Pagouras7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 10 minutes ago, JustGud said: Πόσες μέρες διαρκεί η διαδικασία φορτικότητας σε άλλο πάροχο? Είμαι ήδη σε whatsup οπότε σκέφτηκα να κάνω αίτηση για voda/nova και μετά ξανά στο whatsup για την προσφορά μιας και θέλω τον αριθμό. Έκανα και εγώ το ίδιο με CU. Μου στάλθηκε η sim σήμερα και περιμένω. Πιστεύω να προλάβω.
ChrisN.S. Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 18 λεπτά πριν, Pagouras7 είπε Έκανα και εγώ το ίδιο με CU. Μου στάλθηκε η sim σήμερα και περιμένω. Πιστεύω να προλάβω. Παρέλαβες την sim της CU από την WPS courier; οι άνθρωποι είναι τα ζώα μου αργά.
Pagouras7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 2 minutes ago, ChrisN.S. said: Παρέλαβες την sim της CU από την WPS courier; οι άνθρωποι είναι τα ζώα μου αργά. Όχι σήμερα μου έστειλε mail η CU πως σταλθηκε. Επαρχια ειμαι, πιστευω να ερθει πιο συντομα.
glazos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Παρέλαβα μόλις και έκανα ενεργοποίηση αλλά με έχει κλειδωμένο στο Edge προς το παρόν....
manwlis77 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Υπάρχει κάποιο την να μπορεί να καλέσει κάποιος να δει πως πάει η παραγγελία ;
ChrisN.S. Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 13 ώρες πριν, glazos είπε Παρέλαβα μόλις και έκανα ενεργοποίηση αλλά με έχει κλειδωμένο στο Edge προς το παρόν.... Πως έκανες ενεργοποίηση; σου ήρθε sms ότι ολοκληρώθηκε η φορητότητα πρώτα; Εγώ έχω την κάρτα στα χέρια μου αλλά είναι ακόμη η αίτηση στο στάδιο "Ελέγχουμε την παραγγελία & τα δικαιολογητικά"
esertas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Πως έκανες ενεργοποίηση; σου ήρθε sms ότι ολοκληρώθηκε η φορητότητα πρώτα; Εγώ έχω την κάρτα στα χέρια μου αλλά είναι ακόμη η αίτηση στο στάδιο "Ελέγχουμε την παραγγελία & τα δικαιολογητικά" Κάνεις ενεργοποίηση την κάρτα και περιμένεις. Εμένα ενεργοποιήθηκε την πρώτη εργάσιμη.
eko13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Απο ολες τις εναλλακτικες για μετα πιστευω πολυ καλη περιπτωση ειναι το frog στα 13,50 NATIONAL COMBO XL για 30 ημέρες 16GB+32GB για πλοήγηση 500' προς εθνικά δίκτυα 500' προς FROG
andreas1gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, eko13 είπε Απο ολες τις εναλλακτικες για μετα πιστευω πολυ καλη περιπτωση ειναι το frog στα 13,50 NATIONAL COMBO XL για 30 ημέρες 16GB+32GB για πλοήγηση 500' προς εθνικά δίκτυα 500' προς FROG Το καλύτερο από όλα είναι Frog με 12€ τον μήνα/για 12 μήνες (144€ σύνολο) στα δυο καταστήματα της frog που δίνει: Απεριοριστα δεδομένα. Απεριόριστη ομιλία. 200 sms/μήνα.
johnmayson Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Γνωριζει κανείς μια ώρα στο twich πόσα mb ειναι;; Ψιλοσκέφτομαι να πάω σ ενα κατάστημα για μια frog sim αλλα περιστασιακή χρήση και οχι καθε μήνα με τη λογική να βαλω μονο τις 6*13 που χρειαζεται(εκτος και αν γνωριζει κάποιος τα 8 ευρια που βάζεις σε κατάστημα αν μετρανε στους 2μηνες οποτε χρειαζεσαι 6*8) για να διατηρησεις το νουμερο ενα χρονο μονο για internet.Αν γινει φραγη και βάλεις μετα καρτα εχει χρεωση η αρση της φραγης;;;
atabertass Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά ,να κάνω μια ερώτηση ;Ενεργοποιηθηκε και μένα σήμερα από φορητότητα ,ολα καλα ,αγορασα ενα diy πακέτο στα 11,5 ευρώ ,μου ήρθε μήνυμα από whatsup οτι για 9 μήνες θα έχω απεριόριστα data με κάθε ανανέωση αλλα μεσα απο την εφαρμογή σαν data μου βγάζει ότι έχω 100gb .Δεν είναι λίγα οκ ,αλλα δεν είναι και απεριόριστα .Εκτός αν είναι 102 χιλιάδες gb😁😁😁 ,έτσι θα βγει ο μήνας Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από atabertass
SabotazNic Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Στις 1/1/2025 στις 7:52 ΜΜ, eko13 είπε Μιλαω για στάνταρ προγραμμα χωρις προσφορές. Και της frog στανταρ ειναι που τρεχει ολο τον χρονο. Η προσφορα ηταν στα 120 bf και στα 90 για cyber Monday (αν θυμαμαι καλα τιμες)
datio Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, atabertass είπε Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά ,να κάνω μια ερώτηση ;Ενεργοποιηθηκε και μένα σήμερα από φορητότητα ,ολα καλα ,αγορασα ενα diy πακέτο στα 11,5 ευρώ ,μου ήρθε μήνυμα από whatsup οτι για 9 μήνες θα έχω απεριόριστα data με κάθε ανανέωση αλλα μεσα απο την εφαρμογή σαν data μου βγάζει ότι έχω 100gb .Δεν είναι λίγα οκ ,αλλα δεν είναι και απεριόριστα .Εκτός αν είναι 102 χιλιάδες gb😁😁😁 ,έτσι θα βγει ο μήνας 100+ TB είναι, οπότε είσαι εντάξει. Όσοι έχετε whatsup, είναι οικονομικότερο να βάλετε το DATA MONTH που κοστίζει 8.50, αντί κάποιο άλλο πρόγραμμα στα 11.50 Στους 3-4 μήνες βγαίνει ένας επιπλέον χωρίς να βάλετε κάρτα... Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από datio 2 1
ultrahd Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Ας υποθέσουμε ότι κάποιος θέλει να φέρει με φορητότητα απο άλλη εταιρεία ας πούμε 3 νούμερα καρτοκινητα. Ανάφερει ότι σε κάθε αίτηση στο site κάνεις αίτηση για ένα μόνο. Είναι υποχρεωτικό πρώτα να παραλάβεις τη μια κάρτα ,να κάνεις την ενεργοποίηση και μετά να κάνεις αίτηση για την επόμενη κ.ο.κ. ? Μήπως θα μπορούσε κάποιος να κάνει αμέσως 3 ξεχωριστές παραγγελίες (μια για κάθε κάρτα από φορητότητα) ? Γιατί διάβαζα στους όρους ότι πρέπει να περιμένεις να ενεργοποιηθεί η πρώτη για να κάνεις παραγγελία για την επόμενη κ.ο.κ. Επίσης ήθελα να ρωτήσω και το εξής: Γνωρίζει κάποιος αν η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει και από καταστήματα cosmote? Αν δεν ισχύει για ενεργοποίηση πλήρως μέσω καταστήματος cosmote μήπως μπορεί να γίνει το εξής: Για να μην περιμένεις την courier,να σου δώσουν στο κατάστημα cosmote την κάρτα sim, να μη σου περάσουν απο το κατάστημα τη φορητότητα και στη συνέχεια εσύ να κάνεις την online ενεργοποίηση (ουσιαστικά την φορητότητα) μέσω της εφαρμογής? Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από ultrahd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα