε άλλο πάροχο? 
Είμαι ήδη σε whatsup οπότε σκέφτηκα να κάνω αίτηση για voda/nova και μετά ξανά στο whatsup για την προσφορά μιας και θέλω τον αριθμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...