vs388 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Και εγω στην ιδια κατασταση φιλε manwlis77 ενεργοποιηση σιμ απο frog app απο 27/12/2004 και ακομα τιποτα Μετα απο πολλα τηλεφωνα στην εξυπηρετηση πελατων της vodafone και cosmote δεν εβγαλα ακρη τι συμβαινει και δεν προχωραει η φορητοτητα Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από vs388
alexx_bauer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου οκ ολα καλα και απο μενα , ηρθε η καρτα πριν 1-2 ωρες, εκανα ολη τη διαδικασια μεσω cosmote app (διαλεξα whatsup), ολα προσωρησαν ομαλως, εννοειται επελεξα η φορητητητα να γινει αμεσα και τωρα προχωρα. Να περιμενω αύριο ή δευτέρα? Νοείται ως εργασιμη για αυτούς το σάββατο?
Vinsomnia Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Έγινε η μεταφορά από CU σε What's UP, όλα οκ. Ξέρει κάποιος αν χρειάζεται να κάνουμε κάποια ενέργεια όπως κάναμε παλιότερα, π.χ. αποστολή μηνύματος εκεί για ενεργοποίηση 4G, αποστολη μηνύματος εκεί για να μην χρεωθεις έξτρα αν τελειωσουν τα δεδομένα κλπ.
andreas1gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Vinsomnia είπε Έγινε η μεταφορά από CU σε What's UP, όλα οκ. Ξέρει κάποιος αν χρειάζεται να κάνουμε κάποια ενέργεια όπως κάναμε παλιότερα, π.χ. αποστολή μηνύματος εκεί για ενεργοποίηση 4G, αποστολη μηνύματος εκεί για να μην χρεωθεις έξτρα αν τελειωσουν τα δεδομένα κλπ. Ξεκίνα με... 5G στο 1333 Και WIFICALL στο 1333 και μόλις ενεργοποιηθεί (θα σου έρθει sms) κάνε επανεκκίνηση την συσκευή. 8 λεπτά πριν, Vinsomnia είπε αποστολη μηνύματος εκεί για να μην χρεωθεις έξτρα αν τελειωσουν τα δεδομένα Απεριόριστα δεν έχει η προσφορά; Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από andreas1gr
definitio Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 6 hours ago, alexx_bauer said: Μόλις μου ήρθε η κάρτα. Το θέμα είναι πως παρήγγειλα whatsup και μου ήρθε cosmote Sim. Παίζει κάποιο ρόλο; Μέσω ποιας εφαρμογής προχωράω, cosmote ή whatsup ; Δεν έχω εικόνα από τα προσφερόμενα προγράμματα what's up / frog, αλλά στη cosmote υπάρχουν μόνο δύο προγράμματα, των 13 & 15€ που μπορείς να ενεργοποιήσεις για να πάρεις τη προσφορά, ενώ νομίζω αναφέρθηκε ότι υπ΄΄αρχει what's up πρόγραμμα που ενεργοποιεί τα απεριόριστα με μικρότερο κόστος.
alexx_bauer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 13 λεπτά πριν, definitio είπε Δεν έχω εικόνα από τα προσφερόμενα προγράμματα what's up / frog, αλλά στη cosmote υπάρχουν μόνο δύο προγράμματα, των 13 & 15€ που μπορείς να ενεργοποιήσεις για να πάρεις τη προσφορά, ενώ νομίζω αναφέρθηκε ότι υπ΄΄αρχει what's up πρόγραμμα που ενεργοποιεί τα απεριόριστα με μικρότερο κόστος. το οποιο whatsup και τελικά επελεξα,ναι. Είμαι περίεργος εαν αύριο θα ολοκληρωθεί η μεταφορά καθώς εργασιμη
giannis808 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 36 minutes ago, definitio said: Δεν έχω εικόνα από τα προσφερόμενα προγράμματα what's up / frog, αλλά στη cosmote υπάρχουν μόνο δύο προγράμματα, των 13 & 15€ που μπορείς να ενεργοποιήσεις για να πάρεις τη προσφορά, ενώ νομίζω αναφέρθηκε ότι υπ΄΄αρχει what's up πρόγραμμα που ενεργοποιεί τα απεριόριστα με μικρότερο κόστος. Έχουμε προγράμματα εμέίς της wup με 8.5€ (χωρίς φοιτητικό νούμερο). Με αυτό τον τρόπο τον Σεπτέμβρη θα έχει μείνει και ένα εύλογο ποσό να έχουμε να κινούμαστε
d4mage Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ενεργοποιήθηκε κανονικά η προσφορά, ανανέωσα με 13 ευρώ μου βγάζει το πλάνο ίντερνετ και ομιλίας ( έκανα το πακέτο με 1000’ & 1,5GB ) μου εμφανίζει απεριόριστα λεπτά αλλά όχι απεριόριστα data. Ωστόσο μου εμφανίζει 102,403.5 GB… Το παραπάνω στο. What’s up, στο COSMOTE app τα εμφανίζει κανονικά ως απεριόριστα. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από d4mage
alexx_bauer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, d4mage είπε Ενεργοποιήθηκε κανονικά η προσφορά, ανανέωσα με 13 ευρώ μου βγάζει το πλάνο ίντερνετ και ομιλίας ( έκανα το πακέτο με 1000’ & 1,5GB ) μου εμφανίζει απεριόριστα λεπτά αλλά όχι απεριόριστα data. Ωστόσο μου εμφανίζει 102,403.5 GB… Το παραπάνω στο. What’s up, στο COSMOTE app τα εμφανίζει κανονικά ως απεριόριστα. ε το ίδιο είναι, 100 TB
andreas1gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, d4mage είπε Ωστόσο μου εμφανίζει 102,403.5 GB… Πες μας ότι θα καταφέρεις να ξοδέψεις μέσα σε 1 μήνα 102403GB...🤣 1
alexx_bauer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Πες μας ότι θα καταφέρεις να ξοδέψεις μέσα σε 1 μήνα 102403GB...🤣 øντως πολύ δύσκολο,θες 3400 gb / μερα, πρακτικά αδύνατο 1
d4mage Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Πες μας ότι θα καταφέρεις να ξοδέψεις μέσα σε 1 μήνα 102403GB...🤣 Χαχαχχα δεν εννοούσα αυτό ρε σύ αλλά ναι δίκιο έχεις.
zerlan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Η διαδικασία online ενεργοποίησης είναι κακοσχεδιασμένη και δυσλειτουργική. Μετά από 5 απόπειρες ενεργοποίησης σε cosmote app και whatsup app που δεν ευοδώθηκαν, με τις γελοίες διαδικασίες για shelfies και τα κολλήματα της εφαρμογής, τους κερνάω 3 ευρώ και παραμένω στον τωρινό πάροχο. 1 1
alexx_bauer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, zerlan είπε Η διαδικασία online ενεργοποίησης είναι κακοσχεδιασμένη και δυσλειτουργική. Μετά από 5 απόπειρες ενεργοποίησης σε cosmote app και whatsup app που δεν ευοδώθηκαν, με τις γελοίες διαδικασίες για shelfies και τα κολλήματα της εφαρμογής, τους κερνάω 3 ευρώ και παραμένω στον τωρινό πάροχο. Περίεργο, εγώ κατευθείαν τα έκανα όλα και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Μάλιστα βρήκα την όλη διαδικασία εξαιρετικά εύκολη.
Kolofardos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Πώς γίνεται να πάρω τα απεριόριστα ρε παιδιά. Την ενεργοποίησα την πέρασα κ στο cosmote one αλλά δεν λέει κάτι. Όλα μηδέν είναι. Αφού βάλω κάρτα θα ενεργοποιηθουν αυτόματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα