Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω στην ιδια κατασταση φιλε manwlis77 ενεργοποιηση σιμ απο frog app απο 27/12/2004 και ακομα τιποτα

Μετα απο πολλα τηλεφωνα στην εξυπηρετηση πελατων της vodafone και cosmote  δεν εβγαλα ακρη τι συμβαινει και δεν προχωραει η φορητοτητα

Επεξ/σία από vs388
  • Απαντ. 319
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οκ ολα καλα και απο μενα , ηρθε η καρτα πριν 1-2 ωρες, εκανα ολη τη διαδικασια μεσω cosmote app (διαλεξα whatsup), ολα προσωρησαν ομαλως, εννοειται επελεξα η φορητητητα να γινει αμεσα και τωρα προχωρα.

Να περιμενω αύριο ή δευτέρα? Νοείται ως εργασιμη για αυτούς το σάββατο?

Δημοσ.

Έγινε η μεταφορά από CU σε What's UP, όλα οκ.

Ξέρει κάποιος αν χρειάζεται να κάνουμε κάποια ενέργεια όπως κάναμε παλιότερα, π.χ. αποστολή μηνύματος εκεί για ενεργοποίηση 4G, αποστολη μηνύματος εκεί για να μην χρεωθεις έξτρα αν τελειωσουν τα δεδομένα κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Vinsomnia είπε

Έγινε η μεταφορά από CU σε What's UP, όλα οκ.

Ξέρει κάποιος αν χρειάζεται να κάνουμε κάποια ενέργεια όπως κάναμε παλιότερα, π.χ. αποστολή μηνύματος εκεί για ενεργοποίηση 4G, αποστολη μηνύματος εκεί για να μην χρεωθεις έξτρα αν τελειωσουν τα δεδομένα κλπ.

Ξεκίνα με...

5G στο 1333

Και

WIFICALL στο 1333 και μόλις ενεργοποιηθεί (θα σου έρθει sms) κάνε επανεκκίνηση την συσκευή. 

8 λεπτά πριν, Vinsomnia είπε

αποστολη μηνύματος εκεί για να μην χρεωθεις έξτρα αν τελειωσουν τα δεδομένα

Απεριόριστα δεν έχει η προσφορά; 

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.
6 hours ago, alexx_bauer said:

Μόλις μου ήρθε η κάρτα. Το θέμα είναι πως παρήγγειλα whatsup και μου ήρθε cosmote Sim. Παίζει κάποιο ρόλο; Μέσω ποιας εφαρμογής προχωράω, cosmote ή whatsup ;

Δεν έχω εικόνα από τα προσφερόμενα προγράμματα what's up / frog, αλλά στη cosmote υπάρχουν μόνο δύο προγράμματα, των 13 & 15€ που μπορείς να ενεργοποιήσεις για να πάρεις τη προσφορά, ενώ νομίζω αναφέρθηκε ότι υπ΄΄αρχει what's up πρόγραμμα που ενεργοποιεί τα απεριόριστα με μικρότερο κόστος.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, definitio είπε

Δεν έχω εικόνα από τα προσφερόμενα προγράμματα what's up / frog, αλλά στη cosmote υπάρχουν μόνο δύο προγράμματα, των 13 & 15€ που μπορείς να ενεργοποιήσεις για να πάρεις τη προσφορά, ενώ νομίζω αναφέρθηκε ότι υπ΄΄αρχει what's up πρόγραμμα που ενεργοποιεί τα απεριόριστα με μικρότερο κόστος.

το οποιο whatsup και τελικά επελεξα,ναι.

Είμαι περίεργος εαν αύριο θα ολοκληρωθεί η μεταφορά καθώς εργασιμη

Δημοσ.
36 minutes ago, definitio said:

Έχουμε προγράμματα εμέίς της wup με 8.5€ (χωρίς φοιτητικό νούμερο). Με αυτό τον τρόπο τον Σεπτέμβρη θα έχει μείνει και ένα εύλογο ποσό να έχουμε να κινούμαστε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενεργοποιήθηκε κανονικά η προσφορά, ανανέωσα με 13 ευρώ μου βγάζει το πλάνο ίντερνετ και ομιλίας ( έκανα το πακέτο με 1000’ & 1,5GB ) μου εμφανίζει απεριόριστα λεπτά αλλά όχι απεριόριστα data. Ωστόσο μου εμφανίζει 102,403.5 GB… 

Το παραπάνω στο. What’s up, στο COSMOTE app τα εμφανίζει κανονικά ως απεριόριστα. 

Επεξ/σία από d4mage
Δημοσ.
1 ώρα πριν, d4mage είπε

Ενεργοποιήθηκε κανονικά η προσφορά, ανανέωσα με 13 ευρώ μου βγάζει το πλάνο ίντερνετ και ομιλίας ( έκανα το πακέτο με 1000’ & 1,5GB ) μου εμφανίζει απεριόριστα λεπτά αλλά όχι απεριόριστα data. Ωστόσο μου εμφανίζει 102,403.5 GB… 

Το παραπάνω στο. What’s up, στο COSMOTE app τα εμφανίζει κανονικά ως απεριόριστα. 

ε το ίδιο είναι, 100 TB

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d4mage είπε

Ωστόσο μου εμφανίζει 102,403.5 GB… 

Πες μας ότι θα καταφέρεις να ξοδέψεις μέσα σε 1 μήνα 102403GB...🤣

• Haha 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

øντως πολύ δύσκολο,θες 3400 gb / μερα, πρακτικά αδύνατο

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Χαχαχχα δεν εννοούσα αυτό ρε σύ αλλά ναι δίκιο έχεις. 

Δημοσ.

Η διαδικασία online ενεργοποίησης είναι κακοσχεδιασμένη και δυσλειτουργική. Μετά από 5 απόπειρες ενεργοποίησης σε cosmote app και whatsup app που δεν ευοδώθηκαν, με τις γελοίες διαδικασίες για shelfies και τα κολλήματα της εφαρμογής, τους κερνάω 3 ευρώ και παραμένω στον τωρινό πάροχο.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zerlan είπε

Η διαδικασία online ενεργοποίησης είναι κακοσχεδιασμένη και δυσλειτουργική. Μετά από 5 απόπειρες ενεργοποίησης σε cosmote app και whatsup app που δεν ευοδώθηκαν, με τις γελοίες διαδικασίες για shelfies και τα κολλήματα της εφαρμογής, τους κερνάω 3 ευρώ και παραμένω στον τωρινό πάροχο.

Περίεργο, εγώ κατευθείαν τα έκανα όλα και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Μάλιστα βρήκα την όλη διαδικασία εξαιρετικά εύκολη.

Δημοσ.

Πώς γίνεται να πάρω τα απεριόριστα ρε παιδιά. Την ενεργοποίησα την πέρασα κ στο cosmote one αλλά δεν λέει κάτι. Όλα μηδέν είναι. Αφού βάλω κάρτα θα ενεργοποιηθουν αυτόματα; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...