Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, έκανα παραγγελία ένα κινητό (Motorola Edge 40 Neo) από τον Γερμανό και έβαλα παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα και περιμένω να φτάσει να πάω να το πάρω.

Πρώτη φορά αγοράζω από εκεί λόγω προσφοράς και επειδή με λίγο ψάξιμο εδώ είδα πως πρέπει να πρόκειται περί απαράδεκτης αλυσίδας ήθελα να κάνω μία ερώτηση για την εξτρά ασφάλεια και για εγγύηση τους.

Το κινητό κοστίζει 200€.

Στην σελίδα αγοράς στο site είχε 2 επιλογές για 1 χρόνο.

1. Ασφάλεια Ατυχήματος (Θραύση από τυχαία πτώση, υγρά, πυρκαγιά, κακόβουλη πράξη), η οποία κοστίζει 41€.

2. Επέκταση Εγγύησης, η οποία κοστίζει 9€.

Και στα 2 γράφουν:

• Ασφάλεια από τo COSMOTE Insurance
  • Παρέχεται από την Allianz Partners

Η ερώτηση μου είναι αν αξίζει να δώσω το εξτρά πενηντάρι για να έχω και το δικό τους service πέρα του διετούς της Motorola ή είναι τσάμπα λεφτά και δεν θα βγάζω άκρη αν τυχόν τους χρειαστώ σε αυτόν τον έναν χρόνο;
Δεν γράφει και τι ακριβώς περιλαμβάνει, π.χ. σου αλλάζουν οθόνη; Είναι original αυτή που θα βάλουν ή ΟΕΜ;
50€ δεν τα λες και λίγα για καπέλο.

Απλώς φοβάμαι μην γίνει καμιά στραβή και μου ραγίσει γιατί διάβασα πως παίζει να σπάει εύκολα το συγκεκριμένο.

Αν ήταν ακριβότερο το κινητό θα το σκεφτόμουν πιο σοβαρά και τείνω στο να μην το βάλω στην προκειμένη, αλλά θέλω να ακούσω γνώμες από άλλα μέλη εδώ που χρειάστηκαν το service τους και είχαν βάλει την εξτρά δική τους ασφάλεια+εγγύηση.

Δεν θέλω να δίνω τα χρήματα μου σε σκαμερο-εταιρίες.

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ως προς το συγκεκριμένο ερώτημά σου (τι παίζει με service Γερμανού) δεν ξέρω να σου πω κάτι.

Γενικότερα μιλώντας όμως, η κάθε είδους "ασφάλεια" (από κινητό μέχρι ακίνητο, αυτοκίνητο, κλπ) είναι "πεταμένα λεφτά" ΜΕΧΡΙ να σου χρειαστεί.

Τώρα ως προς το κινητό, πέρα από τα ξαφνικά ατυχήματα που θα μπορούσαν να συμβούν στο καθένα μας, έχει σημασία και το τι άτομο είσαι. Πχ αν είσαι άνθρωπος που τα χέρια σου είναι..."τρύπια" (σου πέφτουν συνέχεια πράγματα) ή η δουλειά σου είναι τέτοια που σε βάζει να μπαίνεις σε υπόγεια/φρεάτια ή να μπλέκεις με σεισμούς/λοιμούς/καταποντισμούς (πχ υδραυλικός, πυροσβέστης, κλπ) ίσως είναι μια καλή σκέψη να έχεις την ασφάλεια. Αν δεν, τότε το έξτρα ποσό, που πρακτικά είναι το 25% της αξίας του τηλεφώνου, ίσως να είναι και πολύ. 

Επίσης αν η πιθανή αντικατάσταση του (ανασφάλιστου) κινητού δεν θα σε ζόριζε πολύ οικονομικά, τότε τζογάρεις στο να μην συμβεί τίποτα και ίσως να βγεις κερδισμένος κατά 50€. Αν βέβαια, λόγω οικονομικών, η αντικατάστασή του θα ήταν ένα ξαφνικό και "βαρύ" οικονομικά θέμα, τότε "ποντάρεις" στην ασφάλεια της ασφάλειας.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Cyberdemon87 είπε

Γεια σας παιδιά, έκανα παραγγελία ένα κινητό (Motorola Edge 40 Neo) από τον Γερμανό και έβαλα παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα και περιμένω να φτάσει να πάω να το πάρω.

Πρώτη φορά αγοράζω από εκεί λόγω προσφοράς και επειδή με λίγο ψάξιμο εδώ είδα πως πρέπει να πρόκειται περί απαράδεκτης αλυσίδας ήθελα να κάνω μία ερώτηση για την εξτρά ασφάλεια και για εγγύηση τους.

Το κινητό κοστίζει 200€.

Στην σελίδα αγοράς στο site είχε 2 επιλογές για 1 χρόνο.

1. Ασφάλεια Ατυχήματος (Θραύση από τυχαία πτώση, υγρά, πυρκαγιά, κακόβουλη πράξη), η οποία κοστίζει 41€.

2. Επέκταση Εγγύησης, η οποία κοστίζει 9€.

Και στα 2 γράφουν:

• Ασφάλεια από τo COSMOTE Insurance
  • Παρέχεται από την Allianz Partners

Η ερώτηση μου είναι αν αξίζει να δώσω το εξτρά πενηντάρι για να έχω και το δικό τους service πέρα του διετούς της Motorola ή είναι τσάμπα λεφτά και δεν θα βγάζω άκρη αν τυχόν τους χρειαστώ σε αυτόν τον έναν χρόνο;
Δεν γράφει και τι ακριβώς περιλαμβάνει, π.χ. σου αλλάζουν οθόνη; Είναι original αυτή που θα βάλουν ή ΟΕΜ;
50€ δεν τα λες και λίγα για καπέλο.

Απλώς φοβάμαι μην γίνει καμιά στραβή και μου ραγίσει γιατί διάβασα πως παίζει να σπάει εύκολα το συγκεκριμένο.

Αν ήταν ακριβότερο το κινητό θα το σκεφτόμουν πιο σοβαρά και τείνω στο να μην το βάλω στην προκειμένη, αλλά θέλω να ακούσω γνώμες από άλλα μέλη εδώ που χρειάστηκαν το service τους και είχαν βάλει την εξτρά δική τους ασφάλεια+εγγύηση.

Δεν θέλω να δίνω τα χρήματα μου σε σκαμερο-εταιρίες.

Σας ευχαριστώ.

Ως πρώην εργαζόμενος θα σου πω μην τα βάλεις. Τσάμπα χρήματα. 

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Cyberdemon87 είπε

Η ερώτηση μου είναι αν αξίζει να δώσω το εξτρά πενηντάρι

Οχι.
Και δεν εχουν service,αλλου πανε και τα επισκευαζουν.
Γενικως ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ,οπως καθε μεγαλο καταστημα.

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Οχι.
Και δεν εχουν service,αλλου πανε και τα επισκευαζουν.
Γενικως ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ,οπως καθε μεγαλο καταστημα.

Μην λες πράγματα αν δεν ξέρεις. Έχουν service, και κάποιες φορές τους στέλνουν εκεί τα ανταλλακτικά και τα φτιάχνουν, άλλες πάει στην αντιπροσωπεία. Σαν άτομα που απασχολεί το σύνολο του Service για τον Γερμανό είναι μονοψήφιος αριθμός πάντως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...