Προς το περιεχόμενο

DJI Osmo mobile 6 103€ Amazon.de

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε αυτή την τιμή βρισκόταν για 2 μήνες ενώ είχε ξαναπέσει και τον Οκτώβριο.

Κάνε εγκατάσταση το keepa και κάντο track ώστε να ενημερώσει με email όταν ξαναπέσει η τιμή.

Αυτή τη στιγμή το αγοράζεις και από αμαζον Ισπανίας με ~122€ αν σε ενδιαφέρει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, spiros696 είπε

ανέβηκε η τιμή γαμώτο. παιζει να ξαναπεσει;

Ρε αδερφέ, 7 ευρώ ανέβηκε, δεν είναι δα και απαγορευτικό ποσό αν το θέλεις τόσο.

• Haha 1
Δημοσ.

ουτε καν ρε συ, ειχε ανεβει στα 138 ή 139 καπου εκει, τωρα μολις ξαναεπεσε

1 ώρα πριν, shodan είπε

Σε αυτή την τιμή βρισκόταν για 2 μήνες ενώ είχε ξαναπέσει και τον Οκτώβριο.

Κάνε εγκατάσταση το keepa και κάντο track ώστε να ενημερώσει με email όταν ξαναπέσει η τιμή.

Αυτή τη στιγμή το αγοράζεις και από αμαζον Ισπανίας με ~122€ αν σε ενδιαφέρει.

ωραία φάση το keepa! εχεις καμια ιδεα αν γινεται να επιλεξω στα notifications να ερχονται μονο αν ειναι "sold by Amazon"; ωστε να εχω και δωρεαν μεταφορικα για ελλαδα; γιατι μου βγάζει και 3rd party sellers 

Δημοσ.

Υποστηριζει τις λειτουργιες του (object tracking, σταθεροποιηση κλπ κλπ) με εφαρμογες βιντεο/φωτογραφιας πλην της δικιας του; Εχω ενα παλιοτερο (νομιζω το #3) και ενω κανει γενικα καλη δουλεια, η ποιοτητα ληψης της εφαρμογης του ειναι κατωτερη απο αυτη της "μαμισιας" εφαρμογης της Samsung.

Tα "gimmicks" τυπου "stories" κλπ τα βρηκα λιγο σπαστικα, αλλά περι ορεξεως...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giorginho είπε

Υποστηριζει τις λειτουργιες του (object tracking, σταθεροποιηση κλπ κλπ) με εφαρμογες βιντεο/φωτογραφιας πλην της δικιας του; Εχω ενα παλιοτερο (νομιζω το #3) και ενω κανει γενικα καλη δουλεια, η ποιοτητα ληψης της εφαρμογης του ειναι κατωτερη απο αυτη της "μαμισιας" εφαρμογης της Samsung.

Tα "gimmicks" τυπου "stories" κλπ τα βρηκα λιγο σπαστικα, αλλά περι ορεξεως...

δυστυχως tracking κανει μονο μεσω της εφαρμογης του. σταθεροποιηση κανει ετσι και αλλιως χωρις να εισαι στην εφαρμογη. ελπιζω να μη πεφτει πολυ η αναλυση στο tracking για αυτο με ενδιαφερει πολυ!

18 λεπτά πριν, spiros696 είπε

δυστυχως tracking κανει μονο μεσω της εφαρμογης του. σταθεροποιηση κανει ετσι και αλλιως χωρις να εισαι στην εφαρμογη. ελπιζω να μη πεφτει πολυ η αναλυση στο tracking για αυτο με ενδιαφερει πολυ!

check εδω 

• Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, spiros696 είπε

dynato deal! ikanopoihmenos?

Δεν το εχω δουλέψει ακόμη... 

Ίσως και να μην το χρησιμοποιήσω γενικά.... 

Δυστυχώς δεν έχει την ευκολία που θα ειχε ενα pocket . 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε

Δεν το εχω δουλέψει ακόμη... 

Ίσως και να μην το χρησιμοποιήσω γενικά.... 

Δυστυχώς δεν έχει την ευκολία που θα ειχε ενα pocket . 

Αντίθετα, εγώ έχω το pocket 1 και σκέφτομαι πολύ να πάρω και αυτό

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spiros696 είπε

thanks. Την εχω καταργησει καιρο πλεον την εφαρμογη, αλλά αν θυμαμαι καλα μου την ειχε δωσει που δεν ειχε pro (photo) και pro video modes σε αντιθεση με την μαμισια (να μπορεις δηλαδη να ρυθμισεις εσυ shutter speed, iso, κπλ κλπ) και επισης νομιζω δεν υποστηριζει ολα τις αναλογιες πλευρων και ολες τις αναλυσεις της καμερας...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, lefta_yparxoun είπε

Αντίθετα, εγώ έχω το pocket 1 και σκέφτομαι πολύ να πάρω και αυτό

Θα σου ελεγα να μεινεις μέ το pocket 1  αυτό είχα και εγω ....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...