Pagouras7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Καλησπέρα, Παρέλαβα τη sim την Πέμπτη και έκανα τη διαδικασία με άμεση φορητότητα την Παρασκευή το απόγευμα. Θα έχω την προσφορά ή την έχω χάσει καθώς έλεγε πως χρειάζεται μια εργάσιμη για την διαδικασία;
ChrisN.S. Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Pagouras7 είπε Καλησπέρα, Παρέλαβα τη sim την Πέμπτη και έκανα τη διαδικασία με άμεση φορητότητα την Παρασκευή το απόγευμα. Θα έχω την προσφορά ή την έχω χάσει καθώς έλεγε πως χρειάζεται μια εργάσιμη για την διαδικασία; Την ώρα που κάνεις την ενεργοποίηση σου βγάζει αν δικαιούσαι την προσφορά.
Pagouras7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2 hours ago, ChrisN.S. said: Την ώρα που κάνεις την ενεργοποίηση σου βγάζει αν δικαιούσαι την προσφορά. Τέλεια τότε μου την έβγαζε την προσφορά καθώς έκανα την διαδικασία. Ευχαριστώ!
hasiotis_john Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Εντωμεταξύ έχει λήξει η προσφορά, αλλά στην σελίδα τους ακόμα σε καλούν να την πάρεις! Εγώ με παραγγελία από Πέμπτη 16/1, ακόμα είναι σε φάση επεξεργασίας .. Στο chat βέβαια που μίλησα ξανά μαζί τους (την πρώτη φορά μου είπαν να κάνω άρνηση παραλαβής), μου έγραψαν να παραλάβω έστω και αργοπορημένα και μετά να επικοινωνήσω ξανά μαζί τους για να μου περάσουν την προσφορά! Στο τηλέφωνο όμως μου είπαν ότι θα την χάσω την προσφορά και να κάνω άρνηση παραλαβής! Ποιον να πιστέψω?? 1
lefta_yparxoun Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 53 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε Εντωμεταξύ έχει λήξει η προσφορά, αλλά στην σελίδα τους ακόμα σε καλούν να την πάρεις! Εγώ με παραγγελία από Πέμπτη 16/1, ακόμα είναι σε φάση επεξεργασίας .. Στο chat βέβαια που μίλησα ξανά μαζί τους (την πρώτη φορά μου είπαν να κάνω άρνηση παραλαβής), μου έγραψαν να παραλάβω έστω και αργοπορημένα και μετά να επικοινωνήσω ξανά μαζί τους για να μου περάσουν την προσφορά! Στο τηλέφωνο όμως μου είπαν ότι θα την χάσω την προσφορά και να κάνω άρνηση παραλαβής! Ποιον να πιστέψω?? Εγώ θα την έπαιρνα και θα ρίσκαρα τα 3 ευρώ. Θα έπαιρνα πολλές διαφορετικές ώρες τηλέφωνα να πέφτω σε διαφορετικούς υπαλλήλους, το ίδιο και στο chat 1
ultrahd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 24/12/2024 στις 2:03 ΠΜ, ultrahd είπε Παιδιά να ρωτήσω κάτι το οποίο δε βλέπω να έχει επισημανθεί μέχρι στιγμής: Προσέξτε το (γ) παραπάνω: " Τα απεριόριστα GB και λεπτά ομιλίας του δώρου : (γ) Μεταφέρονται μόνο αν ενεργοποιηθεί το ίδιο δώρο πριν τη λήξη του." Μήπως στο παραπάνω βρίσκεται το κουμπί της όλης ιστορίας?? Εξηγώ τι θέλω να πω: Απ' ότι έχω καταλάβει μόλις ενεργοποιήσεις κάποιο από τα συγκεκριμένα πακέτα που αναφέρει,σου περνάει επιπλέον το δώρο απεριόριστη ομιλία και απεριόριστα GB. Αν μετά από ένα μήνα δεν προλάβεις να ενεργοποιήσεις κάποιο από τα πακέτα που σου επιτρέπει ΠΡΙΝ ΝΑ ΛΗΞΕΙ το προηγούμενο πακέτο που είχες ενεργοποιήσει, μήπως τότε σταματάει εντελώς πλέον να σου δίνει το δώρο των απεριόριστων λεπτών ομιλίας και απεριόριστων GB ? Γιατί αν προσέξετε λέει μεταφέρονται μόνο αν ενεργοποιηθεί το ίδιο δώρο πριν τη λήξη του! Δεν θέλω να προκαλέσω κανένα πανικό απλά θέλω να ρωτήσω αν βλέπετε κι εσείς ότι μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο ή εγώ κάπου το ερμηνεύω λάθος? Σκέφτομαι δηλαδή μήπως σου λέει η cosmote ,μετά το 2-3 μήνα κάπου θα ξεχαστεί κάποιος και θα του λήξει το πακέτο π.χ. combo to all με 11,50 ευρώ και μετά τέλος τα απεριόριστα GB και λεπτά ομιλίας!! Εσείς πώς το βλέπετε? Επίσης να ρωτήσω μπορεί κάποιος να βάζει κάθε μήνα και διαφορετικό πακέτο από αυτά που σου επιτρέπει ή με οποίο πακέτο ξεκινήσεις πρέπει να το συνεχίσεις και τους 9 μήνες? Επίσης πρέπει να προσέχεις να προλάβεις να ανανεώσεις το πακέτο σου πριν σου λήξει σε κάποιον από τους 9 μήνες ώστε να μην διακοπούν τα απεριόριστα GB και λεπτά ομιλίας?? Παιδιά θα επαναλάβω με απλά λόγια το παραπάνω νομίζω πολύ σημαντικό ερώτημα: Ας υποθέσουμε ότι έχουμε πάρει τη συγκεκριμένη προσφορά και ας πούμε ότι στις π.χ. 15/01 ενεργοποιήσαμε κάποιο από τα συμβατά πακέτα της προσφοράς.Σύμφωνα με την προσφορά με την ενεργοποίηση του συμβατού πακέτου μας έδωσε επιπλέον και απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους + απεριόριστα data για 1 μήνα.Όλα καλά μέχρι εδώ. Προσέξτε τώρα το (γ) που ανάφερε η cosmote στους όρους της συγκεκριμένης προσφοράς: " Τα απεριόριστα GB και λεπτά ομιλίας του δώρου : (γ) Μεταφέρονται μόνο αν ενεργοποιηθεί το ίδιο δώρο πριν τη λήξη του." Πως το καταλαβαίνετε εσείς αυτό που λέει ότι "Μεταφέρονται μόνο αν ενεργοποιηθεί το ίδιο δώρο πριν τη λήξη του" ? Πάμε στο παράδειγμα πάλι: Το συμβατό με την προσφορά πακέτο λήγει σε ένα μήνα από την ενεργοποίηση του.Ας πούμε το ενεργοποίησα στις 15/01 και άρα λήγει στις 15/02. Ας υποθέσουμε ότι στις 15/02 ξεχνάω να ενεργοποιήσω αντίστοιχο συμβατό πακέτο,πριν τη λήξη του.Έρχεται δηλαδή η 15/02 και το πακέτο που είχα ενεργοποιήσει μου λήγει. Ενεργοποιώ κάποιο συμβατό πακέτο εκ νέου από την αρχή (ενώ έχει ήδη λήξει το προηγούμενο) Ερώτημα: Με την νέα ενεργοποίηση κάποιου συμβατού με την προσφορά πακέτου (π.χ. calls to all) θα μου αποδώσει και πάλι επιπλέον και απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους + απεριόριστα data για 1 μήνα ή όχι? Κανονικά θα έπρεπε να μας αποδώσει αλλά το ρωτάω επειδή αναφέρει στους όρους αυτό τον περίεργο (γ) όρο που αναφέρω παραπάνω! Ειδικά σε φίλους που μπορεί να το έχουν δοκιμάσει ήδη: Αν κάποιος είχε ενεργοποιήσει κάποιο από τα συμβατά πακέτα ,στη συνέχεια μετά από ένα μήνα ξεχάστηκε και του έληξε.Μετά τον ένα μήνα (και ενώ του είχε ήδη λήξει το αρχικό πακέτο) ενεργοποίησε εκ νέου καινούργιο πακέτο (κάποιο από τα συμβατά με την συγκεκριμένη προσφορά).Αποδώθηκαν εκ νέου τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους + απεριόριστα data για 1 μήνα στο καινούργιο πακέτο (που ενεργοποιήθηκε ενώ το αρχικό είχε λήξει) ?? Το παραπάνω θέμα είναι πολύ σημαντικό νομίζω,δεν έχει απαντηθεί σε ολόκληρο το thread μέχρι τώρα και νομίζω ότι ενδιαφέρει άμεσα όλους τους φίλους που έχουν πάρει τη συγκεκριμένη προσφορά! Γι αυτό νομίζω ότι καλό θα ήταν να απαντηθεί το συγκεκριμένο πολύ σημαντικό ζήτημα πριν κλειδωθεί το συγκεκριμένο νήμα,γιατί υπάρχει νομίζω αυτό το ανοικτό ερώτημα! Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από ultrahd 1
sargus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2 hours ago, ultrahd said: Ειδικά σε φίλους που μπορεί να το έχουν δοκιμάσει ήδη: Αν κάποιος είχε ενεργοποιήσει κάποιο από τα συμβατά πακέτα ,στη συνέχεια μετά από ένα μήνα ξεχάστηκε και του έληξε.Μετά τον ένα μήνα (και ενώ του είχε ήδη λήξει το αρχικό πακέτο) ενεργοποίησε εκ νέου καινούργιο πακέτο (κάποιο από τα συμβατά με την συγκεκριμένη προσφορά).Αποδώθηκαν εκ νέου τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους + απεριόριστα data για 1 μήνα στο καινούργιο πακέτο (που ενεργοποιήθηκε ενώ το αρχικό είχε λήξει) ?? Ναι!
ultrahd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sargus είπε Ναι! Καλησπέρα φίλε μου! Αν σου είναι εύκολο μπορείς να μας πεις λίγο πιο συγκεκριμένα,όταν λες ναι τι ακριβώς εννοείς? Σε τι ακριβώς απαντάς με ναι? Γιατί είναι σημαντικό νομίζω το θέμα για πολλούς φίλους και καλό είναι να ξεκαθαριστεί ειδικά αν έχεις κάποια συγκεκριμένη προσωπική εμπειρία! Σε ευχαριστούμε προκαταβολικά! Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από ultrahd
sargus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Just now, ultrahd said: Καλησπέρα φίλε μου! Αν σου είναι εύκολο να μας πεις λίγο πιο συγκεκριμένα,όταν λες ναι τι ακριβώς εννοείς? Σε τι ακριβώς απαντάς με ναι? Γιατί είναι σημαντικό νομίζω το θέμα για πολλούς φίλους και καλό είναι να ξεκαθαριστεί ειδικά αν έχεις κάποια συγκεκριμένη προσωπική εμπειρία! Έλα σόρρυ, ήμουν στο δρόμο πριν. Χωρίς να καταλαβαίνω πολλά γιατί είναι το πρώτο μου καρτοκινητό μετά από 20+ χρόνια, αλλά έληξε ο μήνας μου και το θυμήθηκα λίγο μετά (1-2 ώρες) και έβαλα λεφτά και ξανααγόρασα το ίδιο πακέτο (Combo unlimited) και ξαναμπήκαν όλα κανονικά (και η προσφορά εννοώ).
ultrahd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, sargus είπε Έλα σόρρυ, ήμουν στο δρόμο πριν. Χωρίς να καταλαβαίνω πολλά γιατί είναι το πρώτο μου καρτοκινητό μετά από 20+ χρόνια, αλλά έληξε ο μήνας μου και το θυμήθηκα λίγο μετά (1-2 ώρες) και έβαλα λεφτά και ξανααγόρασα το ίδιο πακέτο (Combo unlimited) και ξαναμπήκαν όλα κανονικά (και η προσφορά εννοώ). Κανένα θέμα φίλε μου,σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση! Απλά για σιγουριά: Στο μήνα το πακέτο που σου έληξε ,σου είχε δώσει τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους + απεριόριστα data για ένα μήνα της προσφοράς ( τα οποία απεριόριστα σου έληξαν και αυτά) Μετά με την εκ νέου αγορά του νέου πακέτου (ενώ το αρχικό είχε ήδη λήξει) σου έδωσε ΕΚ ΝΕΟΥ τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους + απεριόριστα data της προσφοράς. Δηλαδή σου έδωσε τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους + απεριόριστα data ΧΩΡΙΣ να γίνει rollover με αγορά νέου πακέτου πριν τη λήξη του προηγούμενου. Τα γράφω αναλυτικά για να είμαστε σίγουροι ότι εννοουμε το ίδιο πράγμα! Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ενημέρωση φίλε μου! Αν υπάρχουν και άλλοι φίλοι εδώ που επιβεβαιώνουν επίσης το συγκεκριμένο ας μας γράψουν κι αυτοί στο thread ώστε να είμαστε σίγουροι! Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από ultrahd
atabertass Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Αρκεί να ενεργοποιηθεί ένα από τα πακέτα που λέει ο τίτλος ,τότε περνεις και τα απεριόριστα ,δεν χρειάζεται να είναι πάντα το ίδιο .Το πιο συμφέρον είναι το Data month με τα 8.5 ευρώ . 2
soul_d Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, atabertass είπε Αρκεί να ενεργοποιηθεί ένα από τα πακέτα που λέει ο τίτλος ,τότε περνεις και τα απεριόριστα ,δεν χρειάζεται να είναι πάντα το ίδιο .Το πιο συμφέρον είναι το Data month με τα 8.5 ευρώ . Αυτό ακριβώς 8 ώρες πριν, ultrahd είπε Κανένα θέμα φίλε μου,σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση! Απλά για σιγουριά: Στο μήνα το πακέτο που σου έληξε ,σου είχε δώσει τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους + απεριόριστα data για ένα μήνα της προσφοράς ( τα οποία απεριόριστα σου έληξαν και αυτά) Μετά με την εκ νέου αγορά του νέου πακέτου (ενώ το αρχικό είχε ήδη λήξει) σου έδωσε ΕΚ ΝΕΟΥ τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους + απεριόριστα data της προσφοράς. Δηλαδή σου έδωσε τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους + απεριόριστα data ΧΩΡΙΣ να γίνει rollover με αγορά νέου πακέτου πριν τη λήξη του προηγούμενου. Τα γράφω αναλυτικά για να είμαστε σίγουροι ότι εννοουμε το ίδιο πράγμα! Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ενημέρωση φίλε μου! Αν υπάρχουν και άλλοι φίλοι εδώ που επιβεβαιώνουν επίσης το συγκεκριμένο ας μας γράψουν κι αυτοί στο thread ώστε να είμαστε σίγουροι! Το αναλύεις υπερβολικά πολύ, χωρίς λόγο φίλε μου. Ότι είπε ο @atabertass 1
oldnew Δημοσ. Σάββατο στις 10:42 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:42 μμ (επεξεργασμένο) On 13/02/2025 at 08:18, soul_d said: Αυτό ακριβώς Το αναλύεις υπερβολικά πολύ, χωρίς λόγο φίλε μου. Ότι είπε ο @atabertass ***Edit άκυρο οτι γράφω παρακάτω, μη το διαβάζετε : Παταγα τα κυκλακια που γράφει ποσα data λεπτά κλπ εχω και μου έβγαζε μόνο τις επιλογές που ελεγα. Εχω καιρο να ασχοληθώ με whatsup και την πάτησα σαν βλακας.. Πατώντας στο shop μου έβγαλε τις κλασικες επιλογές πχ data month με 8,5 ε και φαντάζομαι οτι θα δουλέψει αν το επιλέξω. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα θα ενημερώσω. Ξεθαβω το threat, και ομως ο φίλος είχε δίκιο απο οτι καταλαβαίνω, οτι δεν πρέπει να λήξει ο μηνας πριν ενεργοποίησεις. Εχω τη συγκεκριμένη προσφορά, είχα ενεργοποίησει ενα απ τα πακέτα που έδινε απεριόριστα data 1 μηνα με 13ε και είχα 1 μηνα απεριόριστο ίντερνετ. Μου είχε δώσει και 2 tokens, ενα για 1 μερα unlimited internet και αλλο ενα για 3 μερες unlimited internet. Οταν τελείωσαν και αυτα, εβαλα 13 ευρω. Είχε και κατι σεντς αφαιρώντας το φορο μείνανε μεσα 12.38 ευρώ. Ψάχνω τώρα να ενεργοποιησω καποιο απο τα πακέτα που θα μου δώσει απεριόριστα data και έχει αλλες τιμές η εφαρμογή whats up, δεν επαρκούν τα χρήματα. Γραφει στα πακέτα ίντερνετ Προσφορα απεριόριστα data 30 μέρες 13.5 (στο οποίο δεν φτάνουν πρεπει να πληρώσω αλλα 5ε) Υπάρχει η επιλογη DIY data boost 10.5ευρω Δεν ξερω αν θα ενεργοποιηθουν απεριόριστα data αν επιλέξω αυτο, αλλα για να φτάσουν τα λεφτά πρεπει εκει να κανω κάποια επιλογή ωστε να βγει 11.5 ευρώ που είναι πχ 4gb και 400 λεπτά.. Κατι μου λεει οτι αν επιλέξω αυτο δε θα παρω άπειρα data αλλα μόνο αυτα τα 2.. Εχει κανείς ιδεα? Data month με 8.5ε δε μου βγάζει πουθενά πλέον .. Επεξ/σία Σάββατο στις 10:51 μμ από oldnew
SabotazNic Δημοσ. Σάββατο στις 10:51 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:51 μμ (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, oldnew είπε Προσφορα απεριόριστα data 30 μέρες 13.5 (στο οποίο δεν φτάνουν πρεπει να πληρώσω αλλα 5ε) Υποψιν απο 10 Μαρτιου θα καταργηθουν τα πακετα των 11.5 ευρω, και ισως να ανεβει το ελαχιστο DIY, αφου αυξανεται και η ελαχιστη καρτα στα 15 ευρω. Δεν ξερω αν στις συγκεκριμενες περιπτωσεις θα ισχυει ακομα το 13αρι λογω προσφορας στο συγκεκριμενο νουμερο. Αν δεν σας αφηνει μεσω app, αν πατε σε καταστημα να επισημανετε να κανουν δοκιμη να βαλουν 13 ευρω, και ας λενε οτι ανεβηκε στα 15. Μηπως σε φυσικα καταστηματα σας αφησει. Αλλιως μετα στο 13888 ή και καταγγελια Επεξ/σία Σάββατο στις 10:54 μμ από SabotazNic 1
oldnew Δημοσ. Σάββατο στις 10:55 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:55 μμ 1 minute ago, SabotazNic said: Υποψιν απο 10 Μαρτιου θα καταργηθουν τα πακετα των 11.5 ευρω, και ισως να ανεβει το ελαχιστον DIY, αφου αυξανεται και η ελαχιστη καρτα στα 15 ευρω. Δεν ξερω αν στις συγκεκριμενες περιπτωσεις θα ισχυει ακομα το 13αρι λογω προσφορας στο συγκεκριμενο νουμερο. Αν δεν σας αφηνει μεσω app, αν πατε σε καταστημα να επισημανετε να κανουν δοκιμη να βαλουν 13 ευρω, και ας λενε οτι ανεβηκε στα 15. Μηπως σε φυσικα καταστηματα σας αφησει. Αλλιως μετα στο 13888 ή και καταγγελια Πάντως αυτο που έγραφα παραπάνω δεν ισχύει. Επέλεξα το data month με τα 8.5 ε και πηρα κανονικά απεριόριστα data. Το αφήνω και δεν το διαγράφω μόνο και μονο μη την πατήσει κανένας σαν και μενα, να καταλάβει τι πρέπει να πατήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα