Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έβγαλα την κάρτα από το πακέτο, την έβαλα σε ένα τηλέφωνο, ανοίγω την εφαρμογή whatsup βάζω τον αριθμό τηλεφώνου και δεν μου έρχεται μήνυμα, πρέπει να κάνω κάτι πιο πριν;

αφαίρεσα την εφαρμογή και την ξαναφόρτωσα και ξεκίνησα την διαδικασία της ενεργοποίησης με φωτογραφίες ταυτότητας και selfie αλλά είναι η τρίτη φορά που την κάνω  και επιτέλους πέρασε

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
  • Απαντ. 288
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μιας και δεν ειχα παρει γραμμη την παραταση, περασα απο καταστημα σημερα το πρωι και τσιμπησα νεο αριθμο (το θελω μονο για δεδομενα). 10 λεπτα διαδικασια και ενεργοποιειται αμεσα, χωρις να περιμενεις courier και sim. Εχω μια ερωτηση για χρηση σε router με sim για δεδομενα, χρειαζεται να γινει καποια συγκεκριμενη διαδικασια (εφ οσον ενεργοποιηθει σε κινητο προηγουμενως)? Το εχει κανει καποιος?

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, HarryBk είπε

Μιας και δεν ειχα παρει γραμμη την παραταση, περασα απο καταστημα σημερα το πρωι και τσιμπησα νεο αριθμο (το θελω μονο για δεδομενα). 10 λεπτα διαδικασια και ενεργοποιειται αμεσα, χωρις να περιμενεις courier και sim. Εχω μια ερωτηση για χρηση σε router με sim για δεδομενα, χρειαζεται να γινει καποια συγκεκριμενη διαδικασια (εφ οσον ενεργοποιηθει σε κινητο προηγουμενως)? Το εχει κανει καποιος?

Απλά να απενεργοποιήσεις το pin της κάρτας sim μέσω των ρυθμίσεων στο κινητό - τίποτα άλλο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, HarryBk είπε

Συγνώμη η προσφορά δεν είναι αποκλειστικά για αγορά και ενεργοποίηση online μέσω του site;

Δημοσ.

Οταν τους ρωτησα για το τι με ενδιαφερει, δεν μου ειπαν κατι τετοιο. Δεν εχω βαλει την καρτα ακομα σε κινητο, θα το κανω αποψε και θα επανελθω.

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω, παπαλα. Με βλέπω πάλι από το κατάστημα αύριο μπας κ βγάλω άκρη, αλλιώς παραγγελία ακόμα μιας online...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, HarryBk είπε

Επιβεβαιώνω, παπαλα. Με βλέπω πάλι από το κατάστημα αύριο μπας κ βγάλω άκρη, αλλιώς παραγγελία ακόμα μιας online...

Τι εννοείς με το «πάπαλα»; Ότι άλλο ζήτησες (αν το ζήτησες σωστά) και άλλο σου έδωσαν;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Τι εννοείς με το «πάπαλα»; Ότι άλλο ζήτησες (αν το ζήτησες σωστά) και άλλο σου έδωσαν;

Σωστα. Τους ανεφερα την προσφορα (σφαλμα μου που δεν προσεξα το "αποκλειστικα online"), μου απαντησαν ναι σωστα, υπαρχει αυτη η προσφορα, και μου δωσανε sim. Επικοινωνησα σημερα με την εξυπηρετηση πελατων και δεν μπορουν να κανουν κατι (μαλιστα μου ανεφεραν οτι υπαρχουν πελατες που παραγγειλαν online αλλα ενεργοποιησαν σε καταστημα και παλι χασανε την προσφορα), και μου προτειναν να παραγγειλω νεα sim και να κανω την διαδικασια online. Μικρο το κακο.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, HarryBk είπε

Σωστα. Τους ανεφερα την προσφορα (σφαλμα μου που δεν προσεξα το "αποκλειστικα online"), μου απαντησαν ναι σωστα, υπαρχει αυτη η προσφορα, και μου δωσανε sim. Επικοινωνησα σημερα με την εξυπηρετηση πελατων και δεν μπορουν να κανουν κατι (μαλιστα μου ανεφεραν οτι υπαρχουν πελατες που παραγγειλαν online αλλα ενεργοποιησαν σε καταστημα και παλι χασανε την προσφορα), και μου προτειναν να παραγγειλω νεα sim και να κανω την διαδικασια online. Μικρο το κακο.

αν κανεις παλι την διαδικασια δεν θα προλαβεις να την ενεργοποιησεις σημερα που ληγει η προσφορα. σου ειπαν οτι αν παραγγειλεις σημερα sim θα επωφεληθεις της προσφορας; στους ορους γραφει οτι πρεπει σημερα να γινει ενεργοποιηση όχι η παραγγελία.

επισης, οσοι παραλάβατε, μπορέσατε και κανατε ενεργοποιηση την ιδια ημερα μέσω της εφαρμογης; πως;

Δημοσ.

Παρέλαβα τη sim του πατέρα μου Δευτέρα πρωί, έκανα ενεργοποίηση μεσω της εφαρμογης what'sup στις 17:00 το απόγευμα επιλέγοντας το κουτάκι για άμεση μεταφορά και στις 14:25 της Τρίτης είχε γίνει η μεταφορά της γραμμής απο CU σε what'sup. Έβαλα κάρτα, επέλεξα το πακέτο data month με τα 8,5 ευρώ και μου έδωσε κατευθείαν τα απεριόριστα. Από τη δική μου εμπειρία θεωρώ ότι και σήμερα να παραγγείλετε Online θα προλάβετε εύκολα να την ενεργοποιήσετε. 

Απορία...έβαλα 13 ευρώ κάρτα, ενεργοποίησα κανονικά το πακέτο και έχουν μείνει μέσα 3,56 ευρώ. Δεν έχει φόρο στην cosmote όταν βάζεις κάρτα..; 

Δημοσ.

Μιας και πηρε παραταση, εκανα μια αιτηση για μεταφορα απο vodafone μηπως προλαβουμε...

Σε κανενα σημειο της αιτησης δε βρηκα το κουτακι για να γινει αμεσα η φορητοτητα, που ειναι αυτο? Θα χρειαστει να συμπληρωθει κατι αλλο μολις αποσταλει η καρτα?

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

Μιας και πηρε παραταση, εκανα μια αιτηση για μεταφορα απο vodafone μηπως προλαβουμε...

Σε κανενα σημειο της αιτησης δε βρηκα το κουτακι για να γινει αμεσα η φορητοτητα, που ειναι αυτο? Θα χρειαστει να συμπληρωθει κατι αλλο μολις αποσταλει η καρτα?

Αυτο για την άμεση φορητότητα δεν ειναι στην αιτηση που εκανες, ειναι στη διαδικασια που θα κανεις αφου λαβεις την καρτα και κανεις τη διαδικασία μεσω της εφαρμογής (εκεί που θα ανεβασεις και ταυτοτητα/σελφι)

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...