Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Kolofardos είπε

Πώς γίνεται να πάρω τα απεριόριστα ρε παιδιά. Την ενεργοποίησα την πέρασα κ στο cosmote one αλλά δεν λέει κάτι. Όλα μηδέν είναι. Αφού βάλω κάρτα θα ενεργοποιηθουν αυτόματα; 

Όταν πάρεις κάποιο πακέτο ναι

• Απαντ. 286
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, zerlan είπε

Η διαδικασία online ενεργοποίησης είναι κακοσχεδιασμένη και δυσλειτουργική. Μετά από 5 απόπειρες ενεργοποίησης σε cosmote app και whatsup app που δεν ευοδώθηκαν, με τις γελοίες διαδικασίες για shelfies και τα κολλήματα της εφαρμογής, τους κερνάω 3 ευρώ και παραμένω στον τωρινό πάροχο.

Η διαδικασία τελικά ήταν πολύ απλή (μέχρι να παραλάβω την sim κι εγώ το σκεφτόμουν ότι κάπου θα κολλήσει η φάση) δεν συνάντησα κάποιο θέμα, εκτός από μία φορά που δεν μου περνούσε την ταυτότητα επειδή δεν φαινόταν όλες οι γωνίες όπου αμέσως μετά πέρασε κανονικά.

Μου ακυρώσανε το αίτημα λόγω της παλιάς ταυτότητας που είχα στην Vodafone και έστελνα την καινούργια στην Cosmote... προώθησα μια υπεύθυνη δήλωση στην Vodafone μαζί με την ταυτότητα και την επόμενη μέρα το πρωί αφού πέρασε η νέα ταυτότητα, έκανα ξανά τη διαδικασία και το απόγευμα της ίδιας μέρα ολοκληρώθηκε και η φορητότητα στο δίκτυο της Cosmote.

Επεξ/σία από d4mage
Δημοσ.

Καλημέρα. Όποιος έκανε την διαδικασία ενεργοποίησης μέσω φορητότητας κατάφερε να την κάνει άμεσα ή απο προεπιλογή πηγαίνει στις 14 ημέρες; Επίσης σε κατάστημα γίνετε ενεργοποίηση;

Δημοσ.
33 minutes ago, apdoukas4 said:

Καλημέρα. Όποιος έκανε την διαδικασία ενεργοποίησης μέσω φορητότητας κατάφερε να την κάνει άμεσα ή απο προεπιλογή πηγαίνει στις 14 ημέρες; Επίσης σε κατάστημα γίνετε ενεργοποίηση;

Φορητότητα, έγινε εντός 24ωρών.

Δεν ξέρω αν γίνεται σε κατάστημα, αλλά γιατί να τρέχεις;

Δημοσ.

Γιατί έκανα την αίτηση φορητότητας μέσω της εφαρμογής και μου έβγαλε ότι θα ενεργοποιηθεί σε 14 ημέρες. Εγώ δεν πάτησα κάτι τέτοιο ούτε είδα κάτι σχετικό στην  διαδικασία. Οπότε φοβάμαι μήπως χάσω την προσφορά γιατί οι 14 ημέρες είναι στις 17/1.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, apdoukas4 είπε

Γιατί έκανα την αίτηση φορητότητας μέσω της εφαρμογής και μου έβγαλε ότι θα ενεργοποιηθεί σε 14 ημέρες. Εγώ δεν πάτησα κάτι τέτοιο ούτε είδα κάτι σχετικό στην  διαδικασία. Οπότε φοβάμαι μήπως χάσω την προσφορά γιατί οι 14 ημέρες είναι στις 17/1.

Μέσα από την εφαρμογή της Cosmote είχε να κλικάρεις για άμεση φορητότητα... νομίζω δεν το επέλεξες για αυτό σου ήρθε μύνημα για 14 ημέρες. Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση μπας και μπορέσεις να το επισπέυσεις

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχει σημασία που την έκανα μέσω της εφαρμογής what's up; Επίσης μήπως θυμάσαι σε ποιό σημείο βρίσκετε γιατί θέλω να ενεργοποιήσω άλλη μια και δεν το έχω προχωρήσει για αυτόν το λόγο.

Δημοσ.
On 04/01/2025 at 20:21, oldnew said:

Ενας φίλος μου το εκανε, ενεργοποιηθηκε, δείχνει κανονικά 100tb internet, ήρθε το μήνυμα οτι θα ισχύει 9 μηνες, και απο ίντερνετ τιποτα.. Έχει μονιμα Ε. Ανοίγει σελίδα σε 5 λεπτά. Δώσαμε βλαβη μεσω του app και είπαν θα μας ενημερώσουν αφου ακρη δε βγάζαμε. Βλέπανε μια χαρα τη σύνδεση. Περιττο να πω οτι με αλλη cosmocarta πιάνεις 100+ στον ίδιο χωρο. Δοκιμάσαμε και αλλη συσκευή, τίποτα, τα ιδια. Τηλεφωνία έχει μια χαρά. Εχει τύχει σε καναν άλλο? 

Από την 1η στιγμή αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα.
Έρχομαι από CU, με  2/4-3/4 γραμμές σήμα και 15-20 ταχύτητα στο 4G+.
Με την cosmote έχω μόνιμα 1/4 γραμμές σήμα (το οποίο πηγαίνει 3/4 γραμμές όταν καλώ κάποιον) και ταχύτητα ίντερνετ 4-5 στο 4G+.
Ο χώρος δεν είναι υπόγειο ή κάτι τέτοιο. Έδωσα και εγώ βλάβη και αναμένω, ελπίζω να έχει να κάνει με την κάρτα SIM γιατί δεν βγαίνει 9μηνο έτσι.
Έβγαλες κάποια άκρη;

• Like 1
Δημοσ.
50 minutes ago, Vinsomnia said:

Από την 1η στιγμή αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα.
Έρχομαι από CU, με  2/4-3/4 γραμμές σήμα και 15-20 ταχύτητα στο 4G+.
Με την cosmote έχω μόνιμα 1/4 γραμμές σήμα (το οποίο πηγαίνει 3/4 γραμμές όταν καλώ κάποιον) και ταχύτητα ίντερνετ 4-5 στο 4G+.
Ο χώρος δεν είναι υπόγειο ή κάτι τέτοιο. Έδωσα και εγώ βλάβη και αναμένω, ελπίζω να έχει να κάνει με την κάρτα SIM γιατί δεν βγαίνει 9μηνο έτσι.
Έβγαλες κάποια άκρη;

Βάλτε τις σωστές ρυθμίσεις APN και στείλτε μήνυμα 5G στο 1333 και WIFICALL και κατά πάσα πιθανότητα θα φτιάξει. Και εμένα όταν ήρθε έπιανε μόνο 4G, η συσκευή μου δεν είναι στις συμβατές για 5G αλλά έβαλα την σιμ σε iphone και στέλνοντας τα μηνύματα μετά έχω τα πάντα κανονικά. 

Δημοσ.
3 hours ago, giannis808 said:

Βάλτε τις σωστές ρυθμίσεις APN και στείλτε μήνυμα 5G στο 1333 και WIFICALL και κατά πάσα πιθανότητα θα φτιάξει. Και εμένα όταν ήρθε έπιανε μόνο 4G, η συσκευή μου δεν είναι στις συμβατές για 5G αλλά έβαλα την σιμ σε iphone και στέλνοντας τα μηνύματα μετά έχω τα πάντα κανονικά. 

Ευχαριστώ για την απάντηση.

1) Το κινητό μου δεν υποστηρίζει 5G, μονο 4G+. Έχω iPhone από φίλο για να ενεργοποιήσω "τυπικα" το 5G και να ξαναβάλω τη SIM στο δικό μου κινητό, αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει.

2) APN ρυθμίσεις τι σημαίνει ακριβώς; Το βρίσκω μέσω κινητού αυτό;

Δημοσ.
3 hours ago, giannis808 said:

Τα έκανε ολα αυτα φίλος μου και τίποτα.. Την βάλαμε την sim στο κινητό μου που είναι fold 5 και είχα ηδη κοσμοκαρτα και παίζει (με τη δική μου κάρτα μια χαρα 5g, βαραει 1000+ σε καλο σημείο). Ε στο ίδιο σημείο με την κάρτα της προσφοράς κάνει 5 λεπτά να ανοίξει σελίδα...  Θα τον βρω το βράδυ τον φίλο που πήρε τη συγκεκριμένη κάρτα και θα μαθω αν διορθώθηκε αλλα αμφιβαλω. Πιστευω θα την ακύρωσε γιατί έχει μέρες που δεν έβγαζε άκρη ουτε (μέχρι τότε τουλάχιστον) είχε επικοινωνησει τεχνικός μαζι του. 

Δημοσ.
6 minutes ago, oldnew said:

Τα έκανε ολα αυτα φίλος μου και τίποτα.. Την βάλαμε την sim στο κινητό μου που είναι fold 5 και είχα ηδη κοσμοκαρτα και παίζει (με τη δική μου κάρτα μια χαρα 5g, βαραει 1000+ σε καλο σημείο). Ε στο ίδιο σημείο με την κάρτα της προσφοράς κάνει 5 λεπτά να ανοίξει σελίδα...  Θα τον βρω το βράδυ τον φίλο που πήρε τη συγκεκριμένη κάρτα και θα μαθω αν διορθώθηκε αλλα αμφιβαλω. Πιστευω θα την ακύρωσε γιατί έχει μέρες που δεν έβγαζε άκρη ουτε (μέχρι τότε τουλάχιστον) είχε επικοινωνησει τεχνικός μαζι του. 

Εαν μπορείς ενημέρωσέ μας όταν μάθεις. Εάν δεν διορθωθεί μέσα στην εβδομάδα θα ακυρώσω και εγώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, giannis808 said:

Εμένα το κινητό (Realme 7 5G) είναι τυπικά συμβατό κ είχε τις σωστές ρυθμίσεις APN αλλά 5G δεν πιάνει..

Για όσους δεν βρίσκουν τις ρυθμίσεις, δείτε εδώ

Στέλνοντας μηνύματα για ενεργοποίηση 5G & Wifi-Calling (5G / WIFICALL στο 1333) λαμβάνω απάντηση ότι δεν είναι συμβατό το κινητό...

Πάντως,
- στο "preferred network type" μού εμφανίζει 5G ("5G/4G/3G/2G (Auto)"), ενώ σε άλλο κινητό δεν έχω καν την επιλογή 5G
- το Wi-fi Calling εμφανίζεται ενεργοποιημένο.

Screenshot_2025-01-11-17-43-40-97_426a5588c5110cd01d5af17e47adb223.jpg.f69b8c456ba020737bc27c986f068ed0.jpg

ΥΓ Ασχετο, αλλά αυτό πώς μου διέφυγε

https://www.datajournalists.co.uk/2025/01/08/cosmote-dyo-ypoklopes-dedomenon-apo-hackers-ethapse-i-eisaggelia/

Επεξ/σία από definitio
  • Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...