nek. Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Καλησπέρα, αν μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία τι σημαίνει η "ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ". Πρέπει να πάω να στη speedex να το πάρω εγώ ή έχει ξεχαστεί σε καμιά παλέτα; Πάντως, μήνυμα για να πάω να παραλάβω δεν μου έχει έρθει και δυστυχώς στο 210 3407000 όσες φορές προσπάθησα δεν ήταν δυνατό να βγάλω άκρη.
fmarkos Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Έχεις κάνει παραγγελία στις 29/11 το πακέτο είναι στο κατάστημα της περιοχής σου από τις 2/12 και ακόμα δεν στο έχουν φέρει;!!!! Ελπίζω μόνο να είναι με αντικαταβολή. Μια επικοινωνία με το κατάστημα από το οποίο έχεις κάνει την αγορά ίσως σε βοηθήσει κάπως.
poulinos Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 3 hours ago, nek. said: Καλησπέρα, αν μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία τι σημαίνει η "ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ". Πρέπει να πάω να στη speedex να το πάρω εγώ ή έχει ξεχαστεί σε καμιά παλέτα; Πάντως, μήνυμα για να πάω να παραλάβω δεν μου έχει έρθει και δυστυχώς στο 210 3407000 όσες φορές προσπάθησα δεν ήταν δυνατό να βγάλω άκρη. με βαση οτι το ανοιξες το θεμα τωρα και με βαση οτι στο καταστημα ειναι απο 2/12 σημαινει οτι για καποιο λογο εχει μεινει στο καταστημα και δεν στο εχουν φερει. αν δεν σε ειχαν βρει θα εγραφε αλλα σχολια.εφοσον δεν τους βρισκεις αν μπορεις πηγαινε απο εκει διοτι ειναι τοσο κουκουρουκου που παιζει να το στειλουν πισω στον αποστολεα.
StamTheMan Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 ώρα πριν, poulinos είπε με βαση οτι το ανοιξες το θεμα τωρα και με βαση οτι στο καταστημα ειναι απο 2/12 σημαινει οτι για καποιο λογο εχει μεινει στο καταστημα και δεν στο εχουν φερει. αν δεν σε ειχαν βρει θα εγραφε αλλα σχολια.εφοσον δεν τους βρισκεις αν μπορεις πηγαινε απο εκει διοτι ειναι τοσο κουκουρουκου που παιζει να το στειλουν πισω στον αποστολεα. Απορω που δεν το εχουν στειλει ακομα πισω. Αυτα καθονται 10 μερες και μετα το συστημα τα ζηταει πισω. Λογικα εχουν λαθος τηλεφωνο. Αλλα παραγγελια απο Νοεμβρη και την αναζητησε τωρα;
poulinos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 8 hours ago, StamTheMan said: Απορω που δεν το εχουν στειλει ακομα πισω. Αυτα καθονται 10 μερες και μετα το συστημα τα ζηταει πισω. Λογικα εχουν λαθος τηλεφωνο. Αλλα παραγγελια απο Νοεμβρη και την αναζητησε τωρα; αυτην την απορια εχω και εγω πως δεν εχει παει πισω εκτος αν ψαχνου ννα βρουν που ειναι μεσα στο καταστημα. αλλα ναι κακως ο ts την αφησε τοσο καιρο εκει.
StamTheMan Δημοσ. πριν από 58 λεπτά Δημοσ. πριν από 58 λεπτά 1 ώρα πριν, poulinos είπε αυτην την απορια εχω και εγω πως δεν εχει παει πισω εκτος αν ψαχνου ννα βρουν που ειναι μεσα στο καταστημα. αλλα ναι κακως ο ts την αφησε τοσο καιρο εκει. Πιθανοτατα εχει καταναλωσει,δεν εχει αγορασει.
poulinos Δημοσ. πριν από 53 λεπτά Δημοσ. πριν από 53 λεπτά 4 minutes ago, StamTheMan said: Πιθανοτατα εχει καταναλωσει,δεν εχει αγορασει. ????? δεν το καταλαβα.σορρυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα