ultrahd Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, atabertass είπε Καλημερα ,εγω ειχα φτιάξει cosmote id με το ίδιο mail που χρησιμοποίησα και για τα στοιχεία της φορητότητας ,οπότε έκανα log in με το mail αυτό και μέσα στο μενού της ενεργοποίησης βρήκε αυτόματα ότι έχει γίνει αίτηση για φορητότητα του αριθμου μου . Καλημέρα φίλε μου και σε ευχαριστώ! Επειδή όλοι ψαχνόμαστε να δούμε πως θα γίνει η διαδικασία,αν επιτρέπετε να σε ρωτήσω: Πώς σου ήρθε να δημιουργήσεις νέο cosmote id ??! Εκτός φυσικά αν τύχαινε να έχεις ήδη κάποιο cosmote id ας πούμε για να βλέπεις το λογαριασμό e-bill μιας σταθερής γραμμής.Ρωτάω γιατί μέσα στα πεδία με τα στοιχεία που σου ζητάει να συμπληρώσεις απλά κάπου σου ζητάει να βάλεις και ένα e-mail.Λέει μάλιστα σε κάποιο σημείο ότι θα σε ενημερώνουν για τα διάφορα στάδια της διαδικασίας με sms και email.Σου δίνει να καταλάβεις δηλαδή ότι η χρησιμότητα του email είναι για να σου στέλνει ενημερωτικά mail/sms στα διάφορα βήματα της διαδικασίας! Πουθενά απ'όσο έχω δει δεν αναφέρει ότι χρειάζεται με αυτό το e-mail που θα δώσεις στη φόρμα,να φτιάξεις και ένα cosmote id με username το email που θα δώσεις στη φόρμα! Έχω διαβάσει και όλες τις συχνές ερωτήσεις που έχει κάτω κάτω και πουθενά δεν αναφέρει για cosmote id ! Όπως το λες όμως ακούγεται λογικό,κι αφού λες ότι φαίνεται να "περιμένει" να προχωρήσεις τα βήματα. Δηλαδή ανακεφαλαιώνοντας: Αν απλά έβαλα στη φόρμα ένα e-mail μου χωρίς να έχω δημιουργήσει cosmote id με αυτό το e-mail,τότε θα πρέπει να δημιουργήσω ένα cosmote id με το συγκεκριμένο e-mail που έβαλα στη φόρμα.Αυτό μετά όταν κάνω login θα βρει αυτόματα ότι έχει γίνει η αίτηση για φορητότητα του αριθμού μου και θα "περιμένει" να προχωρήσω τα βήματα.Σωστά? Το γεγονός ότι έβαλα ένα "ξέμπαρκο" e-mail χωρίς να έχω δημιουργήσει cosmote id με αυτό,θα επηρεάσει αν τώρα εκ των υστέρων πάω και φτιάξω cosmote id με αυτό το e-mail ???! Ελπίζω να το "δει" και να εμφανίσει σε αναμονή τον αριθμό προς φορητότητα! Αν το email που έβαλα στη φόρμα ήταν ήδη cosmote id username τότε δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο και απλά κάνω login σε αυτό.Σωστά και πάλι?! Δηλαδή κάπως έτσι έχουν τα πράγματα? Αν χρειάζεται ρε παιδιά κάτι τέτοιο με cosmote id είναι δυνατόν να μην αναφέρετε ούτε λέξη στις συχνές ερωτήσεις?? Αναρωτιέμαι πως και κανείς μέχρι τώρα που έχει ενεργοποιήσει δεν το έχει επισημάνει αυτό?? Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από ultrahd
atabertass Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Κοιτα ,εγω απλά είχα δημιουργήσει παλιότερα cosmote id για κάτι αγορές από τον Γερμανό με το mail μου που έδωσα και τώρα για την φορητότητα .Φτιάξε εναν λογαριασμο με το mail που έδωσες στην Cosmote και δεν θα έχεις πρόβλημα .Οι ενημερώσεις για την πορεία της αίτησης ερχόντουσαν και σε mail και με sms.
ultrahd Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, atabertass είπε Κοιτα ,εγω απλά είχα δημιουργήσει παλιότερα cosmote id για κάτι αγορές από τον Γερμανό με το mail μου που έδωσα και τώρα για την φορητότητα .Φτιάξε εναν λογαριασμο με το mail που έδωσες στην Cosmote και δεν θα έχεις πρόβλημα .Οι ενημερώσεις για την πορεία της αίτησης ερχόντουσαν και σε mail και με sms. Θα φτιάξω αν είναι ένα cosmote id με το mail που έδωσα στην cosmote και πιστεύω να εμφανίζει την "αναμονή" που περιγράφεις.Είναι βέβαια κάποια κινητά της οικογένειας και ιδανικά θα ήθελα να τα έχω όλα κάτω από ένα cosmote id ,το δικό μου,για να τα διαχειρίζομαι...Μήπως έχεις υπόψιν σου μετά αν μπορούν να μεταφερθούν τα τηλέφωνα στο δικό μου cosmote id για να τα διαχειρίζομαι?Λες να μπλέξουμε με τα πολλά cosmote id?! Αν τυχόν έχεις παρόμοια εμπειρία! Σε ευχαριστώ προκαταβολικά!
definitio Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 1 hour ago, atabertass said: Καλημερα ,εγω ειχα φτιάξει cosmote id με το ίδιο mail που χρησιμοποίησα και για τα στοιχεία της φορητότητας ,οπότε έκανα log in με το mail αυτό και μέσα στο μενού της ενεργοποίησης βρήκε αυτόματα ότι έχει γίνει αίτηση για φορητότητα του αριθμου μου . Σε ποιό μενού ακριβώς εμφανίζεται αυτό; Στη δική μου περίπτωση δεν δείχνει κάποιο αίτημα φορητότητας
atabertass Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Νομίζω μου το έβγαζε στην αρχική ,έλεγε νομίζω συνδέσεις και αιτήματα
fysikos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, atabertass είπε Καλημερα ,εγω ειχα φτιάξει cosmote id με το ίδιο mail που χρησιμοποίησα και για τα στοιχεία της φορητότητας ,οπότε έκανα log in με το mail αυτό και μέσα στο μενού της ενεργοποίησης βρήκε αυτόματα ότι έχει γίνει αίτηση για φορητότητα του αριθμου μου . Κ την ενεργοποίησες;
definitio Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Τελικά παρέλαβα σήμερα Λέει αφού ολοκληρωθεί η φορητότητα, να βάλω τη νέα ΣΙΜ στο κινητό (και να κάνω επανεκκίνηση). Υπάρχει θέμα αν την βάλω από τώρα στο κινητό; Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από definitio 1
dimis_pj Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Παρέλαβα σήμερα την καρτα και προσπάθησα να ενεργοποιήσω για να προχωρήσει η αλλαγή απο cu σε cosmote. Όσες φορές και να ανέβασα την ταυτότητα της μητέρας μου δυστυχώς δεν την αποδέχθηκαν γιατί δεν ήταν ευκρινή τα στοιχεία..Δοκιμασα και απο την εφαρμογή cosmote και what'sup και δεν.. είναι η παλιά ταυτότητα που είναι χειρόγραφη οπότε προφανώς δεν μπορεί να τη διαβασει αυτόματα..εκανα τόσες προσπάθειες που στο τελος μου έβγαλε μηνυμα να δοκιμάσω ξανα σε 24 ωρες.. 😵💫 Έτυχε σε κάποιον άλλον κάτι παρόμοιο; Να παω στο Γερμανό μπας και ή άδικος κόπος γιατί θα πρεπει να κατεβάσω και τη μανα απο το χωριό..; Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από dimis_pj
kritikos28 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) παρέλαβα την κάρτα sim σήμερα και μέσα από το app της cosmote ολοκληρωσα την διαδικασία ταυτοποίησης.Πολύ γρήγορη διαδικασία.Μου εμφάνισε μήνυμα ότι η φορητότητα θα ολοκληρωθεί εντος 1 εργάσιμης.Στον φίλο από πάνω που έχει θέμα με την ταυτότητα,πρέπει να έχεις πολύ καλο φωτισμό όταν τραβάς φωτογραφία την ταυτότητα. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από kritikos28 1
zoya23 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου υπαρχει διαφορα μεταξυ cosmocartas kai what's up? τι να επιλεξω;
manicos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Φιλική υπενθύμιση σε όλους μετά από επιτυχή μεταφορά/ενεργοποίηση να ενεργοποιήσουν το VoLTE στέλνοντας WIFICALL στο 1333, και να το ενεργοποιήσουν στο κινητό τους. Βελτιώνει την ποιότητα κλήσεων. (αν το έχει και ο άλλος) 1
geo1122 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Παρέλαβα και ενεργοποίησα την σιμ με φορητότητα από vodafone σε what's up. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να ενεργοποιησω φοιτητικό χωρίς να χάσω τα απεριόριστα για τους 9 μηνες; Επίσης πρέπει να βάζω κάρτα 13 κάθε μήνα και μετά να ενεργοποιω το πακέτο; Ή μπορώ να ενεργοποιησω το πακέτο και να λάβω τα απεριόριστα; Μικρή λεπτομέρεια είναι ότι ενεργοποιωντας το DIY δεν έχεις καθόλου sms. Για να λάβεις τα 300 sms που λέει στο σάιτ της κόσμοτε πρέπει να ενεργοποιήσεις το Calls to all με 11.5€.
lazar0s Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Εμένα πάντως που το ενεργοποίησα το απόγευμα για κάποιο λόγο μου δείχνει μόνο 2G το δίκτυο(έχω στείλει στο 1333 για ενεργοποίηση 4G/5G) , βρήκε κάνεις λύση σε αυτό;
Sellout Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, kritikos28 είπε παρέλαβα την κάρτα sim σήμερα και μέσα από το app της cosmote ολοκληρωσα την διαδικασία ταυτοποίησης.Πολύ γρήγορη διαδικασία.Μου εμφάνισε μήνυμα ότι η φορητότητα θα ολοκληρωθεί εντος 1 εργάσιμης.Στον φίλο από πάνω που έχει θέμα με την ταυτότητα,πρέπει να έχεις πολύ καλο φωτισμό όταν τραβάς φωτογραφία την ταυτότητα. Μπορείς να ενημερώσεις εάν θα σε πάρει ο υφιστάμενος πάροχος για αντιπρόταση;
ultrahd Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, kritikos28 είπε παρέλαβα την κάρτα sim σήμερα και μέσα από το app της cosmote ολοκληρωσα την διαδικασία ταυτοποίησης.Πολύ γρήγορη διαδικασία.Μου εμφάνισε μήνυμα ότι η φορητότητα θα ολοκληρωθεί εντος 1 εργάσιμης.Στον φίλο από πάνω που έχει θέμα με την ταυτότητα,πρέπει να έχεις πολύ καλο φωτισμό όταν τραβάς φωτογραφία την ταυτότητα. Αγαπητέ φίλε καθώς και φίλοι definitio,geo1122 και όσα άλλα παιδιά έκαναν τη διαδικασία της λεγόμενης "online ενεργοποίησης" αν σας είναι εύκολο να μας διαφωτίσετε σχετικά με το θέμα του cosmote id.Αν δείτε λίγα post πριν αναφέρω πολύ αναλυτικά τις απορίες σχετικά με το cosmote id. Σύντομα επαναλαμβάνω την ερώτηση: Στο mycosmote app πως κάνατε login ώστε μετά να ακολουθήσετε τα βήματα της ενεργοποίησης sim? Φτιάξατε κάποιο cosmote id με username το email που είχατε βάλει στη φόρμα παραγγελίας της whatsup sim? Δείτε λίγα post πιο πριν που αναφέρω πολύ αναλυτικά την απορία αυτή,για να μην τα ξαναγράφω πάλι και γίνομαι κουραστικός! Αυτό το σημείο βλέπω δεν έχει πολυαναφερθεί και νομίζω είναι σημαντικό: Με τι στοιχεία (credentials) κάνατε login στο mycosmote app ? Είχατε ήδη κάποιο cosmote id ή δημιουργήσατε κάποιο νέο cosmote id με username το email που είχατε βάλει στη φόρμα παραγγελίας της whatsup sim? Ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα