Dynamics Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Στις 5/1/2025 στις 5:47 ΜΜ, Gom7 είπε Με την εφαρμογή προσπαθησα καμια 25 φορες. Μετα τα σελφι κτλ μολις συμπληρώσω ολα τα στοιχεία μου και πατησω " συνεχεια" με πεταει στην αρχική οθονη, δλδ απτην αρχη. σβησε την εφαρμογη και ξανα εγκατασταση και δοκιμασε ξανα!δοκιμασε και σε αλλη συσκευη μηπως και!προσωπικα σε εμενα εγινε η δουλεια γρηγορα και πηρε εμπρος το νουμερο μετα απο 5-10 λεπτα
my_box Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Κάποιες χρήσιμες πληροφορίες έπειτα από συνομιλία με το 13888, που μπορεί να ενδιαφέρουν για την χρήση της προσφοράς. Η προσφορά ισχύει κανονικά και με την αλλαγή προγράμματος σε δεύτερο χρόνο -ΑΦΟΥ έχει προηγηθεί η ολοκλήρωση της φορητότητας - cosmote σε what's up και αντίστροφα με την αποστολή μηνύματος ΑΛΠΑΚ στο 1314, εκτός αν επιλεγεί το Frog. Με την προσθήκη του αριθμού σε σχήμα COSMOTE ONE (με προϋπόθεση σταθερού τηλεφώνου και καρτοκινητής ή συμβολαίου), υπάρχει και ένα extra 10% στο ποσό του εκάστοτε ποσού ανανέωσης, μηδενίζοντας περίπου ουσιαστικά τον φόρο κινητής τηλεφωνίας. Επίσης ισχύει κανονικά η προσφορά και με την επιλογή πακέτου Data month (what's up) , απλά η εκπρόσωπος μου είπε ότι στα πακέτα με ομιλία + data + sms (στην περίπτωση μου έγινε αυτόματη χρέωση από το σύστημα στο πρόγραμμα combo to all) και μετά την λήξη της 9μηνης προσφοράς, ότι λεπτά ομιλίας και data έχουν συσσωρευθεί (αφού εύλογα θα υπάρχουν απεριόριστα τα πάντα) θα ισχύουν για χρήση εφεξής. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από my_box 1
alexx_bauer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 15 λεπτά πριν, my_box είπε και μετά την λήξη της 9μηνης προσφοράς, ότι λεπτά ομιλίας και data έχουν συσσωρευθεί (αφού εύλογα θα υπάρχουν απεριόριστα τα πάντα) θα ισχύουν για χρήση εφεξής. Αυτό δεν το πολυκατάλαβα, ότι έχει συσσωρευθει θα είναι διαθέσιμο εννοείς του τελευταίου μήνα ή του 9μηνου όλου;
my_box Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, alexx_bauer είπε Αυτό δεν το πολυκατάλαβα, ότι έχει συσσωρευθει θα είναι διαθέσιμο εννοείς του τελευταίου μήνα ή του 9μηνου όλου; Αν κατάλαβα καλά, ότι έχει συσσωρευθει από όλο το 9μηνο. Προφανώς επειδή στην περίπτωση μου υπάρχει αυτόματη ανανέωση στην λήξη του πακέτου κάθε μήνα θα υπάρχουν στο τέλος 1.000 λεπτά ομιλίας Χ 9, 1.5 giga X 9 και 300 sms X 9. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από my_box 1
tiniakos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Άραγε από Cosmote Neo επιστροφή σε Whatsup ενεργοποιεί την προσφορά;
andreasosfp Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, my_box είπε Κάποιες χρήσιμες πληροφορίες έπειτα από συνομιλία με το 13888, που μπορεί να ενδιαφέρουν για την χρήση της προσφοράς. Η προσφορά ισχύει κανονικά και με την αλλαγή προγράμματος (cosmote σε what's up και αντίστροφα με την αποστολή μηνύματος ΑΛΠΑΚ στο 1314, εκτός αν επιλεγεί το Frog). Με την προσθήκη του αριθμού σε σχήμα COSMOTE ONE (με προϋπόθεση σταθερού τηλεφώνου και καρτοκινητής ή συμβολαίου), υπάρχει και ένα extra 10% στο ποσό του εκάστοτε ποσού ανανέωσης, μηδενίζοντας περίπου ουσιαστικά τον φόρο κινητής τηλεφωνίας. Επίσης ισχύει κανονικά η προσφορά και με την επιλογή πακέτου Data month (what's up) , απλά η εκπρόσωπος μου είπε ότι στα πακέτα με ομιλία + data + sms (στην περίπτωση μου έγινε αυτόματη χρέωση από το σύστημα στο πρόγραμμα combo to all) και μετά την λήξη της 9μηνης προσφοράς, ότι λεπτά ομιλίας και data έχουν συσσωρευθεί (αφού εύλογα θα υπάρχουν απεριόριστα τα πάντα) θα ισχύουν για χρήση εφεξής. Δηλαδή εάν αλλάξω από what's up σε cosmokarta και πάλι πίσω θα δικαιούμαι την προσφορά?
opcast Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, my_box είπε Κάποιες χρήσιμες πληροφορίες έπειτα από συνομιλία με το 13888, που μπορεί να ενδιαφέρουν για την χρήση της προσφοράς. Η προσφορά ισχύει κανονικά και με την αλλαγή προγράμματος (cosmote σε what's up και αντίστροφα με την αποστολή μηνύματος ΑΛΠΑΚ στο 1314, εκτός αν επιλεγεί το Frog). Με την προσθήκη του αριθμού σε σχήμα COSMOTE ONE (με προϋπόθεση σταθερού τηλεφώνου και καρτοκινητής ή συμβολαίου), υπάρχει και ένα extra 10% στο ποσό του εκάστοτε ποσού ανανέωσης, μηδενίζοντας περίπου ουσιαστικά τον φόρο κινητής τηλεφωνίας. Επίσης ισχύει κανονικά η προσφορά και με την επιλογή πακέτου Data month (what's up) , απλά η εκπρόσωπος μου είπε ότι στα πακέτα με ομιλία + data + sms (στην περίπτωση μου έγινε αυτόματη χρέωση από το σύστημα στο πρόγραμμα combo to all) και μετά την λήξη της 9μηνης προσφοράς, ότι λεπτά ομιλίας και data έχουν συσσωρευθεί (αφού εύλογα θα υπάρχουν απεριόριστα τα πάντα) θα ισχύουν για χρήση εφεξής. Καλημερα, μια διευκρινιση για να δω αν καταλαβα καλα. Εγω που εχω whats up μπορω να παω σε frog και να ισχυσει η προσφορα; Εχω καταλαβει σωστα; Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από opcast
sargus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 1 hour ago, my_box said: Αν κατάλαβα καλά, ότι έχει συσσωρευθει από όλο το 9μηνο. Προφανώς επειδή στην περίπτωση μου υπάρχει αυτόματη ανανέωση στην λήξη του πακέτου κάθε μήνα θα υπάρχουν στο τέλος 1.000 λεπτά ομιλίας Χ 9, 1.5 giga X 9 και 300 sms X 9. Με την αυτόματη ανανέωση λειτουργεί κανονικά η προφσφορά; δεν έχουμε θέμα;
my_box Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, sargus είπε Με την αυτόματη ανανέωση λειτουργεί κανονικά η προφσφορά; δεν έχουμε θέμα; Ναι δεν υπάρχει θέμα, απλά η αυτόματη ανανέωση ηταν ηδη ενεργοποιημένη σε μένα (είχα επιλέξει αρχικά COSMOCARTA αντί WHAT'S UP) όταν πρόσθεσα χρήματα και τα τράβηξε αμέσως. 1
L007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, my_box είπε Κάποιες χρήσιμες πληροφορίες έπειτα από συνομιλία με το 13888, που μπορεί να ενδιαφέρουν για την χρήση της προσφοράς. Η προσφορά ισχύει κανονικά και με την αλλαγή προγράμματος (cosmote σε what's up και αντίστροφα με την αποστολή μηνύματος ΑΛΠΑΚ στο 1314, εκτός αν επιλεγεί το Frog). Με την προσθήκη του αριθμού σε σχήμα COSMOTE ONE (με προϋπόθεση σταθερού τηλεφώνου και καρτοκινητής ή συμβολαίου), υπάρχει και ένα extra 10% στο ποσό του εκάστοτε ποσού ανανέωσης, μηδενίζοντας περίπου ουσιαστικά τον φόρο κινητής τηλεφωνίας. Επίσης ισχύει κανονικά η προσφορά και με την επιλογή πακέτου Data month (what's up) , απλά η εκπρόσωπος μου είπε ότι στα πακέτα με ομιλία + data + sms (στην περίπτωση μου έγινε αυτόματη χρέωση από το σύστημα στο πρόγραμμα combo to all) και μετά την λήξη της 9μηνης προσφοράς, ότι λεπτά ομιλίας και data έχουν συσσωρευθεί (αφού εύλογα θα υπάρχουν απεριόριστα τα πάντα) θα ισχύουν για χρήση εφεξής. Λογικα εαν καποιος παει απο φρογκ σε what's up ή cosmokarta θα πάρει τα απεριόριστα, σωστά; Το έχει κάνει κανείς να μας πει με σιγουριά;
alexx_bauer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, my_box είπε Αν κατάλαβα καλά, ότι έχει συσσωρευθει από όλο το 9μηνο. Προφανώς επειδή στην περίπτωση μου υπάρχει αυτόματη ανανέωση στην λήξη του πακέτου κάθε μήνα θα υπάρχουν στο τέλος 1.000 λεπτά ομιλίας Χ 9, 1.5 giga X 9 και 300 sms X 9. Ίσως και 2gb ή όσο δινει το εκάστοτε πακέτο με το κούνημα x 9
tiniakos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, tiniakos είπε Άραγε από Cosmote Neo επιστροφή σε Whatsup ενεργοποιεί την προσφορά; ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ η προσφορά από Neo σε Whatsup. 1
my_box Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, opcast είπε Καλημερα, μια διευκρινιση για να δω αν καταλαβα καλα. Εγω που εχω whats up μπορω να παω σε frog και να ισχυσει η προσφορα; Εχω καταλαβει σωστα; Όχι αφου η προσφορά ισχύει μόνο για φορητότητα από άλλο πάροχο. Εννοούσα ότι η αλλαγή πακέτου ανάμεσα στα προγράμματα της Cosmote δεν επηρεάζει την προσφορά, αφού όμως έχει προηγηθεί η ολοκλήρωση της φορητότητας. 1 ώρα πριν, alexx_bauer είπε Ίσως και 2gb ή όσο δινει το εκάστοτε πακέτο με το κούνημα x 9 Ενδεχομένως. 1 ώρα πριν, L007 είπε Λογικα εαν καποιος παει απο φρογκ σε what's up ή cosmokarta θα πάρει τα απεριόριστα, σωστά; Το έχει κάνει κανείς να μας πει με σιγουριά; Προφανώς όχι, αφου η προσφορά ισχύει μόνο για φορητότητα από άλλο πάροχο. Εννοούσα ότι η αλλαγή πακέτου ανάμεσα στα προγράμματα της Cosmote δεν επηρεάζει την προσφορά, αφού όμως έχει προηγηθεί η ολοκλήρωση της φορητότητας.
soul_d Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 35 λεπτά πριν, my_box είπε Όχι αφου η προσφορά ισχύει μόνο για φορητότητα από άλλο πάροχο. Εννοούσα ότι η αλλαγή πακέτου ανάμεσα στα προγράμματα της Cosmote δεν επηρεάζει την προσφορά, αφού όμως έχει προηγηθεί η ολοκλήρωση της φορητότητας. Ενδεχομένως. Προφανώς όχι, αφου η προσφορά ισχύει μόνο για φορητότητα από άλλο πάροχο. Εννοούσα ότι η αλλαγή πακέτου ανάμεσα στα προγράμματα της Cosmote δεν επηρεάζει την προσφορά, αφού όμως έχει προηγηθεί η ολοκλήρωση της φορητότητας. Ε, μας μπέρδεψες όμως λίγο στο αρχικό ποστ 1
my_box Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, soul_d είπε Ε, μας μπέρδεψες όμως λίγο στο αρχικό ποστ Sorry έχεις δίκιο. Το διόρθωσα κάπως😏. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα