Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

online ενέργοποιησεις εως 15/1 Συμπέρασμα δικό μου λογικά πρέπει να εχεις παραλάβει μέχρι εκείνη τη ημερομηνία και να τη ενεργοποιήσεις 15/1. Εγω τωρα θελω να ρωτησω κατι αλλο οσοι κανετε νεα sim on line με νέο νούμερο έχετε δυνατότητα να διαλέξετε το νούμερο;;; αν πάω σε κατάστημα για νεο νουμερο καρτοκινητο μπορω να διαλεξω νουμερο;;;

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, johnmayson είπε
18 ώρες πριν, johnmayson είπε

online ενέργοποιησεις εως 15/1 Συμπέρασμα δικό μου λογικά πρέπει να εχεις παραλάβει μέχρι εκείνη τη ημερομηνία και να τη ενεργοποιήσεις 15/1. Εγω τωρα θελω να ρωτησω κατι αλλο οσοι κανετε νεα sim on line με νέο νούμερο έχετε δυνατότητα να διαλέξετε το νούμερο;;; αν πάω σε κατάστημα για νεο νουμερο καρτοκινητο μπορω να διαλεξω νουμερο;;;

Νομίζω μπορείς να διαλέξεις απο κάποια νούμερα που έχουν διαθέσιμα

Επεξ/σία από ronnie79
  • Like 1
Δημοσ.

Σήμερα πρωί πρωί έγινε η μεταφορά Είχα τσεκάρει να γίνει άμεσα χωρίς να περιμένω 14 ημερολογιακές. Άρα Κυριακή αίτηση για μεταφορά αριθμού από wind. Τρίτη παραλαβή sim με Κούριερ από Θήβα νομίζω σε Θεσσαλονίκη. Κατευθείαν ενεργοποίηση sim. 2 μέρες αργία Χριστουγέννων. Την επόμενη έτοιμος.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kritikos28 είπε

Μπορώ να κρατήσω το ίδιο νούμερο εάν κάνω μεταφορά από vodafone cu?

μόνο αν το δέσεις καλά να μην σου πέσει.

• Haha 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, kritikos28 είπε

Μπορώ να κρατήσω το ίδιο νούμερο εάν κάνω μεταφορά από vodafone cu?

Ναι μέσω φορητότητας αριθμού 

Δημοσ.

Ρε σεις λέει μπορείς να ενεργοποιήσεις το DIY και πάλι θα πάρεις την προσφορά με τα απεριόριστα λεπτά και ίντερνετ.

παω και ρωτάω το τσατ αν θέλει το DIY με τα 8,5€ ή το άλλο με τα 11,5€ και μου λένε θέλει αυτό με τα 11,5€ αλλά δεν λέει κάτι τέτοιο στο σάιτ. Δοκίμασε κανείς αυτό με τα 8,5; Γενικά το τσατ που το έχω ξανά χρειαστεί για κάτι συνήθως λένε αρλούμπες… 

Δηλαδή αν αφήνουν με τα 8,5€ ανά 3 κάρτες περίπου θα έχουμε άλλη μια ενεργοποίηση χωρίς να κάνουμε ξανά ανανέωση…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κ ενώ έσπασα το συμβόλαιο με όλα απεριόριστα στα 37€ κ έκανα νέο συμβόλαιο με ολα απεριόριστα με 25€ για 2 χρόνια,  το έσπασα κ αυτό σήμερα (είχα 14 ημέρες προθεσμία), γιατί μου αγόρασε μία φίλη μου από κατάστημα frog την προσφορά με 12€ κάθε μήνα/  για 12 μήνες,  απεριόριστα data, απεριόριστη ομιλία κ 200sms κάθε μήνα. 

Αντε κ του χρόνου με υγεία 

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 1
Δημοσ.

καλημερα ενεργοποιηση στην καρτα πως κανατε?εχω την σιμ απο εχθες εκανα ακαουντ στην εφαρμογη τα κανω οπως λεει μολις βγαλω φωτογραφια την ταυτοτητα κολλαει η εφαρμογη και με ξανα γυριζει απο την αρχη!εχω δοκιμασει σε δυο συσκευες και εχω το ιδιο θεμα  

Δημοσ.
Στις 27/12/2024 στις 8:48 ΜΜ, andreas1gr είπε

Κ ενώ έσπασα το συμβόλαιο με όλα απεριόριστα στα 37€ κ έκανα νέο συμβόλαιο με ολα απεριόριστα με 25€ για 2 χρόνια,  το έσπασα κ αυτό σήμερα (είχα 14 ημέρες προθεσμία), γιατί μου αγόρασε μία φίλη μου από κατάστημα frog την προσφορά με 12€ κάθε μήνα/  για 12 μήνες,  απεριόριστα data, απεριόριστη ομιλία κ 200sms κάθε μήνα. 

Αντε κ του χρόνου με υγεία 

Και πολύ καλά έκανες. 

Εγώ είμαι με πίστωση 1000 λεπτά το μήνα για 2 χρόνια και 10 ευρώ στην κάρτα επειδή έκανα νέο συμβόλαιο σταθερής με cosmote και ξεμπέρδεψα από το κόστος του κινητού. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tiniakos είπε

Και πολύ καλά έκανες. 

Εγώ είμαι με πίστωση 1000 λεπτά το μήνα για 2 χρόνια και 10 ευρώ στην κάρτα επειδή έκανα νέο συμβόλαιο σταθερής με cosmote και ξεμπέρδεψα από το κόστος του κινητού. 

Το θέμα μου εμένα ήταν τα data...

Γιατί δεν έχω σταθερή γραμμή κ λόγο δουλειάς θέλω παντού ίντερνετ κ μάλιστα πολλά GB (συνήθως στον μήνα θα χρειαστώ 400 GB).

Λεπτά ομιλίας (1000) μου έδινε κ το καρτοκινητο που ειχα με 13€ τον μήνα...

Τεσπα. Για 1 χρόνο κάναμε δουλειά. 

Μετά θα δω τι θα κάνω...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/12/2024 στις 4:57 ΜΜ, taslikos είπε

Ρε σεις λέει μπορείς να ενεργοποιήσεις το DIY και πάλι θα πάρεις την προσφορά με τα απεριόριστα λεπτά και ίντερνετ.

παω και ρωτάω το τσατ αν θέλει το DIY με τα 8,5€ ή το άλλο με τα 11,5€ και μου λένε θέλει αυτό με τα 11,5€ αλλά δεν λέει κάτι τέτοιο στο σάιτ. Δοκίμασε κανείς αυτό με τα 8,5; Γενικά το τσατ που το έχω ξανά χρειαστεί για κάτι συνήθως λένε αρλούμπες… 

Δηλαδή αν αφήνουν με τα 8,5€ ανά 3 κάρτες περίπου θα έχουμε άλλη μια ενεργοποίηση χωρίς να κάνουμε ξανά ανανέωση…

Εχω την εντυπωση πως τα απεριοριστα data ενεργοποιουνται καθε μηνα με τα 13 ευρω ανανεωση που πρεπει να κανεις και οχι οταν επιλεξεις καποιο απο τα πακετα.Απλα θα εμφανιζονται στον λογαριασμο σου για να τα χρησιμοποιήσεις οταν επιλεξεις καποιο απο τα πακετα που αναφερουν

Δημοσ.
22 ώρες πριν, slavador είπε

Εχω την εντυπωση πως τα απεριοριστα data ενεργοποιουνται καθε μηνα με τα 13 ευρω ανανεωση που πρεπει να κανεις και οχι οταν επιλεξεις καποιο απο τα πακετα.Απλα θα εμφανιζονται στον λογαριασμο σου για να τα χρησιμοποιήσεις οταν επιλεξεις καποιο απο τα πακετα που αναφερουν

έκανα ανανέωση και δεν τα έδωσε. είμαι με κάτι δωράκια που έδωσε λόγω εορτών και ακόμα δεν έχω ενεργοποιήσει το πακέτο. αν μάθει κάποιος ας μας πει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...