Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, dimis_pj said:

Αυτο για την άμεση φορητότητα δεν ειναι στην αιτηση που εκανες, ειναι στη διαδικασια που θα κανεις αφου λαβεις την καρτα και κανεις τη διαδικασία μεσω της εφαρμογής (εκεί που θα ανεβασεις και ταυτοτητα/σελφι)

Θα μου στείλουν κάποιο link για αυτό, αφού παραλάβω την κάρτα? Θα μπορούσε κάπως να το κάνω και νωρίτερα να τρέχει η φορητότητα και ας μην έχω κάρτα στα χέρια μου?

• Απαντ. 319
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

Θα μου στείλουν κάποιο link για αυτό, αφού παραλάβω την κάρτα? Θα μπορούσε κάπως να το κάνω και νωρίτερα να τρέχει η φορητότητα και ας μην έχω κάρτα στα χέρια μου?

θα κατεβάσεις την εφαρμογή cosmote ή what's up και θα ακολουθήσεις τα βήματα που έχει για την ενεργοποίηση κάρτας sim. Δεν μπορείς να κάνεις κατι γιατί ζητάει εναν κωδικο αριθμό που υπάρχει στο φακελο με την κάρτα που θα σου ερθει

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εφόσον ενεργοποιηθεί κανονικά η κάρτα, επόμενο βήμα είναι να βάλουμε λεφτά μέσα και έπειτα να διαλέξουμε ένα από τα πακέτα;

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ενεργοποιήσει την σύνδεση και έχω βάλει και 13 euro αλλά δεν ενεργοποίησα κάποιο πακέτο μιας και έχω από άλλο νούμερο απεριόριστα μέχρι το τέλος του μήνα. Πρέπει να ενεργοποιήσω πακέτο μέχρι 20/1 για να μην χάσω την προσφορά ή δεν παίζει ρόλο από την στιγμή που έχει ενεργοποιηθεί η σύνδεση;

Επεξ/σία από PlasmaPool
Δημοσ.
1 ώρα πριν, PlasmaPool είπε

Έχω ενεργοποιήσει την σύνδεση και έχω βάλει και 13 euro αλλά δεν ενεργοποίησα κάποιο πακέτο μιας και έχω από άλλο νούμερο απεριόριστα μέχρι το τέλος του μήνα. Πρέπει να ενεργοποιήσω πακέτο μέχρι 20/1 για να μην χάσω την προσφορά ή δεν παίζει ρόλο από την στιγμή που έχει ενεργοποιηθεί η σύνδεση;

δεν παίζει ρόλο,αλλά δεν κερδίζεις κάτι γιατί δεν θα επιμηκυνθεί η χρονικ΄ξ διάρκεια λήξης πέρα από τις 15 του Οκτώβρη 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, dimis_pj είπε

Απορία...έβαλα 13 ευρώ κάρτα, ενεργοποίησα κανονικά το πακέτο και έχουν μείνει μέσα 3,56 ευρώ. Δεν έχει φόρο στην cosmote όταν βάζεις κάρτα..; 

Εχει, αλλιως τωρα θα ειχες 9.5 ευρω. Η καινουργια καρτα μεσα εχει συνηθως 0.25 λεπτα, οποτε +- βγαινει το νουμερο

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Εχει, αλλιως τωρα θα ειχες 9.5 ευρω. Η καινουργια καρτα μεσα εχει συνηθως 0.25 λεπτα, οποτε +- βγαινει το νουμερο

α ναι ο,τι να ναι ειπα ..το χασα στην αφαίρεση..πωπω sorry 😵‍💫

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε η κάρτα FROG.

Έκανα κανονικά ενεργοποίηση, έβαλα και 13 ευρώ και είπα να βάλω κάποια από τα προγράμματα.

Έχω τον λογισμό ότι στο FROG υπάρχει μια μικρή διαφοροποίηση στα πακέτα αλλά και στα χρήματα που απαιτούνται.

πχ δεν έχει πρόγραμμα ιντερνετ με 11,50 ευρώ αλλά με 11,80 ευρώ.

Επίσης αντί για 8,5 ευρώ που έγραψαν κάποιοι έχει πρόγραμμα με 8,90 ευρώ. Συγκεκριμένα λέγεται National COMBO και έχει 10 γίγα, 200 λεπτά προς όλους και 400 λεπτά προς φρογκ. Επέλεξα αυτό ΑΛΛΑ τελικά δεν δίνει τα απεριόριστα data και λεπτά.

Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι που έχει και εκείνος FROG;

Δημοσ.

