Fan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Εδώ και κάποιες ημέρες όταν πάω να ξεκινήσω το αυτοκίνητο ζορίζεται πολύ και παίρνει μπρος μετά από αρκετή προσπάθεια. Αυτό το κάνει εάν παραμείνει λίγες ώρες σβηστό, εφόσον το οδηγείς, το σβήσεις για λίγο παίρνει μπροστά κανονικά. Το πήγα σε μάστορα και χωρίς να το κοιτάξει μου λέει ότι χρειάζεται αλλαγή ένα μπεκ, με κόστος ένα 500αρικο περίπου. Το αυτοκίνητο είναι BMW E90. Υπάρχει περίπτωση να θέλει απλώς καθάρισμα και όχι αλλαγή; Έχει τύχει σε κανέναν αυτό το θέμα; 1
dsi44 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 πηγαινε για δευτερη γνωμη σε αλλο συνεργειο.Μεχρι και τρομπα αντλιας βενζινης μπορει να ειναι.
Ntinaras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 40 λεπτά πριν, Fan είπε Εδώ και κάποιες ημέρες όταν πάω να ξεκινήσω το αυτοκίνητο ζορίζεται πολύ και παίρνει μπρος μετά από αρκετή προσπάθεια. Αυτό το κάνει εάν παραμείνει λίγες ώρες σβηστό, εφόσον το οδηγείς, το σβήσεις για λίγο παίρνει μπροστά κανονικά. Το πήγα σε μάστορα και χωρίς να το κοιτάξει μου λέει ότι χρειάζεται αλλαγή ένα μπεκ, με κόστος ένα 500αρικο περίπου. Το αυτοκίνητο είναι BMW E90. Υπάρχει περίπτωση να θέλει απλώς καθάρισμα και όχι αλλαγή; Έχει τύχει σε κανέναν αυτό το θέμα; Καλυτερα καθαρισμα. Με ενα κατοσταρικο εχεις καθαρισει
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 BMW ε;Καλή τύχη.Γιατί αν δεν κάνω λάθος πρέπει να τα αλλάξεις όλα.
meletis_m Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 53 λεπτά πριν, Fan είπε Εδώ και κάποιες ημέρες όταν πάω να ξεκινήσω το αυτοκίνητο ζορίζεται πολύ και παίρνει μπρος μετά από αρκετή προσπάθεια. Αυτό το κάνει εάν παραμείνει λίγες ώρες σβηστό, εφόσον το οδηγείς, το σβήσεις για λίγο παίρνει μπροστά κανονικά. Το πήγα σε μάστορα και χωρίς να το κοιτάξει μου λέει ότι χρειάζεται αλλαγή ένα μπεκ, με κόστος ένα 500αρικο περίπου. Το αυτοκίνητο είναι BMW E90. Υπάρχει περίπτωση να θέλει απλώς καθάρισμα και όχι αλλαγή; Έχει τύχει σε κανέναν αυτό το θέμα; Είναι άμεσου ή έμμεσου ψεκασμού; Αντλία καυσίμου πίεση έχει μετρηθεί μήπως δε κρατάει όταν το αφήνεις ώρες σβηστό;
vasilllis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Fan είπε Εδώ και κάποιες ημέρες όταν πάω να ξεκινήσω το αυτοκίνητο ζορίζεται πολύ και παίρνει μπρος μετά από αρκετή προσπάθεια. Αυτό το κάνει εάν παραμείνει λίγες ώρες σβηστό, εφόσον το οδηγείς, το σβήσεις για λίγο παίρνει μπροστά κανονικά. Το πήγα σε μάστορα και χωρίς να το κοιτάξει μου λέει ότι χρειάζεται αλλαγή ένα μπεκ, με κόστος ένα 500αρικο περίπου. Το αυτοκίνητο είναι BMW E90. Υπάρχει περίπτωση να θέλει απλώς καθάρισμα και όχι αλλαγή; Έχει τύχει σε κανέναν αυτό το θέμα; ΘΕΟΣ ο τυπος..Τωρα το μονο που μας πει και ποιο απο θα ειναι.Το ξερει ή στην τυχη θα το κανει? 1
Fan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, vasilllis είπε ΘΕΟΣ ο τυπος..Τωρα το μονο που μας πει και ποιο απο θα ειναι.Το ξερει ή στην τυχη θα το κανει? Θα το βάλει σε μηχάνημα που θα του δείξει ποιο είναι. 1
vasilllis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, Fan είπε Θα το βάλει σε μηχάνημα που θα του δείξει ποιο είναι. Αρα δεν ειναι μαντης.Οκ .
giannos13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Για τους insomniacs που έγιναν/υπήρξαν και τεχνικοί.... Πολύ πιθανό να είναι αυτό που είπε ο τεχνικός, άμα έχει N43 κινητήρα. Άμα φοράει παλιά σειρά μπεκ, πρέπει να τα αλλάξει όλα γιατί δεν συνεργάζονται μεταξύ τους. Με 2k+ θα είσαι άρχοντας (ή σχεδόν άρχοντας μιας και το αμάξι είναι παλιό) και θα πεις και ευχαριστώ! Για κάποια περιόδο αυτά τα μπεκ να φανταστείς ήταν σε έλλειψη (για πάνω από ένα χρόνο). Πριν την έλλειψη τα μπεκ είχανε μισή τιμή περίπου! Περαστικά!
vasilllis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, giannos13 είπε Για τους insomniacs που έγιναν/υπήρξαν και τεχνικοί.... Πολύ πιθανό να είναι αυτό που είπε ο τεχνικός, άμα έχει N43 κινητήρα. Άμα φοράει παλιά σειρά μπεκ, πρέπει να τα αλλάξει όλα γιατί δεν συνεργάζονται μεταξύ τους. Με 2k+ θα είσαι άρχοντας (ή σχεδόν άρχοντας μιας και το αμάξι είναι παλιό) και θα πεις και ευχαριστώ! Για κάποια περιόδο αυτά τα μπεκ να φανταστείς ήταν σε έλλειψη (για πάνω από ένα χρόνο). Πριν την έλλειψη τα μπεκ είχανε μισή τιμή περίπου! Περαστικά! Προφανως και δεν διαβασες τις απαντησεις. Ο τεχνικος δεν ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ .Και ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΩΝ να ειναι κατι αλλο.
Fan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 19 ώρες πριν, giannos13 είπε Πολύ πιθανό να είναι αυτό που είπε ο τεχνικός, άμα έχει N43 κινητήρα. Άμα φοράει παλιά σειρά μπεκ, πρέπει να τα αλλάξει όλα γιατί δεν συνεργάζονται μεταξύ τους. Με 2k+ θα είσαι άρχοντας (ή σχεδόν άρχοντας μιας και το αμάξι είναι παλιό) και θα πεις και ευχαριστώ! Για κάποια περιόδο αυτά τα μπεκ να φανταστείς ήταν σε έλλειψη (για πάνω από ένα χρόνο). Πριν την έλλειψη τα μπεκ είχανε μισή τιμή περίπου! Περαστικά! Ν45Β16Α είναι ο κινητήρας. Ο τεχνικός μου είπε ότι δεν αλλάζουν όλα τα μπεκ, μόνο αυτό που έχει πρόβλημα.
paylidis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 23 ώρες πριν, giannos13 είπε Για τους insomniacs που έγιναν/υπήρξαν και τεχνικοί.... Πολύ πιθανό να είναι αυτό που είπε ο τεχνικός, άμα έχει N43 κινητήρα. Άμα φοράει παλιά σειρά μπεκ, πρέπει να τα αλλάξει όλα γιατί δεν συνεργάζονται μεταξύ τους. Με 2k+ θα είσαι άρχοντας (ή σχεδόν άρχοντας μιας και το αμάξι είναι παλιό) και θα πεις και ευχαριστώ! Για κάποια περιόδο αυτά τα μπεκ να φανταστείς ήταν σε έλλειψη (για πάνω από ένα χρόνο). Πριν την έλλειψη τα μπεκ είχανε μισή τιμή περίπου! Περαστικά! Σχεδόν όλοι οι Ν έχουν μάπα μπεκ. Ο Ν43 ότι χειρότερο. Κ πολύ σωστά τα αλλάζεις όλα με καινουργιο (στη καλύτερη 1800 κουστούμι) 4 ώρες πριν, Fan είπε Ν45Β16Α είναι ο κινητήρας. Ο τεχνικός μου είπε ότι δεν αλλάζουν όλα τα μπεκ, μόνο αυτό που έχει πρόβλημα. Λάθος είναι αυτό, ο μπάρμπα μητσος ο τεχνικός όμως αυτό ξέρει αυτό κάνει. Όλα μαζί αλλάζουν κ όντως τσούζουν. Επίσης μαζί με τα μπεκ αλλάζεις και μπουζί - πολλαπλασιαστές για βέλτιστο αποτέλεσμα Δε ξεκινάς όμως με μπεκ. Πρέπει να μπει σε official Διαγνωστικο κ βλέπεις μετά
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Στις 21/12/2024 στις 12:29 ΜΜ, Ukforthemoment είπε BMW ε;Καλή τύχη.Γιατί αν δεν κάνω λάθος πρέπει να τα αλλάξεις όλα.
papoys1 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:00 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:00 μμ Να μην ανοίγω άλλο θέμα. Στο δικό μου opel vectra c 2005 απλό 16βάλβιδο 100 ίππους το οποίο έχω και υγραέριο έχω το εξής πρόβλημα. Το πρωί ή αν έχει μείνει ώρα σβηστό και πάω να το βάλω μπρος πολλές φορές αφού πάρει ρίχνει στροφές και σβήνει.Το ξαναβάζω αφού πατήσω και λίγο γκάζι. όσο δουλεύει με βενζίνη νοιώσει στο ρελαντί να τρέμει σαν να φέλει να σβήσει. Ποτέ δεν σβήνει όμως αν πάρει μπρος. Μόλις ζεσταθεί και γυρίσει σε υγραέριο το ρελαντί δουλεύει τέλεια. Αν το γυρίσω βενζίνη παλι έχει αυτό το μικρό τρέμουλο στο ρελαντί.Την τελευταία φορά στο σέρβις υγραερίου ο μάστορας μου είπε για πρόβλημα σε κάποιο μπεκ βενζίνης. ΕΡΩΤΗΣΗ. Ξερει κανείς κανένα καλό μάστορα μπεκ Β/Α να το πάω για ελεγχο ή θα είναι καλύτερο να ψάξω να βρω καμια μπεκιέρα μεταχειρισμένη όπως είδα πάνε από 100 μέχρι 150 ευρώ για το δικό μου μοντέλο.Επίσης υπάρχει περίπτωση το μικρό τρέμουλο να είναι από κάτι άλλο και γιατί δεν το κάνει στο υγραέριο;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα