ep1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 38 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Έχεις διαθέσιμο το ποσό μετά τους 9 μήνες που θα διαμορφωθεί; Άρα μετά το πέρας πρέπει να βάζεις ένα από τα διαθέσιμα πακέτα.
SabotazNic Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, kotsonatos04 είπε Άραγε, να είναι διαθέσιμο σε καταστήματα; Όχι 1
Rattlehead Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, andreas1gr είπε Έχεις διαθέσιμο το ποσό μετά τους 9 μήνες που θα διαμορφωθεί; Ουσιαστικά αγοράζεις ένα από τα προγράμματα που σου λέει και το μετατρέπει σε απεριοριστα. Απλά δεν θα γίνεται η μετατροπή σε απεριόριστα, θα έχεις απλά προγράμματα 2 ώρες πριν, Doubt είπε Και η συσκευή mifi που είχαν δώσει δωρεάν όλο προβλήματα δημιουργούσε Εμένα με βόλεψε πάρα πολύ ιδίως για την δουλειά. Για να μην έχω συνέχεια το Hotspot που το χρειάζομαι, ήταν βολικό.
andreas1gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Ουσιαστικά αγοράζεις ένα από τα προγράμματα που σου λέει και το μετατρέπει σε απεριοριστα. Απλά δεν θα γίνεται η μετατροπή σε απεριόριστα, θα έχεις απλά προγράμματα Εμένα με βόλεψε πάρα πολύ ιδίως για την δουλειά. Για να μην έχω συνέχεια το Hotspot που το χρειάζομαι, ήταν βολικό. Εγώ έχω τώρα το πρόγραμμα με όλα απεριόριστα στα 37€ κ 24 μήνες συμβόλαιο (είμαι πολλά χρόνια με συμβόλαιο). Έκανα τηλ στην εξυπηρέτηση κ ζήτησα να ακυρωθεί το συμβόλαιο μου (έχω το δικαίωμα γιατί έκαναν μονομερή αλλαγή των όρων) κ για να μην με χάσουν από πελάτη μου δίνουν το ίδιο πρόγραμμα με 25€ για 24 μήνες... Οπότε θα συνεχίσω με συμβόλαιο για να μην ψάχνω τον Σεπτέμβριο τι θα κάνω... Μόνο αρνητικό η αλλαγή του νούμερου (αλλά δεν μου δημιουργεί πρόβλημα). Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2024 από andreas1gr 1
manicos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Παιδιά έχω ένα συμβόλαιο στη Νόβα που λήγει τον Μάρτιο. Στο συμβόλαιο αυτό έχω ένα σταθερό και ένα κινητό. Θέλω να πάω στην προσφορά αυτή (φορητότητα). Έχει κανείς ιδέα τι θα γίνει με το σταθερό; Μπορώ να το πάω cosmote και αυτό με την ίδια προσφορά;
verylife78 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 22 ώρες πριν, Rattlehead είπε Πια εχουν όλοι. Η Vodafone δεν είχε. Από Νοέμβρη με το έτσι θέλω ενώ είχα internet 4sharing κάρτα δωρεάν,την εκανε με χρέωση,στα 300gb 5€ / μήνα κόστος. Αποφάσισαν σε ενεργό συμβόλαιο να κάνουν μονομερή ενέργεια. Τέτοιο καρτέλ ούτε επί Εσκομπαρ ολοι αλλαζουν τους ορους μονομερως και αν δεν θελεις σου λενε να αποχωρησεις!!! τι λογικη εινια αυτοι μονο αυτοι το καταλαβαινουν. Με αυτον τον τροπο θα επρεπε να μπορουμε να αλλαξουμε τους ορους και αν δεν τους αρεσει να μας διωξουν, γιατι πρεπει να πληρωνουμε παντα τις δικες τους μαλακιες-αλλαγες 3 1
ultrahd Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Στις 22/12/2024 στις 12:47 ΠΜ, antnatal είπε Τι εννοεί στο γ;;;; Αν κάποιο μήνα δε πληρώσεις τα 13€ χάνεις το πρόγραμμα;;; Παιδιά να ρωτήσω κάτι το οποίο δε βλέπω να έχει επισημανθεί μέχρι στιγμής: Προσέξτε το (γ) παραπάνω: " Τα απεριόριστα GB και λεπτά ομιλίας του δώρου : (γ) Μεταφέρονται μόνο αν ενεργοποιηθεί το ίδιο δώρο πριν τη λήξη του." Μήπως στο παραπάνω βρίσκεται το κουμπί της όλης ιστορίας?? Εξηγώ τι θέλω να πω: Απ' ότι έχω καταλάβει μόλις ενεργοποιήσεις κάποιο από τα συγκεκριμένα πακέτα που αναφέρει,σου περνάει επιπλέον το δώρο απεριόριστη ομιλία και απεριόριστα GB. Αν μετά από ένα μήνα δεν προλάβεις να ενεργοποιήσεις κάποιο από τα πακέτα που σου επιτρέπει ΠΡΙΝ ΝΑ ΛΗΞΕΙ το προηγούμενο πακέτο που είχες ενεργοποιήσει, μήπως τότε σταματάει εντελώς πλέον να σου δίνει το δώρο των απεριόριστων λεπτών ομιλίας και απεριόριστων GB ? Γιατί αν προσέξετε λέει μεταφέρονται μόνο αν ενεργοποιηθεί το ίδιο δώρο πριν τη λήξη του! Δεν θέλω να προκαλέσω κανένα πανικό απλά θέλω να ρωτήσω αν βλέπετε κι εσείς ότι μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο ή εγώ κάπου το ερμηνεύω λάθος? Σκέφτομαι δηλαδή μήπως σου λέει η cosmote ,μετά το 2-3 μήνα κάπου θα ξεχαστεί κάποιος και θα του λήξει το πακέτο π.χ. combo to all με 11,50 ευρώ και μετά τέλος τα απεριόριστα GB και λεπτά ομιλίας!! Εσείς πώς το βλέπετε? Επίσης να ρωτήσω μπορεί κάποιος να βάζει κάθε μήνα και διαφορετικό πακέτο από αυτά που σου επιτρέπει ή με οποίο πακέτο ξεκινήσεις πρέπει να το συνεχίσεις και τους 9 μήνες? Επίσης πρέπει να προσέχεις να προλάβεις να ανανεώσεις το πακέτο σου πριν σου λήξει σε κάποιον από τους 9 μήνες ώστε να μην διακοπούν τα απεριόριστα GB και λεπτά ομιλίας?? 1
esertas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Μάλλον ισχύει αυτό που λες. Ίσως αν βάλεις να ανανεώνεται αυτόματα να γλυτώσεις (και εγώ γιατί έκανα μεταφορά από f2go). Πάντως εγώ περιμένω την sim. Με courier center έρχεται. Σήμερα μου έληξαν τα λεπτά και τα γιγαμπάϊτ στην Nova. Δεν το ανανεώνω. Ποια είναι η διαδικασία και πόσο χρόνο παίρνει αφού παραλάβω την sim;
ronnie79 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, esertas είπε Μάλλον ισχύει αυτό που λες. Ίσως αν βάλεις να ανανεώνεται αυτόματα να γλυτώσεις (και εγώ γιατί έκανα μεταφορά από f2go). Πάντως εγώ περιμένω την sim. Με courier center έρχεται. Σήμερα μου έληξαν τα λεπτά και τα γιγαμπάϊτ στην Nova. Δεν το ανανεώνω. Ποια είναι η διαδικασία και πόσο χρόνο παίρνει αφού παραλάβω την sim; Κάνεις ενεργοποίηση μέσω ίντερνετ και αφού έχεις στείλει τα στοιχεία που ζητάει μέσα σε μια ημέρα . Αυτό έχω διαβάσει ..
taslikos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Παρέλαβα και εγώ την Σιμ αλλά έχω 2 μέρες ακόμα ενεργό πακέτο σε CU και λέω να μην το χάσω. Αν την ενεργοποιήσω σε 2 μέρες θα θέλει και άλλη μια μέρα για την φορητότητα άρα θα μείνω μια μέρα χωρίς πακέτο; Άρα να το κάνω ας πούμε αύριο; Για να έχω μόνο μια μέρα; Ξέρει κανείς ή το κάνω και ότι βγει;
esertas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Το έκανα εγώ τώρα περιμένω ενεργοποίηση σε μια μέρα όπως λέτε, αλλά από αύριο είναι 2 μέρες αργίες οπότε θα δούμε.
sargus Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ το σκέφτομαι για να το βάλω σε ρουτερ και να έχω ιντερνετ στο σπίτι. Υπάρχει λόγος να μη δουλέψει; Επίσης, θα μπορούσε να μου πει κάποιος τη διαδικασία με τις μηνιαίες ανανεώσεις διότι πάνε 20+ χρόνια που δεν έχω καρτοκινητό και δεν ξέρω καθόλου πως δουλεύουν. Ευχαριστώ!
oldnew Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 17 hours ago, sargus said: Εγώ το σκέφτομαι για να το βάλω σε ρουτερ και να έχω ιντερνετ στο σπίτι. Υπάρχει λόγος να μη δουλέψει; Επίσης, θα μπορούσε να μου πει κάποιος τη διαδικασία με τις μηνιαίες ανανεώσεις διότι πάνε 20+ χρόνια που δεν έχω καρτοκινητό και δεν ξέρω καθόλου πως δουλεύουν. Ευχαριστώ! Κατα 99.9% δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Εγω χρησιμοποιώ κινητο σαν ρουτερ για μια frog κάρτα. Θα κατεβάσεις την εφαρμογή της κόσμοτε πχ στο κινητό και σε καθε ληξη θα πατας το κουμπί να μπούνε απ τη χρεωστική καρτα 13 ευρω, είναι πολύ απλό. Τα τραβάει αυτόματα και εχεις απεριόριστα. 1
SabotazNic Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Στις 24/12/2024 στις 8:41 ΠΜ, esertas είπε Μάλλον ισχύει αυτό που λες. Ίσως αν βάλεις να ανανεώνεται αυτόματα να γλυτώσεις (και εγώ γιατί έκανα μεταφορά από f2go). Πάντως εγώ περιμένω την sim. Με courier center έρχεται. Σήμερα μου έληξαν τα λεπτά και τα γιγαμπάϊτ στην Nova. Δεν το ανανεώνω. Ποια είναι η διαδικασία και πόσο χρόνο παίρνει αφού παραλάβω την sim; Η αυτόματη ανανέωση πακέτου γίνεται συνήθως ΑΦΟΥ λήξει το προηγούμενο πακέτο. Οπότε απλά βάλτε τα 13 ευρώ 1 μέρα πριν και ενεργοποιήσετε το πακέτο
oldnew Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ερώτηση : Αμα παρω μια καινούρια sim με αυτο το 9μηνο πρόγραμμα, και πχ στους 3 μηνες την αφήσω απλήρωτη, (δεν τη θέλω πλέον) έχω κάποιο πρόβλημα? Δε νομίζω απλα για επιβεβαίωση. Επισης μέχρι πότε το αργότερο μπορώ να την ενεργοποίησω? Εχω απο frog internet μεχρι 15/2. Μετα θα χρειαστώ αλλο ίντερνετ.. Γράφει για online ενέργοποιησεις εως 15/1. Αν κανω την αίτηση για νέο νούμερο sim στις 14/1 είμαι οκ φαντάζομαι, ασχέτως ποτε θα μου τη στηλουν? Αν φτάσει η sim 20/1 έχω κάποιο πρόβλημα? Thanks, Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2024 από oldnew
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα