Προς το περιεχόμενο

Intel® Iris® Xe Graphics, and Intel® Core™ Ultra Processors with Intel® Arc™ Graphics.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχω τετοιες γνωσεις , δυστυχως. Τι ειναι αυτα ; 

Nα κατεβασω το αρχειο που μου εστειλες; Και μετα ;

Επεξ/σία από drapanakis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοεις , το .NET Runtime 8.0.11 ;

Πατωντας ποια επιλογη αρχειου ; Στο win x64 ;

Δεν μου το κατεβαζει παλι.

Untitled1.jpg

Επεξ/σία από drapanakis
Δημοσ.

Παρατηρώ ότι έχεις κάποιο θέμα με την εγκατάσταση msi πακέτων. Και στα δύο σφάλματα αναφέρει πρόβλημα στο πακέτο εγκατάστασης .msi

Μήπως έχεις απενεργοποιημένο τον έλεγχο λογαριασμού χρήστη (UAC); Έχεις δικαιώματα διαχειριστή στον χρήστη σου; Τα msi δεν μπορούν να τρέξουν σε απλό χρήστη και δε σου δίνουν την δυνατότητα να τα τρέξεις με δεξί κλικ->Εκτέλεση σαν διαχειριστής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον εδω εννοεις .

Δεν το εχω πειραξει. Στις εργ. ρυθμισεις το εχω. 

coinyr.jpg

Επεξ/σία από drapanakis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άνοιξε γραμμή εντολών και δώσε net user και δες πως είναι το όνομα του χρήστη σου. Μετά δώσε net user και το όνομα του προφίλ σου π.χ. net user user (αν είναι user το όνομα του προφίλ σου). Δες τι έχει στο "Μέλη του Local group" και αν είσαι μέλος των Administrators.

Δες και το παρακάτω βίντεο.

'Ενα άλλο θέμα είναι μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον δίσκο. Δοκίμασε να κατεβάσεις το αρχείο σε usb ή να το κατεβάσεις σε άλλον υπολογιστή και να το μεταφέρεις.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oxi, δεν βλεπω να λεει το ονομα μου εκει.

Ο δε σκληρος ,ειχε βλαβη,δεν θα εμφανιζε το σφαλμα στο santinel ;

manos2.jpg

Επεξ/σία από drapanakis
Δημοσ.

Ποιο προφίλ είναι αυτό που δείχνεις. Λέει ότι είναι στο γρουπ administrators αλλά το last login είναι never οπότε δεν έχει συνδεθεί ποτέ.

Αν δώσεις μόνο net user θα πρέπει να σου έχει έναν Administrator, έναν Guest (πιθανόν, αν δεν τον έχεις διαγράψει), έναν WDAGUtilityAccount, έναν Default user και μετά να έχει τα προφίλ από όσους χρήστης χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σε δικό τους προφίλ. Ένα από αυτά πρέπει να είναι και το δικό σου προφίλ, π.χ. εγώ έχω ένα Mic και αν δώσω net user mic θα πάρω το παρακάτω.

spacer.png

Το 's' στο net users μην το δίνεις σημασία. net user είναι η σωστή εντολή αλλά και users να δώσεις πάλι το ίδιο θα φέρει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνωμη , δεν εβαλα ολη την εικονα.

manos.jpg

Ποιο προφιλ διαβαζει εδω ; Τι εννοεις , δειχνει οτι δεν εχει συνδεθει ποτε ;Μηπως επειδη εχω αλλαξει περιηγητη; απο τον chrome στον edge εχω κανει καμια μπουρδα ;

Ευχαριστω και παλι για την παρατεταμενη βοηθεια σου. 

Δειξε κατανοηση, δεν εχω μεγαλες γνωσεις με υπολογιστες .

Επεξ/σία από drapanakis
Ποιο προφιλ διαβαζει εδω ; Τι εννοεις , δειχνει οτι δεν εχει συνδεθει ;Μηπως επειδη εχω αλλαξει περιηγητη; απο τον chrome στον edge εχω κανει καμια μπουρδα ;
Δημοσ.

Γιατί last logon σε βγάζει never; Πολύ περίεργο αυτό. Δώσε και ένα net user guest και ένα net user administrator και δες τι βγάζει και εκεί.

Πάντως είσαι στο admins group οπότε δεν είναι θέμα διαχειριστικών δικαιωμάτων.

• Like 1
Δημοσ.

Oριστε.

Αν δεν ειναι θεμα διαχειριστικων δικαιωματων, τοτε γιατι δεν κατεβαζει τους drivers απο την intel ;

Περιεργα πραγματα ...

manos2.jpg

manos3.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...