Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TutaKachun είπε

Ε δίνεις 2500 και έχεις αυτά τα παιχνίδια

Nαι, το gamepass ΔΕΝ εχει ολα τα παιχνιδια. Για υπολογισε μου το κοστος αυτο εξτρα. Ποσο ειπες Αλεκο; Ποσο; 

Την microsoft θα την συνεφερε να ειχε σοβαρα αποκλειστικα παιχνιδια στο Xbox και να αγοραζει ο κοσμος κονσολες.Αλλα εχει αποδειξει οτι ειναι ανεπαρκης, οπως και στα κινητα που ειναι πλεον ανυπαρκτη.

1 ώρα πριν, Volga είπε

πειδή υπάρχει κόσμος που θα δώσει 80 για το Call of duty

Υπαρχει μεγαλη αγορα μεταχειρισμενων. 

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikchris είπε

Σε competitive gaming δεν υπαρχει αυτό. Δεν θα περιεμένει ο τύπος 5-6 μήνες για να πέσει η τιμή.

Ισχύει αυτό που λες 100% στα single player Παιχνίδια. 

Παρόλαυτά το κοινό που παίζει Call of Duty... (αυτοι οι 30 εκατομμύρια που πρακτικάμ παίζουν ΜΟΝΟ αυτό κανένα άλλο παιχνίδι) προσπαθώ να βρω ένα λόγο να αγοράσουν κατι άλλο πέρα από XBOX και δεν βρίσκω.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, nikchris είπε

Και για πες μας τωρα, θα εχεις gamepass οταν θα κλεισουν ολα τα hacks και θα πρεπει να πληρωσεις φουλ τιμη?

Αν εννοεις με τα πακετα παιρνω απο eneba χωρις vpn.Και παλι αν σου δινει day one συμφερει.Το να μην μου δινει παιχνιδια ομως day one οπως κανει η SONY αστο καλυτερα.

8 ώρες πριν, nikchris είπε

Nαι, το gamepass ΔΕΝ εχει ολα τα παιχνιδια. Για υπολογισε μου το κοστος αυτο εξτρα. Ποσο ειπες Αλεκο; Ποσο; 

Την microsoft θα την συνεφερε να ειχε σοβαρα αποκλειστικα παιχνιδια στο Xbox και να αγοραζει ο κοσμος κονσολες.Αλλα εχει αποδειξει οτι ειναι ανεπαρκης, οπως και στα κινητα που ειναι πλεον ανυπαρκτη.

Ποιος θα εδινε το Call of Duty σε μεταχειρισμενο αφου ειναι κυριως για το online.Και πως θα το εβρισκε καποιος ευκολα σε pc.Το gamepass συμφερει γιατι το εχεις και στο pc.Και αν ειναι να περιμενω ποτε θα πεσει η τιμη να το αγορασω σωσε μας.Εδω περιμενουμε μηπως βαλει το Ragnarok η το Spiderman 2 η SONY στο PS PLUS αλλα θα περιμενουμε πολυ.Η αυξηση ομως αυξηση.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Τελικα ρε παιδια, μιλαμε για ενα παιχνιδι, μιλαμε για hardcore gamers, μιλαμε για online;

Εγω εχω gamepass (που μου βγηκε παμφτηνα με τα διαφορα τρικς) και τη βγαζω μια χαρα αλλα ειμαι casual gamer. Yπαρχει πολυ μεγαλος καταλογος παιχνιδιων που ειναι εκτος gamepass, και φυσικα τα exclusives που η Sony ειναι ετη φωτος μακρυα.

Και φυσικα υπαρχει και το playstation plus το οποιο δεν εχει day ones αλλα ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ απο το gamepass!!!

To οτι η Μικρομαλακη θα ασχοληθει περισσοτερο με το gamepass παρα με την παραγωγη παιχνιδιων και κονσολας ειναι τρομερη παραδοχη ηττας και πολυ ασχημο για τον καταναλωτη. 

Δημοσ.
Στις 24/12/2024 στις 4:09 ΜΜ, nikchris είπε

Τελικα ρε παιδια, μιλαμε για ενα παιχνιδι, μιλαμε για hardcore gamers, μιλαμε για online;

Εγω εχω gamepass (που μου βγηκε παμφτηνα με τα διαφορα τρικς) και τη βγαζω μια χαρα αλλα ειμαι casual gamer. Yπαρχει πολυ μεγαλος καταλογος παιχνιδιων που ειναι εκτος gamepass, και φυσικα τα exclusives που η Sony ειναι ετη φωτος μακρυα.

Και φυσικα υπαρχει και το playstation plus το οποιο δεν εχει day ones αλλα ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ απο το gamepass!!!

To οτι η Μικρομαλακη θα ασχοληθει περισσοτερο με το gamepass παρα με την παραγωγη παιχνιδιων και κονσολας ειναι τρομερη παραδοχη ηττας και πολυ ασχημο για τον καταναλωτη. 

Στο Playstation 6 εδώ είσαι και εδώ είμαι, οταν το ανοίξεις θα διαλέξεις ποια Store θα κατεβάσεις.

Τώρα τι ήττες και νίκες βλέπει ο καθένας είνια σχετικό.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Volga είπε

Τώρα τι ήττες και νίκες βλέπει ο καθένας είνια σχετικό.

Καθολου σχετικο, ηδη υπαρχει μονοπωλιο απο Sony. Aν βγει το gamepass και για το play, θα κλαψουν μανουλες. Θα πανε τα παιχνιδια 100 ευρω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikchris είπε

Καθολου σχετικο, ηδη υπαρχει μονοπωλιο απο Sony. Aν βγει το gamepass και για το play, θα κλαψουν μανουλες. Θα πανε τα παιχνιδια 100 ευρω.

Λαθος. Το κάθε παιχνίδι θα βγαίνει σε όλα τα Store και ο καθένας θα προσπαθεί να κάνει την εκπτωσούλα του να τον διαλέξεις.

Οι XBOX gamers δεν θα έχουν θέμα να αγοράσουν Steam Deck ή Playstation ή PC ή  Mac γιατί η αγορασμένη συλλογή θα ακολουθεί.  Ομοίως δεν θα έχουν θέμα και της Sony γιατι και αυτή θα κανει κατι αντίστοιχο.

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 26/12/2024 στις 3:54 ΜΜ, Volga είπε

Λαθος. Το κάθε παιχνίδι θα βγαίνει σε όλα τα Store και ο καθένας θα προσπαθεί να κάνει την εκπτωσούλα του να τον διαλέξεις.

Ποσο λαθος εισαι, ολα τα store θα ειναι κατω απο την sony, δεν ειναι open souce μανα μου. 

Στις 26/12/2024 στις 3:54 ΜΜ, Volga είπε

Οι XBOX gamers δεν θα έχουν θέμα να αγοράσουν Steam Deck ή Playstation ή PC ή  Mac γιατί η αγορασμένη συλλογή θα ακολουθεί.

Α καλα. Δεν το κατεχεις. 

To ps5 εχει ηδη σχεδον 70% μεριδιο αγορας, αν βγει το gamepass για ps, το μεριδιο αυτο θα παει 90%.

Πες μου σε παρακαλω πως οφελει αυτο τον καταναλωτη; Θα παει το ps διπλη τιμη αγορα κονσολας και το gamepass θα γινει πιο ακριβο και θα παψεις να μπορεις να το εχεις με 3 ευρω το μηνα οπως τωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...