DxL Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα παιδιά, έχουμε την μητρική Gigabyte Z170-HD3P (GA-Z170-HD3P), και χρειαζόμαστε μια επιπλέον έξοδο για οθόνη. Για το σκοπό αυτό έχουμε παραγγείλει αυτή την κάρτα γραφικών: https://www.e-shop.gr/vga-inno3d-n710-1sdv-e3bx-geforce-gt-710-2gb-gddr3-lp-p-PER.614850 , επειδή και παλιότερα θυμάμαι ότι ένας συνάδελφος δούλευε ταυτόχρονα τις on board εξόδους μαζί με τις εξόδους της GPU. Θα μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα, τόσο οι έξοδοι των γραφικών της μητρικής, όσο και οι έξοδοι της κάρτας γραφικών, ή μπορεί να παίζει μόνο ένα από τα δυο για κάποιο λόγο, και να μην μπορέσουμε να κάνουμε δουλειά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
DxL Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, micos000 είπε H 710 έχει τρεις εξόδους. Ναι, το ξέρω, και η μητρική μας 3 εξόδους έχει. Υπάρχει περίπτωση να μπορούν να λειτουργήσουν όλες μαζί ταυτόχρονα, ή απλά έτυχε μια φορά που το έκανε ένας συνάδελφος παλιότερα και του έπαιζαν?
tsofras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, DxL είπε Ναι, το ξέρω, και η μητρική μας 3 εξόδους έχει. Υπάρχει περίπτωση να μπορούν να λειτουργήσουν όλες μαζί ταυτόχρονα, ή απλά έτυχε μια φορά που το έκανε ένας συνάδελφος παλιότερα και του έπαιζαν? Τι ακριβώς εννοείς ? Εφόσον η 710 έχεις 3 εξόδους και θες να συνδέσεις 2 οθόνες , θα τις συνδέσεις και τις 2 στην νέα κάρτα Εκτός αν εννοείς ότι π.χ. θες να συνδέσεις 4η οθόνη οπότε θες τις 3 επάνω στην igpu και την 4η στην εξωτερική κάρτα γραφικών
DxL Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, tsofras είπε Τι ακριβώς εννοείς ? Εφόσον η 710 έχεις 3 εξόδους και θες να συνδέσεις 2 οθόνες , θα τις συνδέσεις και τις 2 στην νέα κάρτα Εκτός αν εννοείς ότι π.χ. θες να συνδέσεις 4η οθόνη οπότε θες τις 3 επάνω στην igpu και την 4η στην εξωτερική κάρτα γραφικών Ναι ακριβώς. Έχουμε 3 και θέλουμε 4η έξοδο!!
tsofras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, DxL είπε Ναι ακριβώς. Έχουμε 3 και θέλουμε 4η έξοδο!! Ok τώρα βγάζει νόημα , πρέπει να ενεργοποιήσεις στο bios να χρησιμοποιεί πάντα και την igpu αν δεν κάνω λάθος Αν βρήκα σωστά το bios που έχεις : Enable/Disable Integrated Graphics After booting to the BIOS, press F2 (if required) to switch to Advanced Mode. In the Chipset tab, set Integrated/Internal Graphics to the preferred mode: Auto – This is the default option. The BIOS automatically enables or disables Integrated Graphics depending on whether an external GPU is installed. Forces – Enable Integrated Graphics. Οπότε επιλέγεις το Forces και κάνεις restart Θεωρητικά θα είσαι εντάξει , δεν ξέρω αν αντιμετωπίσεις κάποιο limitation 1 1
DxL Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Στις 21/12/2024 στις 11:08 ΜΜ, tsofras είπε Ok τώρα βγάζει νόημα , πρέπει να ενεργοποιήσεις στο bios να χρησιμοποιεί πάντα και την igpu αν δεν κάνω λάθος Αν βρήκα σωστά το bios που έχεις : Enable/Disable Integrated Graphics After booting to the BIOS, press F2 (if required) to switch to Advanced Mode. In the Chipset tab, set Integrated/Internal Graphics to the preferred mode: Auto – This is the default option. The BIOS automatically enables or disables Integrated Graphics depending on whether an external GPU is installed. Forces – Enable Integrated Graphics. Οπότε επιλέγεις το Forces και κάνεις restart Θεωρητικά θα είσαι εντάξει , δεν ξέρω αν αντιμετωπίσεις κάποιο limitation Φίλε tsofras σε ευχαριστούμε πολύ, οπότε πάω να παραλάβω την καρτούλα και να το δοκιμάσουμε και θα ενημερώσω!!!! 1 1
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Στις 2/1/2025 στις 12:38 ΜΜ, Panos_liquid είπε Τελικα, δουλεψε? Δεν μας ειπες Χάθηκε στην μαγεία των Χριστουγέννων..🤣 3
DxL Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Καλή χρονιά με υγεία!! Αμα σας πω οτι έχω την κάρτα στο κουτί της πάνω στο γραφείο κ ακόμα δεν έχω αδειάσει να τη βάλω?? 🤣 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα