Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 288
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, fysikos είπε

Μπορει να μου πει καποιος πως ενεργοποιείται το wifi calling σε iphone;

Sent from my s21

wificall στο 1333

16 ώρες πριν, dandri είπε

Εξαρτάται από την περιοχή. Αν έχω σήμα κινητής και μιλάω στο τηλέφωνο, δεν μπορώ να σερφάρω.

Πρέπει να έχεις σταθερό internet για να έχεις wi-fi calling.

Εγώ πάντως με αφορμή την αλλαγή σε Cosmote από Vodafone, μέσα στον Μασούτη μιλούσα στο τηλέφωνο και ήθελα να δω την λίστα του σούπερμαρκετ και είδα ότι δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Έστειλα wificall στο 1333 και από τότε πάντα έχω ίντερνετ ενώ μιάω στο τηλέφωνο. Το σήμα αν και μία γραμμή, έλεγε 4G σε iPhone SE 2020

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 11/01/2025 at 22:06, Vinsomnia said:

Θα επικοινωνήσω και εγώ Δευτέρα, αν βγάλεις κάποια άκρη ενημέρωσε μας. Προσωπικά εάν βγάλω άκρη, θα ζητήσω οδηγίες από τον τεχνικό λέγοντας πως και άλλα άτομα έχουν το ίδιο πρόβλημα, πείτε μου τι πρέπει να κάνουν για να το λύσουν.

Λοιπόν μολις το έλυσα στην περίπτωση μου. Μίλησα στην εφαρμογή της whatsup με κάποιον εκπρόσωπο., εκανα ολα οσα ελεγε. 

Οποιος έχει το ίδιο πρόβλημα ας κανει πρώτα τα εξης:

Στο 1333 μυνημα 

internet 

(θα του έρθουν με μυνημα κάποιες ρυθμίσεις όπου πατάς εγκατάσταση) 

5G 

(αν εχει 5g συσκευή) 

WIFICALL

Και μια επανεκκίνηση μετα. 

Μου έλεγε κανε το ενα κανε το αλλο, της λεω τα έχουμε κάνει για αλλη καρτα με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Είναι θέμα και αλλων. Λύθηκε στην περίπτωση του φίλου μου οταν μιλήσε με τεχνικό που γνωρίζε το θέμα και είπε περίπου οτι Σάββατο Κυριάκα και αργίες δημιουργητε αυτο το πρόβλημα σε κάποιο υπολογιστή αν παει να γίνει τότε νέα σύνδεση. Πάτησε ενα κουμπί τότε ο τεχνικός και διορθώθηκε ακαριαία.Της εξήγησα ότι έχω και αλλη καρτα κόσμοτε στη συσκευή και δουλεύουν ολα αψογα, αρα δεν είναι θέμα ρυθμίσεων και δικτύου, όπως επίσης εχω και αλλες συσκευές που υπάρχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μόνο με τη συγκεκριμένη καρτα. 

Αναγκαστικα να γίνω και λίγο εριστικός κάποου εκει και είπε θα το δώσει σε τεχνικό. Της έστειλα και το λινκ απ το φόρουμ εδώ οτι ειναι και αλλοι με το ιδο πρόβλημα, και να το λύσουν πριν γινει μεγαλύτερη ζημιά μεσω της δημοσιοποιησης του προβλήματος, και της ταλαιπωρίας συστηματικά κόσμου για το ιδιο πρόβλημα χωρίς να φταίνε πουθενά. 

10 λεπτά μετα εκανα επανεκκίνηση και επιτέλους έφυγε το Ε που έβλεπα στο ίντερνετ και πλέον δουλεύει μια χαρα το ίντερνετ. 

Καντε το copy past όσοι έχετε το ιδιο πρόβλημα μπας και βγάλετε άκρη χωρίς να βγάλετε καρκίνο. 

Και δωστε και το link απο αυτο εδω το post, στην εφαρμογή. 

Επεξ/σία από oldnew
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexx_bauer είπε

Ειλικρινής ερώτηση, οι τελευταίες δυο σελίδες που έχουν γεμίσει με wifi calling, είναι αληθινές ή κάποιο τρολάρισμα;

Θέλω (και εύχομαι) να είναι τρολάρισμα, διαφορετικά θα χάσω και την τελευταία μου ελπίδα προς το ανθρώπινο είδος...

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα ενεργοποιηθηκα στο CU.

Αν κανω σημερα αιτηση για την προσφορα εδω σε Whats up πχ, θα προλαβει να ενεργοποιηθει μεχρι μεθαυριο?

Αν δεν προλαβει, τοτε μενω με το πουλι στο χερι?

Δημοσ.
1 hour ago, oldnew said:

Λοιπόν μολις το έλυσα στην περίπτωση μου. Μίλησα στην εφαρμογή της whatsup με κάποιον εκπρόσωπο., εκανα ολα οσα ελεγε. 

Οποιος έχει το ίδιο πρόβλημα ας κανει πρώτα τα εξης:

Στο 1333 μυνημα 

internet 

(θα του έρθουν με μυνημα κάποιες ρυθμίσεις όπου πατάς εγκατάσταση) 

5G 

(αν εχει 5g συσκευή) 

WIFICALL

Και μια επανεκκίνηση μετα. 

Μου έλεγε κανε το ενα κανε το αλλο, της λεω τα έχουμε κάνει για αλλη καρτα με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Είναι θέμα και αλλων. Λύθηκε στην περίπτωση του φίλου μου οταν μιλήσε με τεχνικό που γνωρίζε το θέμα και είπε περίπου οτι Σάββατο Κυριάκα και αργίες δημιουργητε αυτο το πρόβλημα σε κάποιο υπολογιστή αν παει να γίνει τότε νέα σύνδεση. Πάτησε ενα κουμπί τότε ο τεχνικός και διορθώθηκε ακαριαία.Της εξήγησα ότι έχω και αλλη καρτα κόσμοτε στη συσκευή και δουλεύουν ολα αψογα, αρα δεν είναι θέμα ρυθμίσεων και δικτύου, όπως επίσης εχω και αλλες συσκευές που υπάρχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μόνο με τη συγκεκριμένη καρτα. 

Αναγκαστικα να γίνω και λίγο εριστικός κάποου εκει και είπε θα το δώσει σε τεχνικό. Της έστειλα και το λινκ απ το φόρουμ εδώ οτι ειναι και αλλοι με το ιδο πρόβλημα, και να το λύσουν πριν γινει μεγαλύτερη ζημιά μεσω της δημοσιοποιησης του προβλήματος, και της ταλαιπωρίας συστηματικά κόσμου για το ιδιο πρόβλημα χωρίς να φταίνε πουθενά. 

10 λεπτά μετα εκανα επανεκκίνηση και επιτέλους έφυγε το Ε που έβλεπα στο ίντερνετ και πλέον δουλεύει μια χαρα το ίντερνετ. 

Καντε το copy past όσοι έχετε το ιδιο πρόβλημα μπας και βγάλετε άκρη χωρίς να βγάλετε καρκίνο. 

Και δωστε και το link απο αυτο εδω το post, στην εφαρμογή. 

Ευχαριστούμε, έκανα τα πρώτα 3 βήματα που είπες και δεν είδα κάποια διαφορά.
Πάω να δοκιμάσω την τύχη μου στο What's UP.

Εκτός από την ταχύτητα ίντερνετ, είδες διαφορά και στο σήμα;

• Like 1
Δημοσ.

εγω εντωμεταξυ μολις ενεργοποιησα SIM και ενεργοποιησα πακετο και δεν μου μπηκε η προσφορα. Μιλησα με σαπορτ και μου ειπαν οτι ενεργοποιειται εντος 24 ωρων , αλλο παλι και αυτο

Δημοσ.

Τελικά κι εγώ κάλεσα στο 13888 για το θέμα της έλλειψης 5G & Wifi Calling κ της λανθασμένης ενημέρωσης περί μη συμβατής συσκευής (Realme 7 5G), αφού μέσω εφαρμογής για κάποιο λόγο δεν με άφηνε να ανοίξω/υποβάλω αίτημα.

Αρχικά κάναμε τα βασικά όπως επαναφορά ρυθμίσεων APN & επανεκκίνηση, που δεν είχε κανένα αποτέλεσμα...στη συνέχεια κάποια ενέργεια έκανε η υπάλληλος και μού ήρθε μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε το Wifi-calling, όμως το θέμα του 5G παρέμενε.

Εν τέλει είπε ότι θα ειδοποιήσει το τεχνικό τμήμα, αφού επαλήθευσε ότι η συσκευή μου συμπεριλαμβάνεται στις υποστηριζόμενες...λίγο αργότερα ήρθε sms για εκ νέου αποστολή του μηνύματος "5G" στο 1333 και πράγματι 1 λεπτό μετά ήταν ενεργοποιημένο.

Οπότε τέλος καλό, όλα καλά, χωρίς να χρειαστεί τοποθέτηση της κάρτας σε άλλη συσκευή.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση γιατι αν κι εψαξα δε βρισκω ξεκαθαρη απαντηση. Διαφορα σοβαρη μεταξυ whatsup & cosmocarta υπαρχει? Στο ιδιο πακετο χρηματικα (13.5) βλεπω οτι η whatsup δινει 1gb παραπανω και καμποσα sms. (δε μιλαω για τη τρεχουσα προσφορα αλλα για αυτα που ισχυουν κανονικα)

Υπερεχει καπου η cosmocarta? 

Δημοσ.
27 minutes ago, Manos_rc said:

Καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση γιατι αν κι εψαξα δε βρισκω ξεκαθαρη απαντηση. Διαφορα σοβαρη μεταξυ whatsup & cosmocarta υπαρχει? Στο ιδιο πακετο χρηματικα (13.5) βλεπω οτι η whatsup δινει 1gb παραπανω και καμποσα sms. (δε μιλαω για τη τρεχουσα προσφορα αλλα για αυτα που ισχυουν κανονικα)

Υπερεχει καπου η cosmocarta? 

Οταν ειχα το ιδιο δίλημμα τα ειχα ψαξει τοτε και ειχα καταλήξει οτι αν προταιρεοτητα είναι το ίντερνετ, συνέφερε το whatsup όταν λήξει η προσφορά. 

2 hours ago, Vinsomnia said:

Εκτός από την ταχύτητα ίντερνετ, είδες διαφορά και στο σήμα;

Για το αν πιάνει καλύτερα σήμα ή οχι δεν είμαι σίγουρος γιατί ομιλία είχα και πριν που είχα πρόβλημα στο ίντερνετ, και τωρα. Όμως κατι δεν πήγαινε καλα οταν είχα πρόβλημα με το ίντερνετ και με το σήμα γενικά. Χανόταν σε κάποια σημεία και πχ: Εχω δικαρτο κινητό με την καρτα whatsup της προσφοράς και καρτα nova. Αν ειχα data απ τη nova και αλλαζα να παρω data απ την κόσμοτε, αυτόματα έμενε χωρίς σήμα η κόσμοτε μονο, έμενε έτσι 5-6 δευτερόλεπτα, έβρισκε σημα μετα, χωρις καθόλου ίντερνετ, και μετα απο κανα λεπτο ειχα σημα Ε για ίντερνετ (δηλαδή άνοιγε σελίδα σε 3 λεπτά, αν άνοιγε). 

Δηλαδή κατι δεν πήγαινε καλα γενικότερα με την σύνδεση της κόσμοτε. 

Πχ τωρα αλλαζω απο που θα εχω data, απο κόσμοτε ή nova ακαριαία, δεν πέφτει κανένα δίκτυο και έχω ακαριαία 5g απο οπουδήποτε. Όπως και παλαιότερα με αλλες 2 κάρτες δηλαδή. Αν δεν λυθεί το πρόβλημα να εχεις νορμάλ ίντερνετ, δεν σου έχουν ενεργοποίησει δηλαδη ολόκληροτικα τη σύνδεση σου και θα έχεις και πρόβλημα δίκτυου. 

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, oldnew είπε

Οταν ειχα το ιδιο δίλημμα τα ειχα ψαξει τοτε και ειχα καταλήξει οτι αν προταιρεοτητα είναι το ίντερνετ, συνέφερε το whatsup όταν λήξει η προσφορά. 

Η αληθεια ειναι οτι το internet ενδιαφερει περισσοτερο αλλα περαν τουτου δινει επισης απεριοριστα λεπτα σε κλησεις προς ολους. Και μιλαμε για το ιδιο δικτυο ακριβως. Ιδια ταχυτητα στην εκαστοτε ιδια περιοχη κλπ. Κανω καπου λαθος?

Δημοσ.
Just now, Manos_rc said:

. Ιδια ταχυτητα στην εκαστοτε ιδια περιοχη κλπ. Κανω καπου λαθος?

Whatsup, cosmocarta, frog έχουν ακριβώς το ιδιο σήμα και ταχύτητα. Είναι το ίδιο δίκτυο ακριβώς. Αν αυτο ψάχνεις πάρε οτι θες, είναι το ιδιο. Εχω και τις 3 κάρτες αυτή τη στιγμή εχω κανει επανηλημενα τεστ με μετρήσεις. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Τι ειναι η online ενεργοποίηση; Ηρθε στην μητέρα μου σημερα η sim με φορητότητα απο VF--Cosmote. Πως γίνεται η online ενεργοποίηση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...