Μάλλον τελικά για FROG δεν έπρεπε να διαλέξω το συγκεκριμένο πακέτο ΑΛΛΑ :

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ON LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

• Τα unlimited data και τα unlimited voice του δώρου, προστίθενται αυτόματα στο υπόλοιπό σου μετά από κάθε ενεργοποίηση πακέτου NATIONAL COMBO M 11,80€ NATIONAL COMBO XL 13.50€, NATIONAL COMBO XLL 18,10€, BUNDLE CARD αξίας 13€,15€ & 20€ για τους πρώτους 9 μήνες από την online ενεργοποίηση της σύνδεσης.
• Ισχύουν για 30 ημέρες από την ενεργοποίηση του δώρου. 
• Τα MB & τα λεπτά ομιλίας του πακέτου δεν κάνουν rollover με το ίδιο πακέτο.
• Τα MB & τα λεπτά ομιλίας δεν είναι διαθέσιμα για χρήση στην περιαγωγή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είχα ένα νούμερο WHAT'S UP δηλωμένο από το καλοκαίρι του 2024. ΑΛΛΑ. Το ενεργοποίησα το Δεκέμβρη που έδινε τα απεριόριστα XMAS δώρο και 1 Γενάρη ενεργοποίησα τα απεριόριστα data που είχε ως προσφορά. Όταν ενεργοποίησα τα απεριόριστα data (1/1/2025) μου έστειλε μήνυμα η Cosmote ότι πείρα δώρο επιπλέον 91,5 GB + 500' προς όλους. Τώρα έχω αυτά που έγραψα πριν και απεριόριστα data μέχρι το τέλος του μήνα 31/1/2025.

Τώρα μου έχει βγάλει ταμπελακι με προσφορά στο app της WHAT'S UP έως 20/1/2025 για απεριόριστα data για 1 μήνα με 11 ευρώ.

Το θέμα τώρα είναι η προσφορά ισχύει για το νούμερο μου γιατί θεωρείτε νέα ενεργοποίηση παρόλο που ήταν δηλωμένο το νούμερο από το καλοκαίρι του 2024 χωρίς όμως να χρησιμοποιηθεί? Δηλαδή θα έχω κάθε μήνα για τους επόμενους 9 μήνες την προσφορά με τα απεριόριστα data ή πρέπει να την ενεργοποιήσω μέχρι 20/1/2025 για να έχω την προσφορά και για τους επόμενους μήνες ή δεν έχει καμία σχέση η προσφορά που βγάζει στο app της WHAT'S UP  για το νούμερο μου, με αυτήν στο topic?

Screenshot_20250116_021739_WHAT'S UP.jpg

Screenshot_20250116_021717_WHAT'S UP.jpg

Επεξ/σία από gizaxgiza
Δημοσ.

Εχει κανείς ιδέα τι θα συμβεί αν ξεχάσεις κάποιο μηνα να βάλεις 13 ευρώ? Πχ λήγει 10 Φεβρουαρίου το πακέτο που έβαλα. Αν ξεχάσω και βαλω 20 Φεβρουαρίου θα ισχύει τα απεριόριστα data ή κόβεται η προσφορά? Οκ μεταξύ 10 και 20 που δε θα έχω πληρώσει δεν θα έχω ζ αλλά μετά που θα πληρωσω τι γίνεται? 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, oldnew είπε

Εχει κανείς ιδέα τι θα συμβεί αν ξεχάσεις κάποιο μηνα να βάλεις 13 ευρώ? Πχ λήγει 10 Φεβρουαρίου το πακέτο που έβαλα. Αν ξεχάσω και βαλω 20 Φεβρουαρίου θα ισχύει τα απεριόριστα data ή κόβεται η προσφορά? Οκ μεταξύ 10 και 20 που δε θα έχω πληρώσει δεν θα έχω ζ αλλά μετά που θα πληρωσω τι γίνεται? 

Δεν δεσμεύεσαι στο να ξεχάσεις, θα έλεγε διαφορετικά με αυτόματη ανανέωση. Το πακέτο λειτουργεί σαν και αυτά εκτός προσφοράς, αν δεν βάλεις κάρτα απλά δεν θα έχεις υπηρεσίες. Με την ανανεώση ενεργοποείς ένα πρόγραμμα και αυτό για 9 μήνες θα γίνεται αυτόματα απεριόριστο.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 minutes ago, d4mage said:

Δεν δεσμεύεσαι στο να ξεχάσεις, θα έλεγε διαφορετικά με αυτόματη ανανέωση. Το πακέτο λειτουργεί σαν και αυτά εκτός προσφοράς, αν δεν βάλεις κάρτα απλά δεν θα έχεις υπηρεσίες. Με την ανανεώση ενεργοποείς ένα πρόγραμμα και αυτό για 9 μήνες θα γίνεται αυτόματα απεριόριστο.

Το χρησιμοποιώ μονο για ίντερνετ, και οχι πάντα. Οπότε πχ μια βδομάδα μπορεί να μη μου χρειάζεται και καθόλου ίντερνετ, γι αυτο ρωτάω. Οπότε ίσως με συμφέρει να ανανεώνω όταν το ξανα χρειάζομαι καθε μηνα.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...