Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Παρέλαβα τη sim την Πέμπτη και έκανα τη διαδικασία με άμεση φορητότητα την Παρασκευή το απόγευμα. Θα έχω την προσφορά ή την έχω χάσει καθώς έλεγε πως χρειάζεται μια εργάσιμη για την διαδικασία;

• Απαντ. 320
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Pagouras7 είπε

Καλησπέρα, 

Παρέλαβα τη sim την Πέμπτη και έκανα τη διαδικασία με άμεση φορητότητα την Παρασκευή το απόγευμα. Θα έχω την προσφορά ή την έχω χάσει καθώς έλεγε πως χρειάζεται μια εργάσιμη για την διαδικασία;

Την ώρα που κάνεις την ενεργοποίηση σου βγάζει αν δικαιούσαι την προσφορά.

Δημοσ.
2 hours ago, ChrisN.S. said:

Την ώρα που κάνεις την ενεργοποίηση σου βγάζει αν δικαιούσαι την προσφορά.

Τέλεια τότε μου την έβγαζε την προσφορά καθώς έκανα την διαδικασία. Ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Εντωμεταξύ έχει λήξει η προσφορά, αλλά στην σελίδα τους ακόμα σε καλούν να την πάρεις!
Εγώ με παραγγελία από Πέμπτη 16/1, ακόμα είναι σε φάση επεξεργασίας ..
Στο chat βέβαια που μίλησα ξανά μαζί τους (την πρώτη φορά μου είπαν να κάνω άρνηση παραλαβής), μου έγραψαν να παραλάβω έστω και αργοπορημένα και μετά να επικοινωνήσω ξανά μαζί τους για να μου περάσουν την προσφορά!  Στο τηλέφωνο όμως μου είπαν ότι θα την χάσω την προσφορά και να κάνω άρνηση παραλαβής!  Ποιον να πιστέψω?? :P

•  
  • Sad 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Εντωμεταξύ έχει λήξει η προσφορά, αλλά στην σελίδα τους ακόμα σε καλούν να την πάρεις!
Εγώ με παραγγελία από Πέμπτη 16/1, ακόμα είναι σε φάση επεξεργασίας ..
Στο chat βέβαια που μίλησα ξανά μαζί τους (την πρώτη φορά μου είπαν να κάνω άρνηση παραλαβής), μου έγραψαν να παραλάβω έστω και αργοπορημένα και μετά να επικοινωνήσω ξανά μαζί τους για να μου περάσουν την προσφορά!  Στο τηλέφωνο όμως μου είπαν ότι θα την χάσω την προσφορά και να κάνω άρνηση παραλαβής!  Ποιον να πιστέψω?? :P

•  

Εγώ θα την έπαιρνα και θα ρίσκαρα τα 3 ευρώ. Θα έπαιρνα πολλές διαφορετικές ώρες τηλέφωνα να πέφτω σε διαφορετικούς υπαλλήλους, το ίδιο και στο chat 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...