Προς το περιεχόμενο

Θήκες dvd και ασφάλεια

Fandom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα άκουσα απο κάποιον οτι οι θήκες για πολλά cd-dvd (200αρες κλπ) δεν παρέχουν καλό αποθηκευτικό χώρο και τα dvd με τον καιρό "χαλάνε", καθώς και ΄τοι είναι καλύτερο να τα κρατάς στις απλές single θήκες.

Ισχύει αυτό; Τι μπορεί να πάθουν τα δισκάκια στην Case Logic θήκη (που σου γλιτώνει πολυυυ χώρο);

Δημοσ.

Αν προσέξεις την απλή την single θήκη που αναφέρεις το cd/dvd ακουμπάει μόνο στο εσωτερικό σημείο του δαχτυλιδίου του, πουθενά αλλού. Αυτό είναι κ το ιδανικό.

Στα booklets που αναφέρεις το cd/dvd έχει επαφή με κάποιο υλικό έστω κ μαλακό, αλλά έχει. Αυτό σε αρκετά βάλε/βγάλε φθείρει την επιφάνεια του αποθηκευτικού μέσου, με τα γνωστά αποτελέσματα. Προσωπικά επειδή κάθε μέρα χρειάζεται να κουβαλάω μερικές δεκάδες cd/dvd λόγω της φύσης της δουλειάς ότι βάζω μέσα σε τέτοιες θήκες είναι διπλό αντίγραφο.

/sc

Δημοσ.

Βεβαια για εμάς που έχουμε τις 200αρες με τα CD να κάθονται, δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα....Τουλάχιστον εμένα δεν μου έχει συμβεί ποτέ καλό media να χαλάσει για αυτό τον λόγο...

Δημοσ.
Βεβαια για εμάς που έχουμε τις 200αρες με τα CD να κάθονται, δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα....Τουλάχιστον εμένα δεν μου έχει συμβεί ποτέ καλό media να χαλάσει για αυτό τον λόγο...

Indeed. Σε εμένα χαλάσαν στα 2-3 χρόνια με σχεδόν καθημερινά βάλε-βγάλε. Τα αντίστοιχα αντίγραφα (σε ακριβώς ίδιο media) στις single θήκες τους ζούνε κ βασιλεύουν ακόμα. :D

/sc

Δημοσ.

Kai egw kanw auto pou leei o madsc. Exw ta original CD/DVD stis single thiki tous kai exw mia 100ara cderia pou exw mesa ta back-up CD/DVD twn original pou xreiazete na kouvalaw mazi mou logo douleias. Se 2 xronia pou kanw auto to pragma mou xalase mono 1 back-up CD (Teac) alla ama theleis na exeis to kefali sou isixo prepei na prosexeis :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...